S³oneczko grza³o przecudownie twój dekolt, w powietrzu unosi³ siê s³odki zapach twoich perfum, a wszyscy ignoranci, którzy nie rozumieli twórczo¶ci D¿astina gapili siê na twój... ty³ek. Có¿ pocz±æ, nie ich wina, ¿e twoje jak¿e wydatne atuty przyci±gaj± du¿± ilo¶æ odbiorców, ale nieeeeeee~ Ciebie nie obchodzi byle t³um! Ciebie obchodzi tylko ON! D¿astin! Gdyby D¿astin by³ s³oñcem, nie do¶æ, ¿e by³by s³oñcem, ale jeszcze tak dobrze by ¶piewa³, tak promiennie i tym podobne... czy co¶ w taki deseñ. Tak wiêc, twe piêkne, b³yszcz±ce w³osy powiewa³y na wietrze, ludzie siê nadal gapili, a ty wesz³a¶ do domu. Przed drzwiami sta³a ju¿, prawie zap³akana, matka.
- Córu¶! Gdzie¶ ty by³a! Mia³a¶ i¶æ do sklepu tylko, a nie by³o Ciê 3 minuty! Do sklepu idzie siê mniej ni¿ minutê, a na pewno nie robi³a¶ zakupów przez ponad minutê! Przyznaj siê! Spotka³a¶ tego ciemnego faceta, który wyznaje szatana! Ooooo! Wiedzia³am! Widzê to w twoich oczach! Widzia³a¶ siê z nim, a mo¿e nawet... ROZMAWIA£A¦?! Rozmawia³a¶ z nim! NA PEWNO! Jeste¶ szalona! Muszê i¶æ zapytaæ siê swoich przyjació³ek co z tym zrobiæ... - I posz³a.
Sta³a¶ tak przez chwilê i... WTF?! OMG! Matka uwa¿a, ¿e Ciebie obchodzi kto¶ inny jak D¿astin! We¼ w ogóle... jak tak mo¿na by³o pomy¶leæ.
- Cze¶æ córuñko. - Us³ysza³a¶ nagle z przeciwnej strony, a gdy siê obróci³a¶ twym oczom ukaza³ siê wizerunek spracowanego ojca. Oczywi¶cie, na pocz±tek trzeba by³o siê przywitaæ, wiêc wyci±gnê³a¶ rêkê i potar³a¶ kciukiem o opuszki palców, ¶rodkowego i wskazuj±cego. Zmêczony ojciec leniwie siêgn±³ do kieszeni i poda³ Ci jakie¶ 300$. Po tym czynie znikn±³ za drzwiami, a ty uda³a¶ siê na górê do twojego pokoju. I tutaj bym go opisa³, ale chyba wiesz jak wygl±da pokój fanki D¿astina, prawda? Wiêc twe biurko wygl±da jako¶ tak, a ¶ciana nad ³ó¿kiem jako¶ tak. Resztê, MG chcia³ zostawiæ dla twojej wyobra¼ni, a tak na prawdê nie podo³a³ psychicznie...
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Ostatnio zmieniony przez Afil 21 Sierpieñ 13, 22:16, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Omg omg omg nowa kasa od tatusia muszê o tym tweetn±æ moim s³it beliwerkom <3 Wbijam do mojego pokoju, gdzie mam o³tarzyk mojego idola, zapalam ¶wieczki i medytujê chwilê nad cytatami z jego ostatniej p³yty. D¿astin to nie tylko muzyk, to tak¿e filozof mojego ¿ycia <3 Nastêpnie wchodzê na komputerek i tweetuje o wszystkim co mnie spotka³o tego dnia, a tak¿e wrzucam nowe foteczki zrobione na kibelku <3 Mam nadziejê, ¿e ch³opaki bêd± lajkowaæ Muszê w koñcu podobaæ siê mojemu D¿astinkowi <3 A, w³a¶nie sobie przypomnia³am - mia³am zostaæ trenerk± pokemon! Ale nie wiem jak... No to wpisujê w google "jak zostaæ trenerk± pokemon" i sprawdzam wyniki! Powinnam dostaæ nagrodê Nobla za moj± wrodzon± inteligencjê <3
====
Btw, masz b³±d w opisie gry - "tê grê", nie "t± grê".
Sygnatura użytkownika
Ostatnio zmieniony przez emachel 21 Sierpieñ 13, 15:58, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Omg wó te ef - my¶lê sobie. ¯artujê, ja nie my¶lê, ja dzia³am~ W ka¿dym razie okazuje siê, ¿e te ca³e Pokemony to jaka¶ symboliczna wizja parady równo¶ci, czy czego¶ tam? Niez³± drogê sobie te homosie wybra³y. W ka¿dym razie je¶li ta laska jest lesb±, to mo¿e zamiast walki wystarczy, ¿e zrobiê jej dobrze? Dobra my¶l! Przegl±dam net w poszukiwaniu informacji na temat jak zrobiæ... Chwila. Wydaje mi siê, ¿e mój tatu¶ pracuje przy produkcji takich rzeczy od robienia dobrze, czy¿ nie? W takim razie wystarczy, ¿e zakradnê siê do jego pokoju kiedy pójdzie do pracy, wezmê trochê zabawek (na pewno wywozi z pracy, znam go) i mogê napierdzielaæ na gym! Yay! Dostanê siê do D¿astina w ¿adnym czasie <3 (a kalkowanie z inglisza jest cool!)
Poczeka³a¶ godzinê, dwie, ale na szczê¶cie nie d³u¿y³y siê, bo czas umila³y Ci anielskie d¼wiêki "Bejbe-Bejbe Uuu" w wykonie D¿astina. AH! Wypada³oby napisaæ przynajmniej jeden odpis bez wyrazu "D¿astin", ale po co?! Przecie on jest boski! Tak wiêc ojciec pojecha³ do pracy po tych dwóch godzinach ¶wietnej terapii muzyk±, matka najprawdopodobniej sprawdza teraz co zrobiæ, je¶li jej córka oszala³a i rozmawia z cz³owiekiem przedstawiaj±cym subkulturê metalowców... dla niej inaczej zwan± najbardziej pojebanymi satanistami na ziemi. Nie wa¿ne co robi, wa¿ne, ¿e jest zajêta. Masz woln± rêkê do dzia³ania, nie przeszkodzi³o Ci wiêc nic. W³amanie siê do pokoju twojego ojca by³o bardzo ³atwe, wystarczy³o nacisn±æ klamkê i poci±gn±æ do Ciebie. Na szczê¶cie wiedzia³a¶ jak obchodziæ siê z takim rodzajem drzwi, bo sama masz takie w swoim pokoju. Tymczasem w pokoju twego ojca stoisz ty, a tam... sza³. Wielkie wibratory, ma³e wibratory, czarne wibratory, bia³e wibratory, niebieskie wibratory, czerwone wibratory, grube wibratory, chude wibratory, metalowe, plastikowe, gumowe, pompowane, na korbkê, na baterie, ekoprzyjazne, toksyczne... itd. itp. Tyle wibratorów, pouk³adanych bardzo starannie na pó³ce nigdy nie widzia³a¶. Widaæ, twój ojciec na prawdê kocha swoj± robotê, w sumie to wyja¶nia³oby czemu czasem chodzi tak bardzo... sztywno. No, ale ¿eby uk³adaæ wypolerowane wibratory, symetrycznie, alfabetycznie i jeszcze dat± produkcji? ¯eby je tak starannie uk³adaæ? Nie no, w sumie, to nie wa¿ne, choæ zastanawiaj±ce. Du¿y wybór, a powiem, ¿e na pewno znajdzie siê ró¿owy.
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.