Siema Ludziska:) pytanie odnosnie walk z trenerami . jak to z tym umawianiem sie na walki dlugo treba czekac od 1 walki z nimi zeby sie zrewanzowac?bo chce wytrenowac magikarpia a on jest pokemonem z kategorii slow growth experience i chcialbym powalczyc z treerami bo tam troszke wiecej exp sie zdobywa ale oni nie chca.zapewne nie ma kodu na vs seeker prawda?
cheaty na ³atwiejszy exp? exp share? wrzucaj karpia na pierwszej turze i zaraz podmieniaj pokiem który bierze przeciwnika na hita?
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
te dwa sposoby co podales praktykuje nie chodzi mi o to zeby latwiej zdobyc exp-choc tak sie moze wydawac- bo bym se wbil cheat na exp x100.po prostu przyzwyczailem sie do vs seekera i stad moje pytanie.ale glownie wiesz co chodzi mi o to czy jest jakas regula co ile Ci trenerzy dzwonia albo cos w tym stylu czy po prostu jak im sie zachce ? :P
Wybierz sobie dzieñ tygodnia. Wtedy pokazuje mo¿liwe Rematche oraz godziny w jakich trzeba graæ by ludki do Ciê zadzwoni³y Jest jaka¶ tam szansa ¿e kto¶ bêdzie chêtny na walkê. Ogólnie mi siê to zdarza³o raczej po pokonaniu Elity. Ale Magikarp nie jest taki trudny do wytrenowania. Nie pamiêtam bym jako¶ d³ugo siê z nim mêczy³.
Ale taka ma³a sugestia ode mnie. Nie lepiej olaæ zwyk³ego Magikarpia i z³apaæ od razu Red Gyaradosa?
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Nawet je¶li to w Lake of Rage mo¿na z³apaæ zwyk³ego Gyaradosa. I to w przedziale levelowym od 10-20. 10% szans na spotkanie przy p³ywaniu. I tak raczej lepsze wyj¶cie ni¿ trenowanie Magikarpia skoro ma ch³opak z tym problemy. A na pewno lepsze przez wpisanie jakiego¶ cheata lub oczekiwanie na cud zadzwonienia kogo¶ innego ni¿ Joeya który to opowie o swoim hipera¶nym Rattacie.
ok dzieki wielkie za podes;anie linka przyda sie
a co magikarpia juz tlumacze o co chodzi po prostu wszystkie wersje jakie dotad przechodzilem gralem charkiem,bulbasaurem,squirtle,abra,dratinim i wlasnie magkarpiem i dlatego wlasnie na poczatku kazdej gry za pomoca kodow lapie ich na 1 lvl i trenuje cala gre inne pokemony lapie tylko do kolekcji trenuje tylko ta 6
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.