No w³a¶nie wielu z nas tutaj siedz±cy s± fanami pokemon.Ale ka¿dy z nas posiada ro¿ne rzeczy zwi±zane z pokemonami.W tym temacie macie pole do popisu pochwalcie sie co za unikalne rzadko¶ci posiadacie z pokemonami które dla niektórych z nas s± bez cenê
Oto moja kolekcja:
Posiadam oko³o 350 kapsli pokemon ro¿nego rodzaju naklejki oko³o 600kart 5 maskotek
5 odznak z Jotho oko³o 40 ksi±¿ek komiksów polsko i angielsko jêzyczne GBC z limitowanej serii pokemon 14 odznak 250ml szklankê pokemon D.Oto mój ca³y zbiór lecz ci±gle ja powiêkszam nie chcia³em szerzej rozpisywaæ siê bo trochê by mi to zajê³o
No teraz wasza kolej
. Je¶li kto¶ od tej chwili znalaz³ dosta³ naby³ itp. edytuje swoje posty.Bo ma³y syf siê robi
Album z Pokemon (chipita)
Sporo ¿etonów (Lays i Cheetos)
Ko³o 40 naklejek (Danonki)
Recznik Pokemon (Go¶ciu z sklepiku)
I mo¿liwe ¿e jaka¶ 1-2 koszulki
Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
1 miejsce RSE 50, 1 miejsce FRLG 30
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,
500 kapsli pokemon( tych plastikowych i kilka metalowych, plus giga, 3D i inne tazosy co jeszcze by³y w tym 4 zagraniczne)
3 Koszulki z pokemon'em
Wszystie naklejki z danonków.
Na razie to tyle, bo idzie do mnie du¿y towar XDD
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
No to ja tak sporo Tazo (w tym Legendy:Ho-oh,Mewtwo,Lugia )
36 kart pokemon,
3 Figurki (jedna siê zgubi³a) Lapras,Charmander,Squirtle.
Rêcznik
Album (prawdopodobnie wyrzucony :/)
2 bluzki Pokemon
No i hmn ?? Tyle :hyhy: Przypomnia³em sobie :rotfl:
Ostatnio zmieniony przez Kojot 23 Styczeñ 09, 20:10, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
mam figurkê Slowbro, Pikachu, Kabuto i Wartortle
200 kart
album w którym mam oko³o 1000 kapsli(wzi±³em zeszyt i za³o¿y³em "HODOWLÊ" z koleg±) w tym legendy:
Kyogre (Adwanced)
Groudonadwanced i 2007)
Mew(Zwyk³e plastiki)
Rayquaza(2007 2x ró¿ne)
Jirachi(2007)
Latios i Latias(2007)
Skarmory(2007)
Palkia i Dialga(roksy)
Manaphy(roks)
Super(te du¿e i grube)
Gengar i Charizard(2006)
Zappery:
Flaffy
Spinarak
Croconaw
Pidgey( plastik pokonuje wszystkie i nie jest gruby z pokemon tazo 4)
Prechistoryczne
Kabuto(2006)
Shiny(flesze):
Noctowl
1 2 seria nagrana
po¶ciel mia³em i mam gdzie¶
1 mini kartê
15-18 naklejek
maskotke pikachu
gry Yellow i Gold
i mam pytanko
gdzie mo¿na kupiæ figurki
bo jedn± kupi³em w sklepiku szkolnym :P
a drug± mi da³ kolega
Mia³em kompletne kolekcje metaltazo i tych zwyk³ych - plastikowych. Osta³y mi siê tylko dwa kapsle z ca³ej kolekcji - plastikowy Mew, i Unown z tych grubszych Zapperów....
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.