No ten... no... Cze¶æ .-.
Jestem Molin, ale wiêkszo¶æ mówi *pisze nu .-.* na mnie Mol. Lat mam 14 *¶miej± siê, ¿e m³oda, a sami to stare dziadki!*. Pokami interesuje siê od dzieciñstwa, a od kilku lat ogl±dam anime i czytam mangi. Co do a&m... Najbardziej lubiê shouen'y, najmniej shoujo, ale czasem te¿ poogl±dam. Co do Yuri i Yaoi... Poogl±daæ, poogl±dam, ale nie ¿ebym jako¶ specjalnie lubi³a. Nu i co jeszcze... Lubiê rysowaæ, o. Jestem w tym kompletn± Lam±, ale lubiê. Normalnie na kartce, czasem na kompie tabletem *co wychodzi mi jeszcze gorzej, ale cii .-.*. Lubiê te¿ porobiæ sobie jak±¶ grafikê w gimpie. Podobno wychodzi mi to dosyæ dobrze, ale no... S± lepsi .-. I lubiê koty~ Jednego sobie mam. Ma na imiê Erin, ale i tak mówi± na niego kot.
Co do poków - anime nie ogl±dam. Jedynie pierwsze serie by³y dobre, to co jest teraz jest za przeproszeniem do dupy .-. Mangi nie czytam, ale w gry sobie czasem lubiê pograæ. A co do innych gier, lubiê te¿ Osu, w którym te¿ jestem Lam±. Niby jaki¶ lv jest, co¶ tam siê przejdzie, ale jak siê zdobêdzie pp, a po godzinie ju¿ ich siê nie ma to szlag trafia .-. Oprócz tego te¿ Touhou - bijatyki i te te normalne wersje. Z tych pierwszych to gra³am w UNL i SWR. A co do drugich - IN i PCB, ale jestem ciot± i nie potrafiê ich przej¶æ nawet na easy. Nu i gram sobie jeszcze czasem w LoL'a, najwygodniej mi siê gra Eziem i Ahri.
I cu by tu jeszcze napisaæ... No to co¶ o sobie. Niby takie weso³e, niby mi³e, a na serio to jest chamskie i wredne. Kilka osób ju¿ siê przekona³o W³a¶ciwie to ma wszystko i wszystkich gdzie¶, niech inni ¿yj± sobie jak chc±, ja ¿yje sobie jak chce i jest oke. Zanim kogo¶ polubiê to trochê czasu minie nu. A ¿ebym kogo¶ tak seerio polubi³a to trzeba siê postaraæ. A i jeszcze lubiê czepiaæ siê innych i robiæ im na z³o¶æ, o.
Nu i... To chyba tyle~
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.