POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Jestem Królik.
Autor Wiadomo¶æ
Feli 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 29 Sie 2013
Sk±d: Wyspy Owcze
Wys³any: 30 Sierpieñ 13, 15:02   Jestem Królik.

Dzieñ dobry, nazywam siê Feli i nie pi³em od trzech miesiêcy :3 Nie bêdê pisa³ nic o pokach, bo du¿o tutaj do pisania nie ma. O animcach te¿ nie, bo to oklepane i ogl±dam w zasadzie tylko co bardziej polecane tytu³y. Jestem wiecznie zapracowanych(cholera wie czym, lul) ¶wirem(Zdiagnozowane) z s³uchawkami na uszêtach. No w³a¶nie, s³uchawki. Wbrew pozorom nie s³ucham po raz -enty audiobooka z nagranych jakim¶ Kwa¶niewskim, Dostojewskim czy innym -ewskim. Muzyka to taki mój kruczek. Jeden z dwóch, a mo¿e nawet trzech, jakby siê uprzeæ. S³ucham wszyystkiego. Jazzu, muzyki klasycznej, rocka z lat 70, piosenek musicalowych i szeroko pojêtej alternatywy. Nawet siê nie ma co pytaæ o wykonawce, bo odpowiem "z jakiego gatunku"?

Rysuje! Rysuje! Rysuje i jeszcze raz rysuje. W zasadzie do maluje te¿. I rze¼biæ(Stfu, modelowaæ. Ale dla mnie toto samo) mi siê zdarza³o. To ju¿ totalnie zalatuje na obsesje. Robiê to CI¡GLE. Nawet teraz(Nie, tak naprawdê nie. Ale to fajnie brzmi). Tak jak niektórzy siê jaraj± Bruno Marsem, tak ja mam podjarke surrealistami i filmami Disneya. I nie ma we mnie nic z hipstera, ja to po prostu lubiê, nu.

Jeszcze pozostaje czytanie i pisanie. Jestem najgorszym gm'em na ¶wiecie, wszyscy to potwierdz±! Po moje wypociny mo¿na zg³osiæ siê na cry****, a¿eby reklamy nie by³o. Co do ksi±¿ek, czytuje g³ównie fantastykê i sci-fi. I nie jestem pryszczatym nerdem. Gaiman, Pratchett i Philip Dick to moi faworyci.

I to chyba tyle. I tak siê rozpisa³em.

Loca 
Pewnie nie zna PokeMana
Khykhy~

Do³±czy³a: 29 Sie 2013
Wys³any: 30 Sierpieñ 13, 15:05   

Feli pijak! pij mleko, bo nie uro¶niesz! Abstynent siê znalaz³, phi!

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Z internetów
Kontakt:
Wys³any: 30 Sierpieñ 13, 15:08   

Loca napisa³/a:
pij mleko, bo nie uro¶niesz! Abstynent siê znalaz³, phi!

to tak jak komu¶ nie chce siê kombinowaæ.

witamy na forum i zobaczysz, przekonamy ciê ¿e w ka¿dym wypocinach drzemie wielka si³a, prawda, afile?

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748

Ketchup 
Gapa, gubi PokeBalle
D¿em z pomidorów

Do³±czy³: 24 Lip 2013
Sk±d: Zewsz±d
Kontakt:
Wys³any: 30 Sierpieñ 13, 16:16   

Afile? A nie Afilu?

Tak po za tym to ¿yczê ci dobrej zabawy.

Sygnatura użytkownika
Tu ma byæ sygnatura, ale jestem zbyt leniwy ¿eby napisaæ cokolwiek oprócz tego zdania.

Conquest 
Nosi czapkê Asha

Do³±czy³: 15 Kwi 2012
Kontakt:
Wys³any: 30 Sierpieñ 13, 17:25   

Cze¶æ, Feli.

Jak tam po urodzinach? :D

Feli 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 29 Sie 2013
Sk±d: Wyspy Owcze
Wys³any: 30 Sierpieñ 13, 20:02   

Ketchup napisa³/a:

Tak po za tym to ¿yczê ci dobrej zabawy.

Fenks :3

¯yje, Conquest. Dzieñ jak co dzieñ :p

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku