A wiêc... Chwila... Nie zaczyna siê zdanie od "a wiêc". Wiêc wróæ..
Jestem Mhrok, jednak¿e poza internetami jestem znany jako Mateusz. Skoñczy³em niedawno 15 wiosen i udajê siê w³a¶nie do trzeciej klasy gimbazy. Moimi ulubionym typami s± water i ground, a najulubieñszymi poczkami s± Swampert oraz jego preewolucje. Moim ulubionym kolorem jest b³êkitny. Wiêc to chyba tyle.... Nie... Jest jeszcze co¶. Co¶ co lubi ka¿dy. ¯ARE£KO!!! Uwielbiam lasagne oraz ry¿. I to chyba wszystko.... Tak wszystko
Sygnatura użytkownika
FC SoulSilver: 1636 6149 6612
FC Black: 3354 1520 2545
FC White 2: 0433 6082 3514
Zar±bi¶cie. Mamy sze¶ciu MG na piêtna¶cioro graczy. Mam jednego gracza, którego nie bêdzie do którego wrze¶nia, wiêc przyszed³em tutaj trochê popisaæ u kochanego Afilka
Sygnatura użytkownika
FC SoulSilver: 1636 6149 6612
FC Black: 3354 1520 2545
FC White 2: 0433 6082 3514
wiêc przyszed³em tutaj trochê popisaæ u kochanego Afilka
Ooook... po pierwsze, nie lubiê jak ludzie mówi± do mnie "Afilek" itp.
Po drugie, mam czuæ siê zaszczycony, czy mo¿e... raczej... mieæ obawy? ^ ^"
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.