POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: tt22
27 Sierpieñ 13, 15:11
KoneCON - Szczecin
Autor Wiadomo¶æ
4xI 
Bug Catcher

Do³±czy³: 01 Sty 2009
Kontakt:
Wys³any: 27 Sierpieñ 13, 12:37   

Wnioski? PokeMan IS A FAGGOT
Ostatnio zmieniony przez 4xI 27 Sierpieñ 13, 12:38, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

emachel 
Gapa, gubi PokeBalle
aria on the planetes

Do³±czy³: 27 Wrz 2009
Sk±d: Bydgoszcz
Kontakt:
Wys³any: 27 Sierpieñ 13, 13:41   

Neko poduchy kawaii :3

Sygnatura użytkownika

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 27 Sierpieñ 13, 15:06   

4xIjestêg³up napisa³/a:
Nid: Lol, do dzia³u Konwenty nie mo¿na napisaæ tematu o Konwencie bo nie ma pokemonów lol, a mo¿e ja planujê zrobiæ wiedzówkê o mandze Pokemon Special? Paluszki bol± i zapytaæ siê nie chce, tylko robisz co¶ tak zbêdnego?

Nid:Konwent kierowa³am do fanów pokemon, by móc siê z nimi powymieniaæ pokami na DSie oraz stoczyæ kilka walk, to powinno byæ dla ciebie wystarczaj±co pokemonowe

Poddzia³ Konwenty znajduje siê dziale Dyskusje Ogólne, Pokemon Tazo, muzyka, gdzie jak dot±d 100% tematów jest zwi±znych z Pokemon.

Jest ró¿nica miêdzy poddzia³êm Konwent w dziale Offtop, a poddzia³em Konwent w dziale dyskusji ogólnych o Pokemon.

Na PC dzia³ Konwenty ma nastêpuj±cy opis: "O polskich konwentach anime&manga lub fantastyki, na których odbywaj± siê atrakcje zwi±zane z Pokemon." W temacie w pierwszych postach nie by³o NIC wspomniane o atrakcjach Pokemon.

4xIjestêg³up napisa³/a:
Nid:A i zmieñ dzia³ na "KONWENTY TYLKO DOTYCZ¡CE POKEMONÓW"

Przez tyle lat nikt nie by³ tak g³upi ¿eby offtopowaæ w dziale dyskusji ogólnych o Pokemon. Poddzia³ Muzyka w tym dziale te¿ mam dookre¶liæ, ¿e dotyczy tylko muzyki Pokemon ? ¦mieszne.

JA siê nie zamierzam lataæ i pytaæ. Jest co¶ o Pokemon, to l±duje w dzia³ach na górze. Gdy widzê, ¿e nic nie ma - l±duje w Offtopie. Proste.

Teraz ju¿ co¶ tutaj jest, to mo¿na przenie¶æ.

Czy na forum o Sailor Moon, w dziale Serial TV, bêdzie Nid pisa³a o np. One Piece ? Gratulujê.

Czy na PVF w dziale Manga, ludzie pisz± o Mangach innych ni¿ Pokemon ? Nie, bo znajduje siê ten dzia³ w kat. Pokemon

Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

Ostatnio zmieniony przez tt22 27 Sierpieñ 13, 15:20, w ca³o¶ci zmieniany 3 razy  

Afil 
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D
Lodowy Rycerz - Yay!

Do³±czy³: 07 Gru 2008
Sk±d: Ciechocinek
Kontakt:
Wys³any: 27 Sierpieñ 13, 21:43   

No Poke, wszystko piêknie i fajnie, ale nie s±dzisz, ¿e konwent, czyli tak jakby spotkanie ludzi, co uwielbiaj± fantastykê, mangê i anime, to tak jakby samo siê rozumie, ¿e jak anime, to co¶ tam z poków bêdzie? Na Pyrkonie by³em, tam w ogóle anime i manga by³y raczej zepchniête na 2 plan, gdy¿ s± to "Fantastyczna Przestrzeñ", tak samo jak nadchodz±cy Copernicon, ale nie mówiê, ¿e nie by³o cosplayu pokemonów, a ¿e nawet by³y gad¿ety, mangi do kupienia. Znaczy, na Pyrkonie, Copernicon przecie nadchodzi. Wiêc... co ja chcia³em przez to powiedzieæ? Dzia³ Konwenty najlepiej uznawaæ jako dzia³ Konwenty, a nie Konwenty - a jak nie ma czego¶ z pokami, to won! Bo wyklucza samo przez siê... bo obojêtnie jak du¿e, zawsze siê co¶ z pokami znajdzie.

Sygnatura użytkownika
Ich bin eine :ninja:
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych