Zapraszam wszystkich bardzo serdecznie na forum o Inazumie Eleven.
Forum sk³ada siê te¿ z wiki.
Forum jest co raz lepsze i my¶le ¿e za nie d³ugo bêdzie najlepsze z for o Inazumie.
Mamy nawet g³osowania kto na jakiej pozycji jest najlepszy z zawodników Inazuma Eleven.
w³a¶nie jest planowany turniej haxballa
Mamy tam wspania³ych pracowitych adminów:
lester jest tu nawet na forum
Warchi08 te¿ tu jest
zuko te¿ tu jest
natsumi
Mamy nawet dobrze rozwijaj±cego siê Fan page.
Link do forum:http://inazumaelevenfan.cba.pl/news.php
Warchi08 te¿ tu jest
zuko te¿ tu jest
natsumi
kto?
co do forum/strony , to bêdzie to tak udane jak twoje fanarty/ff'y/bóg wie co tam jeszcze + gotowco-darmowiec wiêc looool.
wiesz co, zamiast ³apaæ siê wszystkiego naraz, z³ap siê porz±dnie jednej rzeczy i to w ni± inwestuj.
do koñca roku strona zniknie, przyjmujê zak³ady!
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Ostatnio zmieniony przez DominLoL 8 Wrzesieñ 13, 12:42, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
Nie jestem pewien czy Inazuma ma na tyle du¿o fanów by jaka¶ strona/forum mog³y przetrwaæ wystarczaj±co d³ugo. Mo¿e lepiej zrobiæ co¶ o bardziej ogólnej tematyce?
Anime i pi³ce no¿nej czy cu¶.
Zapraszam wszystkich bardzo serdecznie na forum o Inazumie Eleven.
Forum sk³ada siê te¿ z wiki. (Forum to sk³ada siê równie¿ z Wikipedii o [Tu przypuszczalnie] Shitazumie Eleven)
Forum jest co raz lepsze i my¶lê, ¿e za nied³ugo (nied³ugi okres czasu) bêdzie to najlepsze z for o Inazumie.
Mamy nawet g³osowania,kto na jakiej pozycji jest najlepszy z zawodników Inazuma Eleven.(kto jest najlepszy na danej pozycji z zawodników Inazuma Eleven) W³a¶nie jest planowany turniej haxballa.[Fajna Gra]
Mamy tam (na forum) wspania³ych, pracowitych adminów(, miêdzy innymi):
Warchi08 te¿ tu jest
zuko te¿ tu jest
natsumi (Podkre¶lonego tekstu w ogóle nie powinno byæ... a powinno byæ; lester, Warchi08, zuko i natsumi.)
Mamy (te¿) nawet dobrze rozwijaj±cego siê Fan page.
Link do forum:http://inazumaelevenfan.cba.pl/news.php
Fuzaki napisa³/a:
Tam ta (Tamta) strona o Inazumie upad³a.
Teraz chcê pomóc na tej stronce.
Ona nie dawno (niedawno) powsta³a.
(Tamta strona o Inazumie upad³a, wiêc teraz chcê pomóc na tej stronie, która niedawno powsta³a)
B³êdy zaznaczone na czerwono, ma³e korekty zdañ s± w nawiasach.
[Uwaga - Nie poprawiam powtórzeñ, które ra¿± w oczy! Bo mi siê nie chcia³o...]
Poza tym, polecam pisanie zdañ z³o¿onych... a nie... pojedynczych...
DominLoL napisa³/a:
pisze siê "niedawno".
Tylko tyle Domin? Tylko tyle?
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
a po co mam siê powtarzaæ? ¿e w dalszym ci±gu nie ogarn±³ jak dobrze zbudowaæ zdanie to nie moja wina, a nie mam si³y tego znowu pisaæ
Sygnatura użytkownika
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.