Dzieñ zacz±³ siê od 10si±tych urodzin Dominika . Mama da³a Dominikowi plecak w którym trzyma³ najpotrzebniejsze rzeczy . By³ to m±dry, do¶æ niski ch³opak o czarnych w³osach i piwnych oczach . Dominik i jego Matka jako jedyni w rodzinie byli przyja¼ni . Ch³opiec wyszed³ dopiero pod wieczór do laboratorium .
Dominik zamy¶lony w drodze do laboratorium my¶la³ jakiego dostanie pokemona . Zamy¶lony wpad³ na swojego brata Dawida . Jego brat by³ samolubnym mistrzem pokemon . Ceni³ tylko swoje pokemony , nikogo wiêcej . Brat jak zawsze udaj±c ¿e nie zauwa¿y³ brata przeszed³ ko³o niego . Oczywi¶cie Dominik zamy¶lony nawet go nie zauwa¿y³ . Dominik nagle oprzytomnia³ , ale za to nie wiedzia³ gdzie jest . By³a noc wiêc ulice by³y puste a na chodnikach nie by³o ani jednej ¿ywej istoty . Ch³opak zagubiony w mie¶cie szuka PokeCenter . Po 10minutach u¿y³ swojego rozumu i zacz±³ poma³u ³apac gdzie sie znajduje . Po chwili znalaz³ PokeCenter gdzie sie wy¶pi³ . Dominik budzi siê i zobaczy³ na zegarku godzine 13:30 . Ch³opak zaspa³ wiedz±c ¿e Profesora od 14 do 18 nie bendzie w laboratorium . Dominik zobaczy³ laboratorium i pobieg³ prêdko do ¶rodka . Gdy Dominik weszed³ do laboratorium Profesor karmi³ i bada³ Pokejajo . Dominik zapyta³ :
-Przepraszam ¿e przyszkadzam .....
-Aha pewnie chcesz Pokemona ? - Przerwa³ Profesor .
-Tak . - Bezzastanowienia powiedzia³ Dominik .
-Zosta³y 2 Pokemony : Chimchar i Turtwig . - Powiedzia³ Profesor .
-Wezme Chimchara . - Po krótkim zamy¶le odpowiedzia³ ch³opiec .
-Dobrze , na stole le¿y Pokedex i Pokeballe . Czy móg³by¶ je sobie wzi±c bo ja sie strasznie spiesze .
-Dobrze . - Odpar³ Dominik .
Dominik zabra³ Chimchara , Pokeballe , Pokedex i ruszy³ w droge . Po 5minutach drogi Dominik wypu¶ci³ pokemona . Po chwili zamiast Chimchara z Pokeballa wyszed³ Turtwig . Najwyra¼niej Dominik gapa pomyli³ Pokeballe z pokemonami . Ch³opiec pomy¶la³ ze nic nie szkodzi , bo i tak mia³ wybrac Turtwiga . 10siêcio latek zobaczy³ dziewczyne biegn±ce w jego kierunku i machaj±ca do niego rêk± . Dominik dobrze zna³ t± dziewczynê , to by³a Dominika kole¿anka z przedszkola .
-Cze¶c . - Przywita³a .
-Oooo cze¶c . - Odpowiedzia³ .
-Mi³o mi cie widziec Dominik . - Powiedzia³a .
-Mi te¿ , co cie tu sprowadza ? - Zapyta³ .
-Poszed³am cie odwiedzic i wtedy twoja Mama mi powiedzia³a gdzie jeste¶ . Wiêc popêdzi³am w twoj± stronê bo chcê z tob± wyruszyc w t± drogê .
-To ¶wietnie mo¿emy ju¿ wyruszyc ? - Powiedzia³ radosny Dominik .
-Ok . Chod¼my z³apac jakiego¶ fajnego pokemona . Wykrzykne³a rado¶nie i pobieg³a w strone lasu , a za ni± Dominik .
Sygnatura użytkownika
UBs by Jakubox , Kojot and Dame .
Ostatnio zmieniony przez Nothing For Money 28 Marzec 09, 07:55, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
Ch³opak by³ m±dry o czarnych w³osach . By³ niskiego wzrostu o piwnych oczach
Haha... popraw to
np. By³ to m±dry, do¶æ niski ch³opak o czarnych w³osach i piwnych oczach.
Nothing For Money napisa³/a:
Dominik dobrze zna³ t± dziewczynê , to by³a Dominika kole¿anka z przedszkola .
A,i je¶li jest Dominik, to ona Dominka? Bêdzie siê myliæ... Znaczy.. czy tu 2x Powtarza siê imiê dominik, a ty uci±³e¶ przecinek czy serio ona dominika
Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
1 miejsce RSE 50, 1 miejsce FRLG 30
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,
Ch³opak by³ m±dry o czarnych w³osach . By³ niskiego wzrostu o piwnych oczach
Haha... popraw to
np. By³ to m±dry, do¶æ niski ch³opak o czarnych w³osach i piwnych oczach.
Poprawione
Maron napisa³/a:
Nothing For Money napisa³/a:
Dominik dobrze zna³ t± dziewczynê , to by³a Dominika kole¿anka z przedszkola .
A,i je¶li jest Dominik, to ona Dominka? Bêdzie siê myliæ... Znaczy.. czy tu 2x Powtarza siê imiê dominik, a ty uci±³e¶ przecinek czy serio ona dominika
Tak ta dziewczyna ma na imie Dominika .
A co do Fanficka : kolejny rozdzia³ na 100% bendzie we Wtorek wieczorem lub wczesniej .
co do Fanficka : kolejny rozdzia³ na 100% bendzie we Wtorek wieczorem lub wczesniej .
Tylko po co ? Zreszt± i tak nie zrealizowa³e¶ tej obietnicy.
admus96 napisa³/a:
Dlaczego Wszyscy maj± imiê na D Dominik, Dawid, Dominika. Czy to nie dziwne?
Nie, dlaczego ? W hitowym "M jak mi³o¶æ" przez pierwsze setki odcinków, 90% postaci mia³o imiona na "M".
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.