POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: tt22
20 Sierpieñ 13, 17:10
DomiX Pokemon
Autor Wiadomo¶æ
Conquest 
Nosi czapkê Asha

Do³±czy³: 15 Kwi 2012
Kontakt:
Wys³any: 20 Sierpieñ 13, 11:59   DomiX Pokemon

Dzi¶, dos³ownie przed chwil± ruszy³a nowa ods³ona strony. Adminem dalej jest dominik94. Na stronie znajdziecie newsy, odcinki online. Strona zmieni³a tak¿e design.
Podoba siê Wam?

http://domixpokemon.pl/

dominik94 
Pewnie nie zna PokeMana
pan Dominik94

Do³±czy³: 02 Maj 2013
Sk±d: Gniezno
Kontakt:
Wys³any: 20 Sierpieñ 13, 15:59   

dziêki za reklamê :)

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 20 Sierpieñ 13, 17:09   

Conquest napisa³/a:
Na stronie znajdziecie newsy, odcinki online.

I dlatego temat przesuwam do dzia³u stron tematycznych, a konkretnie poddzia³u o samej stronie, bowiem zosta³a nasz± Oficjaln± stron±, a my jej Oficjalnym forum.
Conquest napisa³/a:
dominik94

Podobny do mnie, niez³omny i cierpliwy realizator swoich planów. Wie co robi, wie co jest wa¿ne (na to postawi³ na stronie), jest z swoj± stron± na PPS od tylu, tylu lat.

Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

Raik 
Gapa, gubi PokeBalle
O tu jeste¶ PEPE!

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Warszawa
Kontakt:
Wys³any: 25 Sierpieñ 13, 10:37   

Nic nie mia³em do tego tworu, póki Pan dominik94 usun±³(?) mojego komentarza na stronie. Jak ju¿, to móg³ usun±æ ca³± konwersacje. Admin w jednym z komentarzu odpowiedzia³ mi

Cytat:
Ten szablon kupi³em za oko³o 150 z³otych. Lepiej kupiæ szablon ni¿ mieæ co¶ tak okropnego jak na PV

Chwilê potem, doda³em komentarz, ¿e ¼ród³o strony nie k³amie. Przeczuwa³em ¿e, niewygodny komentarz zostanie usuniêty, a ¼ród³o strony zmienione. I tak siê sta³o - na szczê¶cie zrobi³em screena :)

https://dl.dropboxusercontent.com/u/65295533/domix.png

Czyli jak widaæ, szablon udostêpniony w niezbyt legalny sposób, pobrany ze strony a'la warez. Szkoda tylko, ¿e zamiast siê przyznaæ to admin wali kity :)

Szablon mo¿na kupiæ na popularnym serwisie Themeforest http://themeforest.net/it...preview/3866432 , gdzie kosztuje on $45 - przy zakupie trzeba podaæ dane osobowe. Sam mam konto na themeforest, jestem ciekawy, czy ostatnio szablon ten zakupi³ kto¶ z Polski, mo¿e by spytaæ?

(?) - komentarz na stronie by³ widoczny przez oko³o 12 godzin. Jak odpisa³em, ¿e brzydko usuwaæ komentarze dominik mi odpisa³
Cytat:
sory nie usun±³em ale pewnie da³e¶ link i program pomy¶la³ ¿e to spam

Smieszne troche, bo je¶li ju¿ prêdzej wordpress by da³ komentarz do zaakceptowania przez administratora, gdyby by³ w nim link. Dodam, ¿e "zaginiony" post by³ o takiej tre¶ci
Cytat:
¬ród³o strony nie k³amie. Bloggit z(shared on themeok.com)

Sygnatura użytkownika

Jabuko 
Gapa, gubi PokeBalle
Sunori.pl

Do³±czy³: 03 Maj 2013
Sk±d: W³oc³awek
Kontakt:
Wys³any: 25 Sierpieñ 13, 12:34   

Zawali³ szablon z neta, graty ziomek.

Sygnatura użytkownika
Pasjonat ¿ycia, entuzjasta kultury.

Zapraszam na http://sunori.pl

dominik94 
Pewnie nie zna PokeMana
pan Dominik94

Kontakt:
Wys³any: 25 Sierpieñ 13, 12:52   

Dobra próba zdyskredytowania mojej strony przez konkurencje. Ka¿dy kto czuje zagro¿enie bêdzie chwyta³ siê wszystkiego by zniszczyæ przeciwnika. Prosta polityka + troszkê czarnego PRu. Gratulacje, ale nikt mnie nie z³amie i stronê bêdê prowadzi³ jak najd³u¿ej.

Sygnatura użytkownika
Zapraszam na DomiX Pokemon
[adomixpokemon.pl

Jabuko 
Gapa, gubi PokeBalle
Sunori.pl

Kontakt:
Wys³any: 25 Sierpieñ 13, 13:14   

Ukrad³e¶ szablon (¶ci±gn±³e¶ z warezu, nulledsharedscrypts czy innego tego typu szmatowiska) i co, niby to my próbujemy Ciê oczerniæ? Sam to robisz, k³ami±c "kupi³em go za 150z³" w momencie, gdy ¼ród³o strony mówi samo za siebie.

Z³odzieju.

Sygnatura użytkownika

Raik 
Gapa, gubi PokeBalle
O tu jeste¶ PEPE!

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Warszawa
Kontakt:
Wys³any: 25 Sierpieñ 13, 13:24   

Mi to wisi czy prowadzisz t± stronê czy nie. Pamiêtam jak jeszcze by³ PokeSerwis, to musia³em pisac do Ciebie lub kogo¶ innego z administracji, by usun±³ skopiowane arty XD

Nie mia³bym nic do tego, gdyby¶ ola³ post mój, skasowa³, ale te k³amstwo, ¿e kupi³e¶ za 150z³ to przesada XD

Zagro¿enia z Twojej strony? XD Przez tyle lat nie by³o, to nic pozycji Valhalli nie zmieni - nie uda³o siê PokeSerwisowi, który wedle niektórych o g³owe przebija³ PV, tymbardziej Twojej stronce. PV mimo, ¿e jest w dosyæ op³akanym stanie, tak czy siak zawsze bêdzie najpopularniejsz± stron± w Polsce.

I z³amaæ ja Ciê przynajmniej nie próbuje, tylko jednak trzeba mieæ trochê pokory, a jak k³amaæ - to dobrze.

Sygnatura użytkownika

dominik94 
Pewnie nie zna PokeMana
pan Dominik94

Kontakt:
Wys³any: 25 Sierpieñ 13, 14:02   

Ja nie mam problemu do przyznania siê ¿e sk³ama³em. Chcia³em ten szablon kupiæ, ale jak uzbieram kasê. Zmiana wygl±du strony i jej priorytetów wysz³a nagle niestety w kiepskim finansowo dla mnie terminie. Gdy ju¿ uzbieram pieni±dze z chêci± pokarze ci dowód zap³aty. Je¶li chodzi o komentarz niby celowo przeze mnie usuniêty to jest to nieprawna. Mam taki plugin, który gdy wchodzê w kokpit wp pyta mnie czy chce oznaczyæ komentarz u¿ytkownika jako spam. Gdy¿ zawiera on link. Pomy¶la³em ¿e to jaka¶ reklama i klikn±³em ok wiêc to proste moge zaraz usun±æ to ze spamu.

Sygnatura użytkownika
Zapraszam na DomiX Pokemon
[adomixpokemon.pl

Jabuko 
Gapa, gubi PokeBalle
Sunori.pl

Kontakt:
Wys³any: 25 Sierpieñ 13, 14:36   

Gdy nie staæ Ciê na szablon, to czekasz a¿ bêdzie Ciê na niego staæ i wtedy kupujesz. A nie podpierdalasz z neta i "no no, jak bêdzie kasa to pewnie go kupiê, wiêc na jedno wyjdzie".

Sygnatura użytkownika

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych