Witajcie drodzy mieszkañcy tego epickiego forum zwanego PokeCollect.
Nazywam siê Yuki, niektórzy mnie znaj± z innego PBF'a, a dla reszty jestem ca³kowicie obc± osob±, zatem utworzy³am ten w±tek, aby¶cie mnie poznali.
Mam 16 lat, w forach internetowych siedzê od 3-4 lat, wcze¶niej bawi³am siê w posty na Forum Margonem. Uczêszczam do liceum humanistycznego, gdy¿ uwielbiam j. polski oraz historiê, jestem dobra w pisaniu rozprawek i charakterystyk, pasjonujê siê literatur±, a zarazem te¿ informatyk± i czasami z II wojny ¶wiatowej, a z matmy jestem noga ._. Je¿eli chodzi o rodzinê, to mam dwie m³odsze siostry i chomika zwanego Stefcio Mieszkam na pomorzu, niedaleko Gdañska, nazwy miasteczka nie podam, bo to ma³o interesuj±ce zadupie.
Moim hobby, a raczej ¿yciow± pasj± s± mangi oraz anime, od 6 lat siedzê w tym interesie, a na swym koncie mam ponad 177 obejrzanych ca³o¶ciowo serii, mang jeszcze wiêcej przeczytanych, gdy¿ codziennie wchodzê na strony typu Centrum mangi, Manga reader, Manga fox i Manga park.
( http://myanimelist.net/profile/Yukiyorin ) <--- ¯e siê tak pochwalê
Om, Pokemony znam tylko z mangi oraz gier, anime nie ogl±dam, gdy¿ sam jego widok mnie odrzuca 2 metry dalej, widzia³am jedynie pierwsz± seriê z Kanto.
Wspomnê jeszcze o ulubionych seiyu, którzy podk³adaj± g³os postaciom w anime. Moimi mentorami s± Daisuke ono oraz Kamiya Hiroshi, znani z serii Shingeki no kyoujin (Erwin Smith i Rivaille), Durarara (Shizuo i Izaya), Kuroko no Basket (Midorima i Akashi).
Co tam jeszcze mogê powiedzieæ... Lubiê czytaæ/ogl±daæ Yaoi'e oraz Yuri, tolerujê homoseksualistów w porównaniu do reszty spo³eczeñstwa, om. W koñcu ka¿dy ma prawo do mi³o¶ci i ¿ycia. Co mnie tu sprowadza? Wcze¶niej g³ównie reklama forum, z którego przyby³am, lecz postanowi³am zostaæ tu nie tyle co na sta³e, a na jaki¶ czas.
Yhm, powiem jeszcze o mym zacnym charakterze. Jestem wrednym zboczeñcem, lubiê postawiæ na swoim, jednak te¿ ust±piê starszym, m±drzejszym *ka¿demu* od siebie. Czasem mi³a, uprzejma oraz weso³a, a innym razem diabe³ z piek³a rodem. Zmienna jak wiatr. Om, nie lubiê chamstwa i pastwienia siê nad innymi, wtedy wkraczam do akcji, gdy¿ z natury tak¿e ze mnie wybuchowa, a zarazem gadatliwa osóbka, wtr±cam siê do nie swoich spraw, komentujê zachowania, jakie mi siê nie podobaj±... No có¿, jestem szczer± osob± i nie bêdê obijaæ w bawe³nê, wolê waliæ prosto z mostu, ni¿ k³amaæ. Choæ ten, jestem te¿ nieco wra¿liwa, szybko siê rozklejam ._. Dobra, koniec mego nudnego gadania, tyle mia³am do powiedzenia
Ostatnio zmieniony przez Yuuki 30 Sierpieñ 13, 14:29, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa
Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]
Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków
Lubiê czytaæ/ogl±daæ Yaoi'e oraz Yuri, tolerujê homoseksualistów w porównaniu do reszty spo³eczeñstwa, om. W koñcu ka¿dy ma prawo do mi³o¶ci i ¿ycia
GOD BLESS YOU
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Ostatnio zmieniony przez DominLoL 30 Sierpieñ 13, 13:43, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Dawno nikt nie mia³ tylu cuksów pod przywitaniem, propsy
Yuki napisa³/a:
Uczêszczam do liceum humanistycznego, gdy¿ uwielbiam j. polski oraz historiê, jestem dobra w pisaniu rozprawek i charakterystyk, pasjonujê siê literatur±, a zarazem te¿ informatyk± i czasami z II wojny ¶wiatowej, a z matmy jestem noga ._.
No to mamy wiele wspólnego
Yuki napisa³/a:
Co mnie tu sprowadza? Wcze¶niej g³ównie reklama forum, z którego przyby³am, lecz postanowi³am zostaæ tu nie tyle co na sta³e, a na jaki¶ czas.
Mam nadziejê, ¿e zostaniesz z nami jak najd³uuuuuuuuuuuuuu¿ej.
Dawno nikt nie mia³ tylu cuksów pod przywitaniem, propsy
i to jeszcze w tylu kolorach O _O
Yuuki napisa³/a:
Je¿eli chodzi o rodzinê, to mam dwie m³odsze siostry
szczê¶ciara T_T
Yuuki napisa³/a:
anime nie ogl±dam, gdy¿ sam jego widok mnie odrzuca 2 metry dalej
Yuuki napisa³/a:
Jestem wrednym zboczeñcem, lubiê postawiæ na swoim, jednak te¿ ust±piê starszym, m±drzejszym *ka¿demu* od siebie. Czasem mi³a, uprzejma oraz weso³a, a innym razem diabe³ z piek³a rodem. Zmienna jak wiatr. Om, nie lubiê chamstwa i pastwienia siê nad innymi, wtedy wkraczam do akcji, gdy¿ z natury tak¿e ze mnie wybuchowa, a zarazem gadatliwa osóbka, wtr±cam siê do nie swoich spraw, komentujê zachowania, jakie mi siê nie podobaj±... No có¿, jestem szczer± osob± i nie bêdê obijaæ w bawe³nê, wolê waliæ prosto z mostu, ni¿ k³amaæ. Choæ ten, jestem te¿ nieco wra¿liwa, szybko siê rozklejam ._.
gdzie ty mieszkasz? bo to brzmi jak dok³adny opis mojej dziewczyny
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
anyway, w jakie¶ gry grasz? muzyczki jakiej¶ s³uchasz?
Sygnatura użytkownika
Ubóstwiam gry MMO typu Tera Online, Aion, Allods Online, DC Universe czy Neverwinter.
Natomiast, je¿eli chodzi o muzykê, to mam wypaczony gust, gdy¿ s³ucham tylko openingów/endingów z anime oraz koreañskich/japoñskich zespo³ów pop/rock, najbardziej podobaj± mi siê utwory Shinee, Super Junior, BEAST i Girls Generation. Z amerykañskich wykonawców, to jedyne kim siê ostatnio zainteresowa³am by³ Robin Thicke.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.