POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Otwarty przez: Kojot
3 Maj 11, 21:01
Movesety oraz Pokemony do Teamu HG/SS
Autor Wiadomo¶æ
Domino97 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 21 Sty 2012
Wys³any: 14 Sierpieñ 12, 11:09   

Mam pytanie a te heart scale to co to jest??? a mówi±c ¿e mam przypomniec sobie ice fang i BBird o co chodzi ?? :)

Nenloth 
Szlachta Collectowa
Rycerz Wody

Do³±czy³: 10 Maj 2009
Sk±d: Wratislavia
Kontakt:
Wys³any: 14 Sierpieñ 12, 12:58   

Jest taki cz³owiek, który pozwala przypomnieæ ruchy Pokemonów, które kiedy¶ siê nauczy³y przez level, a ty je kiedy¶ zast±pi³e¶ innymi (dla przyk³adu Typhlosion mo¿e znowu nauczyæ siê Tackle, swojego pierwszego ataku). To w³a¶nie Move Relearner. Kiedy¶, trenuj±c Gyaradosa zast±pi³e¶ Ice Fang, uznaj±c, ¿e nie bêdzie ci potrzebny. Z Ho-ohem nie mog³e¶ nic zrobiæ, ten ruch automatycznie zapomnia³ komputer. Wiêc znajd¼ 2 Heart Scale (zwyk³y itemek, nie ma konkretnej lokalizacji, jest usiany po ca³ym ¶wiecie, polecam szukaæ na pla¿ach przez Itemfinder) i daj je temu cz³owiekowi.

Sygnatura użytkownika

Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.

Podziêkowania
Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.

POKECOLLECT FOREVER!

Gargul 
Gapa, gubi PokeBalle

Do³±czy³: 10 Maj 2011
Kontakt:
Wys³any: 14 Sierpieñ 12, 14:14   

Pokemon Luvdisc te¿ mo¿e trzymaæ ten przedmiot. U¿yj na nim atak covet, trick albo thief i pokemon ukradnie mu przedmiot ale sam nie mo¿e nic trzymaæ. Jest te¿ zdolno¶æ pickup która pozwala pokemonowi znajdowaæ przedmioty. Na odpowienim levelu mo¿e znale¼æ.

Sygnatura użytkownika
Podziêkowania dla Nenlotha, za wszystkie porady dotycz±ce poków i wgl :D xD

Domino97 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 21 Sty 2012
Wys³any: 15 Sierpieñ 12, 11:00   

Czyli musze zbierac pokeballe po ca³ym ¶wiecie xD :D

Nenloth 
Szlachta Collectowa
Rycerz Wody

Kontakt:
Wys³any: 15 Sierpieñ 12, 12:57   

Nie znajdziesz tego w PokeBallach, mówi³em. Prêdzej (przynajmniej tak to pamiêtam z choæby Emeraldów) je¶li podejdziesz do kamienia i do niego "zagadasz". Je¶li ju¿, to raczej tak. Ale najbardziej polecam Itemfinder.

Z tego co uda³o mi siê znale¼æ na necie, to jedno jest na Route 32 po u¿yciu Surf (jakie¶ za jeziorkiem?). Inne musisz znale¼æ na Luvdiscach.

Sygnatura użytkownika

Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.

Podziêkowania
Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.

POKECOLLECT FOREVER!

Mhrok 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 24 Sie 2013
Sk±d: Bia³ystok
Kontakt:
Wys³any: 24 Sierpieñ 13, 12:25   

Feraligatr 36lvl
~ Ice Fang
~ Waterfall (Zamierzam zmieniæ na EQ)
~ Surf
~ Crunch

Ampharos 35lvl
~ ThunderPunch (Zamierzam go zmieniæ na Signal Beam)
~ Charge
~ Discharge
~ Thunder Wave

Machamp 32lvl
~ Seismic Toss
~ Karate Chop
~ Vital Throw
~ Strength

Magmortar 33lvl
~ Fire Blast
~ Fire Punch
~ Confuse Ray
~ Faint Attack

Pidgeot 36lvl
~ Twister
~ FeatherDance (Zamierzam go zmieniæ na Roost)
~ Fly
~ Quick Attack

Alakazam 36lvl
~ Calm Mind
~ Psycho Cut
~ Recover
~ Psybeam

Jak na razie jest na etapie p³akania po przegranej z Kimono Girls.

Sygnatura użytkownika

FC SoulSilver: 1636 6149 6612
FC Black: 3354 1520 2545
FC White 2: 0433 6082 3514

Nenloth 
Szlachta Collectowa
Rycerz Wody

Kontakt:
Wys³any: 24 Sierpieñ 13, 22:26   

No to siê pobawiê, ju¿ dawno nie mia³em okazji.

Feraligatr
Chcesz zabraæ Waterfall? ¯artujesz sobie. EQ za Surf, zdecydowanie, i masz bestiê.

Ampharos
Wygl±da ok, Signal Beam siê przyda, nie wiem czy Thunder Wave potrzebne przy 30% szans parali¿u od Discharge, pomy¶la³bym nad Toxic, to wydaje mi siê nawet lepsza opcja.

Machamp
Szkoda, ¿e wyrzuci³e¶ Foresight, przyda³by siê na duszki. Ale mamy Payback, za Seismic Toss proponujê, jak dorwiesz siê do Cross Chopa na 40, to daj go za Karate Chop.

Magmortar
Taki potencja³, a tak ma³o TMów. Focus Blast siê nale¿y, i chyba tyle, Fire Punch niepotrzebne. No, mo¿e jaki¶ Normal za Confuse Ray, ale nie mogê zdecydowaæ.

Pidgeot
Roost ok, Fly, Return i Quick Attack, taki set bym da³.

Alakazam
Dam sprawdzony secik, z naszych sesji nagraniowych z Byakuraiem ze Storm Silver, Calm Mind/Psychic/Shadow Ball/Focus Blast.

Je¶li nie starczy ci kasy na dwa Focus Blasty, zostaw Alakazamowi Recover. Powodzenia.

Sygnatura użytkownika

Podziêkowania

POKECOLLECT FOREVER!

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: