Jestem Fallen, mam 20 lat i jestem studentem biologii (je¶li kiedykolwiek nadejdzie was my¶l by pój¶æ na ten kierunek, albo którego¶ z waszych znajomych (za wyj±tkiem tych, których nie lubicie) to powiem wam, ¿e nie) na uniwersytecie gdañskim. Obecnie mój umys³ zajmuj± ro¶linki (zielnik i egzamin ;_;).
Co robiê tutaj na PC? Proste, pewna osoba zachowa³a siê bardzo brzydko i chcia³em jej pokazaæ, ¿e moje oko siêga daleko. A skoro ju¿ zada³em sobie trud by siê zalogowaæ, zostanê, Arceus sam wie na jak d³ugo
Sygnatura użytkownika
Ostatnio zmieniony przez Fallen 29 Sierpieñ 13, 18:00, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
dude, witamy i ¿yczymy bardz,o ale to bardzo mi³ego pobytu
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Czy¿by PC sta³o siê polem bitwy dla innych? D:
Nie rozumiem... ale siê zobaczy... mam ju¿ internet, biorê siê do pracy.
Mi³ego pobytu ¿yczê... i tak dalej... i tym podobne.
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
takie tylko pytanko, jaki¶ inne zainteresowania oprócz w/w? ( po avku s±dziê ¿e fan MLP )
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
K³ótnie w internecie s± g³upie (a zw³aszcza na forach pokem±) ¿adnego flejmu ode mnie nie oczekujcie
Cytat:
takie tylko pytanko, jaki¶ inne zainteresowania oprócz w/w? ( po avku s±dziê ¿e fan MLP )
MLP, South Park, Hugh Jackman, Yugioh, muzyka (w tym musicale, sam niestety nie gram, bo czasu znale¼æ nie mogê ), gry (choæ w sumie obecnie tylko te starsze, nowe zbyt szybko mnie nudz±).
Rayman 3 : D
Ja mam jeszcze 2 na oryginalnych <3
Piêkne czasy, wiêc mówisz, ¿e grywasz w to, co jest z poni¿ej 2007 rocznika?
W co¶ z tego (Battlefield 1942, Medal of Honor:AA, Wolfenstein: Return to the Castle, CoD (I i II)) te¿ grasz? : D
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.