POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Forum Inazuma Eleven Fan - News
Autor Wiadomo¶æ
Microice 
Pewnie nie zna PokeMana
Mistrz pokemon

Do³±czy³: 21 Lut 2013
Sk±d: Tychy
Kontakt:
Wys³any: 14 Grudzieñ 13, 21:16   Forum Inazuma Eleven Fan - News

hajo. Chcia³bym wam przedstawiæ stronê, któr± ka¿dy fan inazumy powinien znaæ .
Ogólnie domena u¿ytkuje od niedawna ale znalaz³o siê ju¿ tam parê osób.
Administratorem serwisu jest Microice i Figo,.

Link do strony: http://iefan.cba.pl/news.php

Sygnatura użytkownika
Domin mój Mentor <3

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Z internetów
Kontakt:
Wys³any: 14 Grudzieñ 13, 21:22   

Fuzaki napisa³/a:
któr± ka¿dy fan inazumy powinien znaæ

NIKT TEGO TU NIE LUBI! po kiego reklamujesz co¶ na forum gdzie nikt tego nie lubi?! :kapitanbomba:

Fuzaki napisa³/a:
Administratorem serwisu jest Microice i Figo,.

fuzaki=microchlód!

REALLY!? :vabi:

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748

Microice 
Pewnie nie zna PokeMana
Mistrz pokemon

Do³±czy³: 21 Lut 2013
Sk±d: Tychy
Kontakt:
Wys³any: 15 Grudzieñ 13, 08:32   

Nie podoba siê to siê nie wypowiadaj proste?
Mo¿e jest tu jaki¶ uztkownik co siê skusi ¿eby wej¶æ?
Jak tobie siê nie podoba to nie odzywaj siê bo mnie to nie intresuje.

Sygnatura użytkownika
Domin mój Mentor <3

Byakurai 
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D
Bear wants justice

Do³±czy³: 14 Sie 2009
Sk±d: z Rudy ¦l±skiej
Wys³any: 15 Grudzieñ 13, 15:17   

Mia³em odpoczywaæ i nie braæ udzia³u w jakichkolwiek konwersacjach w sprawie Microch³ód vs reszta forum, ale mój humanistyczny punkt widzenia mi na to nie pozwala

Fuzaki napisa³/a:
Nie podoba siê to siê nie wypowiadaj proste? Jak tobie siê nie podoba to nie odzywaj siê bo mnie to nie intresuje.

Mój drogi Mikrusiu - mieszkamy w Polsce wiêc zacytuje Ci nasz± konstytucje
Konstytucja RP napisa³/a:
Rozdzia³ II

WOLNO¦CI, PRAWA I OBOWI¡ZKI CZ£OWIEKA I OBYWATELA

Artyku³ 54

Ka¿demu zapewnia siê wolno¶æ wyra¿ania swoich pogl±dów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji.

Je¿eli nie zrozumia³e¶ tego co zacytowa³em to tak w skrócie: Domin ma prawo pisaæ swoje zdanie na temat inuzuny (która imo jest naprawdê s³aba, widzia³em jeden odcinek w szpitalu i na serio... ogl±da³em lepsze rzeczy) i nie mo¿esz mu tego zabroniæ.

Wa¿nym punktem tego posta jest te¿ poprawienie twoich b³êdów. Nie trzeba zaczynaæ ka¿dego nowego zdania enterem. Niepotrzebnie rozszerza to wypowied¼, a do tego jest irytuj±ce. W sumie zastanawiam siê te¿ za co ty, jak to siê ³adnie pochwali³e¶ w shoutboxie, dostajesz te trójki z rozprawek, skoro nawet twoje trzy zdaniowe posty s± w wiêkszo¶ci przypadków pozbawione jakiegokolwiek sensu. Pozdrawiam ;)

Ps: Jak postanowisz postawiæ na taki sam argument jak w w/w przeze mnie shoutboxie, czytaj: Patrz ile ja mam lat, a ile ty" to muszê Ciê zmartwiæ. Jestem od Ciebie tylko o dwa lata starszy, a w ostatniej klasie gimnazjum nie mia³em a¿ takich problemów z naszym jêzykiem, tym bardziej w internecie, gdzie ka¿dy b³±d jest podkre¶lany na czerwono... smutne, ale prawdziwe.

Sygnatura użytkownika

*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*

Ich bin eine :zombie:
Ostatnio zmieniony przez Byakurai 15 Grudzieñ 13, 15:19, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Ketchup 
Gapa, gubi PokeBalle
D¿em z pomidorów

Do³±czy³: 24 Lip 2013
Sk±d: Zewsz±d
Kontakt:
Wys³any: 15 Grudzieñ 13, 15:54   

Co do problemów z jêzykiem polskim, u mnie te¿ stwierdzono pewn± wadê, ale nie wy¿alam siê na lewo i prawo, nie piszê wymówek tylko sprawdzam wszystko co piszê.

PS: Du¿o czytania naprawdê pomaga na s³ownictwo i ortografiê. ;)

Sygnatura użytkownika
Tu ma byæ sygnatura, ale jestem zbyt leniwy ¿eby napisaæ cokolwiek oprócz tego zdania.

Opticum 
Gapa, gubi PokeBalle
Herr Schopenhauer

Do³±czy³: 31 Pa¼ 2010
Sk±d: Szczecin
Wys³any: 15 Grudzieñ 13, 20:32   

forum inazuma jedenascie bardzo mi sie podoba, widac w nim bardzo wiele wysilku i wlozonej w jego powstawanie pracy

oby tak dalej Samuelu, powodzenia w dalszych projektach, wychodza ci naprawde dobrze :) :) :)

Sygnatura użytkownika

Afil 
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D
Lodowy Rycerz - Yay!

Do³±czy³: 07 Gru 2008
Sk±d: Ciechocinek
Kontakt:
Wys³any: 15 Grudzieñ 13, 21:56   

Fuzaki napisa³/a:
Nie podoba siê to siê nie wypowiadaj proste?
Mo¿e jest tu jaki¶ uztkownik co siê skusi ¿eby wej¶æ?
Jak tobie siê nie podoba to nie odzywaj siê bo mnie to nie intresuje.

Zasada "Nie znaj, nie oceniaj!". Typowa zagrywka na FB, kiedy to gimbabue (najczê¶ciej) wrzuca posta, a potem otrzymuje odpowied¼, która go/j± nie zaspokoi, a wrêcz odwrotnie. Micro, da³e¶ post i KA¯DY mo¿e wyg³osiæ siê tym temacie, a krytyka jest JEDN¡ z form wypowiedzi, poza tym, kiedy¶ krytyka by³a zwyk³± oceni±.

Ketchup napisa³/a:
Co do problemów z jêzykiem polskim, u mnie te¿ stwierdzono pewn± wadê, ale nie wy¿alam siê na lewo i prawo, nie piszê wymówek tylko sprawdzam wszystko co piszê.

PS: Du¿o czytania naprawdê pomaga na s³ownictwo i ortografiê. ;)

Jestem dysem. Mam dysgrafiê, dysortografiê, dysleksje, pozdro. Na szczê¶cie nie dys-mózgiê.

Sygnatura użytkownika
Ich bin eine :ninja:
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych