Witan zastanawialem sie ostatnio dlaczego mimo tak wysokiej popularnosci Pokemonow nie zrobili przez tyle lat gry na styl np Gothica czy Risena ? zapytacie pewnie ale jak mialoby to wygladac..ja to sobie myslalem i marzylem zeby zagrac w takie pokemony ze
np pierwsza czesc zaczynamy w Kanto podrozojemy po swiecie jak w gothicu pokonujemy trenerow i stworki z tym ze musialby by byc BARDZO WYSOKI RESPAWN pokow .wiadomo miasto to normalka centrum market sala.a walka ? no tu sie zastanaiwalem jak dla mnie sa 2
1)wzorem heroes 3 widok z boku u na tury ciachamy
2)nasz pokemon ma 4 ruchy a wiec strzalkami i tym przyciskami (technikami walki ) toczymy walke a'la Wiedzmin i Gothic.to jestmoj pomysl na taka gre
i teraz mam do Was dwie prosby/po 1 piszcie czy wiecie czy kiedys wogole byly takie pomysly czmu padly itp . i po drugie jak Wy widzielibyscie taka rozgrywke jakie Wy macie pomysly.z gory dzieki za odpowiedzi
Pozdro
1. bo to zupe³nie nie pasuje do stylu pokemonów. pokemony to nie RPG a jRPG, mimo ¿e podobne to ró¿ni siê. poczytaj sobie o ró¿nicach pomiêdzy gatunkami.
2.bo dla ka¿dego "najlepsze RPG" oznacza co¶ innego. dla ciebie jest to gothic a dla mnie jest to np. Civilization V.
i co? na podstawie której gry maj± to zrobiæ? m?
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
1) ok poczytam dzieki za podpowiedz
2:) podalem przyklad gothica zeby zobrazowac moj punkt widzenia bo prawie kazdy wie co to gothic i jak to wyglada nie napisalem tego zeby wszyscy chcieli i pochwalali ze to ma byc cos a'la gothic . to moja opinia.ja pytam czy Wy chcielibyscie otrzymac taki produkt czy jednak nie i dla was wersja klasyczna jest najlepsza A jesli chcielibyscie to rzucajcie jakees pomysly niewazne czy ktos lubi Gothica,Risena,CV,Heroes,czy jeszcze cos innego Wazne jest czy widzicie jakis pomysl wedle ktorego mozna by ulepszyc Poki
Jak interesuj± ciê takie klimaty, obczaj Pokemon: Generations. Jest to fanowska gra, z mo¿liwo¶ci± gry przez internet. Zreszt± gdzie¶ tutaj jest jest temat o tym.
Sygnatura użytkownika
Tu ma byæ sygnatura, ale jestem zbyt leniwy ¿eby napisaæ cokolwiek oprócz tego zdania.
W sumie to istniej± JRPGi uznawane za "powa¿ne" jak na przyk³ad produkcje Square, takie jak wci±¿ t³uczone Final Fantasy, czy klasyk Chrono Trigger. Maj± one nadal specyficzny styl, a przy tym rozbudowany ¶wiat i fabu³ê. Poki jednak mimo wtórno¶ci ze swoimi o¶mioma odznakami i walk± ze z³ym timem w kolejnych generacjach zyskuj± coraz to nowe, oryginalne elementy takie jak zabawa statystykami, system online w wi-fi, czy inne rzeczy. I chyba dobrze by tak zosta³o, ni¿ by ta gra do³±czy³a do obozu klasycznych rpg.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.