POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przywitajcie ksiê¿niczkê ¶niegu - Yuki
Autor Wiadomo¶æ
Afil 
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D
Lodowy Rycerz - Yay!

Do³±czy³: 07 Gru 2008
Sk±d: Ciechocinek
Kontakt:
Wys³any: 31 Sierpieñ 13, 00:00   

DominLoL napisa³/a:
Yuuki napisa³/a:
Lubiê czytaæ/ogl±daæ Yaoi'e oraz Yuri, tolerujê homoseksualistów w porównaniu do reszty spo³eczeñstwa, om. W koñcu ka¿dy ma prawo do mi³o¶ci i ¿ycia

GOD BLESS YOU

Tutaj raczej chodzi³o o stosunek do homoseksualistów, który mam taki sam, a nie o chore spaczenia... Domin...

Sygnatura użytkownika
Ich bin eine :ninja:
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7

Fallen 
Pewnie nie zna PokeMana
Falcio

Do³±czy³: 27 Sie 2013
Sk±d: Gdañsk
Kontakt:
Wys³any: 31 Sierpieñ 13, 00:09   

Cytat:
Mieszkam na pomorzu, niedaleko Gdañska, nazwy miasteczka nie podam, bo to ma³o interesuj±ce zadupie.

No proszê, mo¿e jeste¶my s±siadami xD

Sygnatura użytkownika

emachel 
Gapa, gubi PokeBalle
aria on the planetes

Do³±czy³: 27 Wrz 2009
Sk±d: Bydgoszcz
Kontakt:
Wys³any: 31 Sierpieñ 13, 15:56   Re: Przywitajcie ksiê¿niczkê ¶niegu - Yuki

Witaj, mi³a mi duszo~

Yuuki napisa³/a:

Mam 16 lat, w forach internetowych siedzê od 3-4 lat, wcze¶niej bawi³am siê w posty na Forum Margonem. Uczêszczam do liceum humanistycznego, gdy¿ uwielbiam j. polski oraz historiê, jestem dobra w pisaniu rozprawek i charakterystyk, pasjonujê siê literatur±, a zarazem te¿ informatyk±

No to mo¿na powiedzieæ, ¿e podobnie jak ja. A pisujesz co¶ bardziej... Hm... ¯yciowego, a nie tylko pierdo³y potrzebne do zdania matury? Jakie¶ ficki, opowiadania?

Yuuki napisa³/a:

Moim hobby, a raczej ¿yciow± pasj± s± mangi oraz anime, od 6 lat siedzê w tym interesie, a na swym koncie mam ponad 177 obejrzanych ca³o¶ciowo serii, mang jeszcze wiêcej przeczytanych, gdy¿ codziennie wchodzê na strony typu Centrum mangi, Manga reader, Manga fox i Manga park.

Animce uwielbiam, mangi jako gatunku nie za bardzo trawiê. Czytasz visual novelki?

Yuuki napisa³/a:

Om, Pokemony znam tylko z mangi oraz gier, anime nie ogl±dam, gdy¿ sam jego widok mnie odrzuca 2 metry dalej, widzia³am jedynie pierwsz± seriê z Kanto.

Twój MAL twierdzi co¶ innego na ten temat :P

Yuuki napisa³/a:

Wspomnê jeszcze o ulubionych seiyu, którzy podk³adaj± g³os postaciom w anime. Moimi mentorami s± Daisuke ono oraz Kamiya Hiroshi, znani z serii Shingeki no kyoujin (Erwin Smith i Rivaille), Durarara (Shizuo i Izaya), Kuroko no Basket (Midorima i Akashi).

Mog³a¶ powiedzieæ, ¿e ten pierwszy to Koizumi, to bym od razu zczai³ g³os :P Moi ulubieni to Fukuyama Jun (uwielbiam go g³ównie za rolê Maou, choæ przez wiêkszo¶æ jest kojarzony z pewnym do¶æ znanym anime), Toyosaki Aki (przede wszystkim Nagase Iori z Kokoro Connect, a tak¿e Yui z K-Ona, Uiharu z Railguna i Chitose z Yuru Yuri), jednak chyba najbardziej uwielbiony przeze mnie g³os to Nakahara Mai (przede wszystkim g³ówna bohaterka Jinrui wa Suitai Shimashita, a tak¿e Nagisa z Clannada i Rena z Higurashi no Naku Koro ni).

Yuuki napisa³/a:

Co tam jeszcze mogê powiedzieæ... Lubiê czytaæ/ogl±daæ Yaoi'e oraz Yuri, tolerujê homoseksualistów w porównaniu do reszty spo³eczeñstwa, om.

Yaoi nie cierpiê, yuri uwielbiam ponad ¿ycie. Niemniej kolejny dowód na to, ¿e ka¿da dziewczyna jest co najmniej w jakim¶ procencie biseksualna zawsze mile widziany. Podzieli³bym siê jakim¶ fajnym yuri, ale widzê ¿e nie masz 18 lat xP

Yuuki napisa³/a:

W koñcu ka¿dy ma prawo do mi³o¶ci i ¿ycia.

A najpiêkniejsz± form± mi³o¶ci jest ta miêdzy dwoma kobietami, najlepiej s³odkimi lolitkami <3

Yuuki napisa³/a:

Yhm, powiem jeszcze o mym zacnym charakterze. Jestem wrednym zboczeñcem, lubiê postawiæ na swoim

Teraz to jakbym siebie s³ysza³.

Yuuki napisa³/a:

Om, nie lubiê chamstwa i pastwienia siê nad innymi, wtedy wkraczam do akcji, gdy¿ z natury tak¿e ze mnie wybuchowa, a zarazem gadatliwa osóbka, wtr±cam siê do nie swoich spraw, komentujê zachowania, jakie mi siê nie podobaj±... No có¿, jestem szczer± osob± i nie bêdê obijaæ w bawe³nê, wolê waliæ prosto z mostu, ni¿ k³amaæ. Choæ ten, jestem te¿ nieco wra¿liwa, szybko siê rozklejam ._.

Z wiekiem Ci ta wybuchowo¶æ mo¿e przej¶æ :P Te¿ lubiê byæ bezpo¶redni, ale bardziej ze mnie introwertyk. Niemniej, mi³o poznaæ bratni± duszê ^^

Sygnatura użytkownika

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: