Chwila ciszy... tak niezm±cona cisza trwa³a, a ty co raz bardziej czu³e¶, ¿e pogr±¿asz siê w ciemno¶ci. Tak, las by³ bardzo gêsty, cisza zamiera³a powoli, a ty zaczyna³e¶ s³yszeæ te pieprzone kroczki i g³upie brzêczenie tej przeklêtej Ledyby. Wytrzymaæ siê nie mog³e¶, ale ostatecznie... musia³e¶. Czu³e¶, ¿e gdyby¶ nie wytrzyma³... to by³oby niezbyt ciekawie. Mniejsza z tym, ona idzie za Tob±, a razem z ni± idzie twoje wkurwienie. No i dodatkowo zaczê³o to co¶ nuciæ... takim... bzykliwym g³osem.
Ty... stary... DAJ GWINTÓWKÊ! ZARAZ ZAPIIII**DOLÊ T¡ MAKÓWKÊ!
Tak, twoje sumienie, by³o wkurwione bardziej ni¿ ty, wiêc co innego Ci zosta³o jak ci¶niêcie siê na t± biedn± bezdomkê i wyrwanie jej robaczego serca. Mo¿liwe, ¿e jest to jedyne rozwiniêcie sprawy, jednak nie teraz, gdy¿ krzaki przed twymi oczyma zaczê³y poruszaæ siê w rytm tanga, czy innego tañca z dziwnych krajów wziêtego. Nowy pokemon, nowe mo¿liwo¶ci, wiêc czas na ³owy! My¶leæ trzeba, jak tu dobrze rozegraæ, bo co¶ Ci siê wydaje, ¿e to mo¿e byæ powa¿niejsza sprawa, a mo¿e raczej pokemon.
- Cio tfo ma byc! Ja sie pyftam! - Us³ysza³e¶ jednak po kilku chwilach i nagle z krzaków wysz³a ma³a istota przypominaj±ca dziecko, z brakiem jednego siekacza - WAAAAAAAAAAAAAAAAAA! - Wydar³o siê po chwili i wbieg³o na Ledybê u¿ywaj±c jej jako tarczy. Potem wrzeszcza³o co¶ o "PrftoBelach" i biega³o w ko³o. Czy ten las mo¿e byæ jeszcze bardziej dziwny?
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Ostatnio zmieniony przez Afil 14 Maj 13, 17:22, w ca³o¶ci zmieniany 3 razy
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D Bear wants justice
Wiek: 29 Do³±czy³: 14 Sie 2009 Posty: 3250 Sk±d: z Rudy ¦l±skiej
Wys³any: 18 Maj 13, 23:42
Kim jest ten dzieciak?* Wracaj±c do rzeczywisto¶ci staram siê nie reagowaæ na sepleni±cego bachora, który chyba ujrza³ Ursaringa, którego wzi±³ za pedobeara. Nie wnikaj±c dalej w te niuanse staram siê znale¼æ wyj¶cie z tego gêstego i ciemnego lasu, a tak¿e wytê¿am wzrok by znale¼æ jakiego¶ przydatnego pokemona, którym na pewno nie bêdzie Ledyba. Zastanawiaj±cym faktem jest te¿ to, co w tej chwili robi Iris, jej brat i… Kimiko
-Serio, powinienem ju¿ dawno gdzie¶ j± utopiæ, albo zakopaæ ¿ywcem. Rozmy¶laj±c nad tym wszystkim idê dalej ku przygodzie, oczekuj±c na cud jaki sprowadzi na mnie mój wewnêtrzny przewodnik w tej podró¿y po regionie Kanto. Mam te¿ skryt± nadzieje, ¿e dziwny "ten dzieciak, który sepleni³" nie pod±¿a moim krokiem.
Ich bin eine
Ostatnio zmieniony przez Byakurai 19 Maj 13, 00:11, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
No có¿, nic Ci to nie daje takie smutne rozmy¶lanie o tym jak kogo zabiæ, bo tylko smutno przechodzisz tylko przez las, a dzieciak... za tob±. Ignorujesz to jednak i idziesz dalej, no... przynajmniej do momentu:
- Dalefko jesce? - Pyta siê dzieciak.
Idziesz dalej, jeste¶ spokojny.
- Dalefko jesce? - Pyta siê dzieciak.
- Dalefko jesce? - Znowu pyta siê dzieciak.
- Dalefko jesce? - Znowu, znowu pyta siê dzieciak.
- Dalefko jesce? - Znowu, znowu, znowu pyta siê dzieciak.
- Dalefko jesce? - Znowu, znowu, znowu, znowu pyta siê dzieciak.
- Dalefko jesce? - Znowu, znowu, znowu, znowu, znowu pyta siê dzieciak.
I cholera bierze!
Na szczê¶cie dla Ciebie, w pobli¿u znalaz³ siê Ursaring, co ze swoim dwumetrowym... drzewem, spojrza³ siê na Ciebie, a potem tylko machn± rêk± i poszed³ dalej. Pewnie by³e¶ dla niego za stary, ale pewnie nie powie Ci tego ten piêkny ¿ó³ty, myszowaty Pikachu. Siedzia³ on spokojnie po¶ród krzaków i czego¶ szuka³, pewnie jedzenia. Mo¿e go siê przekupi, a mo¿e trzeba bêdzie walczyæ, kto wie.
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Ostatnio zmieniony przez Afil 19 Maj 13, 00:44, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Wys³any: 19 Maj 13, 00:52
-Cindaquil... wybieram Ciê. Jaki¶ ob³±kany i sepleni±cy dzieciak, który ca³y czas mamroczê "daleko jeszcze" jak Poochyena w James 2, przyczepi³ siê do mnie jak rzep, a ja chce siê go pozbyæ. Ember na nim i to w tej chwili... powtórz to najlepiej kilka razy, chce by sp³on±³ w piekle za swoje czyny. Gdy zakoñczysz sprawy z tym wymoczkiem to zajmiemy siê tym Pikachu, ale przed atakowaniem chce go zeskanowaæ. - Mówiê, po czym wyci±gam z kieszeni zaawansowane technicznie cudo zwane potocznie "pokedexem", a nastêpnie kieruje swój wzrok w stronê mam nadzieje poparzonego i p³acz±cego siê z bulu. Jestem pe³en nadzieji, ¿e ch³opiec ten ju¿ gryzie ziemiê, w±cha kwiatki od spodu i kopn±³ w kalendarz. Przygl±dam siê danym na temat ¿ó³tej myszy i rozmy¶lam o taktyce ataku przeciwko niej. Mam te¿ nadzieje, ¿e nikt nie zauwa¿y ma³ego incydentu z ogniem oraz, ¿e p³omienie mojego ognistego szczurka nie spal± ca³ego lasu. Zastanawia mnie te¿ ten Ursaring z dwu metrowym drzewem pomiêdzy... zreszt± niewa¿ne
Niech ten dzieciak p³onie
Sygnatura użytkownika
*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*
Ich bin eine
Ostatnio zmieniony przez Byakurai 19 Maj 13, 00:55, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Cynda przez chwilê waha³ siê, ale po pewnym czasie zacz±³ dzia³a¶. Dzieciak jednak zrobi³ ¶wietny unik na Ledybie, chwila... na Ledybie?! Ledyba can not learn Fly. Fuck logic! Odlecia³ trzymaj±c siê Ledybiej nogi i chyba wiêcej go nie zobaczysz, chyba.... chyba. No, jedna sprawa z g³owy, a teraz co do myszy:
Ciekawostka: Mêskie osobniki Pikachu nie maj± czarnej koñcówki ogona, kiedy to samiczki takow± posiadaj±.
Czyli zapowiada siê ma³o wymagaj±ca walka, ale mo¿e byæ jednak co¶ ciekawego... mo¿e... mo¿e. Pikachu Ciê zauwa¿y³, wiêc musisz dzia³aæ szybko.
[ Dodano: 11 Czerwiec 13, 17:49 ]
Gra do zamkniêcia - Sorry Byak, ale mo¿e za bardzo dawali¶my sobie fory, a prawda jest taka, ¿e po prostu nie nadajemy siê do wspó³pracy jako MG(ja) i gracz(ty).
Choæ pewnie do¶æ masz te¿ mojej gry u Ciebie... ech...
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Wys³any: 1 Lipiec 13, 13:39
Cindaquil! Ta walka nie powinna byæ tak straszna, aczkolwiek, jako, ¿e moja skleroza siê pog³êbia, to nie pamiêtam, jakie masz ataki poza Tackle, wiêc pozwól, ¿e Ciê zeskanuje. - Mówiê, po czym u¿ywam swojego Pokedexa w celu zeskanowania mojej ma³ej ognistej myszki (Bez ¿adnych podtekstów god damn it!) -Szczerze mówi±c, ta ma³a, ale trochê wiêksza, chud± elektryczna myszka pomo¿e mi walczyæ z Misty i jej wodnymi gwiazdkami. Ta wyprawa w dziwnie wybudowany las przy tym mie¶cie to dobra decyzja, aczkolwiek wola³bym ju¿ z niego wyj¶æ... skoñczmy t± walkê jak najszybciej i spadajmy st±d. - my¶lê. Rozgl±dam siê trochê, by zobaczyæ, co jeszcze mnie czeka w tej puszczy.
-Cindaquil, dopóki nie znam twoich ataków to zaspamuj przeciwnika swoj± najlepsz± taktyk± - najpierw wszechobecne leer by obni¿yæ defensywê przeciwnika, a potem Tackle, Tackle, Tackle, ale uwa¿aj by Ciê nie sparali¿owa³. - Mówiê do mojej myszki, obserwuj±c ruchy tej drugiej.
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Ostatnio zmieniony przez Byakurai 1 Lipiec 13, 14:21, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
No tak, za du¿o to siê nie dowiedzia³e¶, ale za to zmieni³a mu siê natura...
Eh, szkoda czasu, ale Pikachu czeka, dzieciaka nie ma, a ty wiesz jakie masz ataki, a i jeszcze wiesz jak to wygl±da z Pikachu. Walkê czas rozpocz±æ, a i zwlekaæ nie chce siê twojemu przeciwnikowi, wiêc zaatakowa³ pierwszy. Poniewa¿ Pikachu by³ szybszy, zaatakowa³ Thunder Shockiem i trafi³. Cynda pora¿ony pr±dem o wysokim napiêciu pad³ na ziemiê, ale na szczê¶cie szybko siê pozbiera³. Jednak co¶ jest nie tak. Nie wydaje siê, by by³ w pe³ni si³, a i rusza siê jako¶ tak, dziwnie. Najprawdopodobniej dosta³ s³ynnego na ca³ym ¶wiecie parali¿u, co jest typowe w walkach z elektrycznymi pokemonami. Pikachu jednak za bardzo siê nie przejmuje stanem przeciwnika i ju¿ ³aduje nastêpny atak. Uwa¿aj na ty³y, Ledyba wraca, ale ju¿ bez dzieciaka. Wyl±dowa³a obok i jak na razie siê przygl±da, no, ale có¿, widownie te¿ kto¶ tworzyæ musi. Twój ruch.
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Wys³any: 20 Sierpieñ 13, 15:21
-No có¿ Cindaquil, masz przeogromnego pecha jak widzê, bo ten atak mniej wiêcej po dziesi±tym razie powinien Ciê dopiero sparali¿owaæ, ale zawsze by³em s³aby z matematyki, wiêc w sumie... meh. Wracaj±c do walki. Zwa¿ywszy na to, ¿e twój przeciwnik jest prawdopodobnie od Ciebie silniejszy zacznij go spamowaæ leer'em. W tym samym czasie - Mówiê rzucaj±c w niebo drugiego pokeballa -Ty Ponyta zacznij u¿ywaæ ju¿ Tackle. ¯eby mia³o to mo¿e lepsz± skuteczno¶æ to... rozpêd¼ siê?Jakby mia³o to jakikolwiek sens - Koñczê, my¶l±c jednocze¶nie. K±tem oka spogl±dam te¿ jednak na Ledyba'e, bo nigdy nie wiadomo czy nie bêdzie na mnie szar¿owaæ, gdy tylko skupie siê dok³adniej na walce z elektryczn± mysz±.
-W sumie, gdy tylko uporam siê ze z³apaniem Pikachu... spalê t± biedronkê, bo nie mam zamiaru jej widzieæ za ka¿dym razem jak siê tylko odwrócê. Co¶ jak Pokemon, który bêdzie za mn± wêdrowaæ do momentu a¿ go nie z³apiê. Bo je¿eli tak siê stanie... to siê zemszczê. Prawdê mówi±c muszê te¿ pozbyæ siê tej Ponyty, bo posiadanie dwóch ognistych pokemon jest trochê durne - nie wygram przecie¿ ca³ej ligi Kanto samymi ognistymi pokemonami.
Sygnatura użytkownika
Pikachu poczu³ siê najwidoczniej ¼le z powodu tego, ¿e stoi jako jedyny, przeciwko dwójce przeciwników, wiêc zapika³ i po chwili pojawi³ siê obok niego piêkny, dorodny, pikachupodobny stwór, zwany te¿ jako Minun. Za nim pojawi³ siê Plusle, ale chyba nie pali³ siê do pracy, wygl±da³ na bardzo zaspanego. Tak wiêc przed Tob± stoi aktualnie dwójka pokemonów, a raczej trójka, ale tylko dwójka chce walczyæ. Pikachu na pocz±tek jednak zosta³ o¶lepiony Leerem, który jak widaæ obni¿y³ mu mo¿liwo¶ci obronne i dlatego nie dziw, ¿e po udanym uderzeniu Ponyty, Pikachu, odlecia³ na pewn± odleg³o¶æ. Jednak¿e podniós³ siê i rzuci³ siê w tym swoim szaleñczym amoku na najbli¿ej stoj±cego konika. W sumie, to lipnie mu to wysz³o, widaæ nie za bardzo my¶la³ co robi, wiêc i pad³ u kopyt Ponyty i zacz±³ udawaæ d¿d¿ownicê. Minun w tym momencie na³adowa³ siê trochê i u¿y³ jakiego¶ elektrycznego, który uderzy³ w twego kucyka, no i... pad³ na ziemiê. Jego objawy by³y prawie identyczne jak u Cyndy, dziwne ruchy i te dziwne iskierki co jaki¶ czas. Widaæ walka z pokemonami elektrycznymi nie jest fer. W momencie kiedy ca³a ta akcja siê dzia³a, zza twoich pleców da³o siê s³yszeæ pewien sepleni±cy g³os. Ledyba siê ruszy³a i potê¿nym ruchem powali³a Plusle, po czym wziê³a pokemona i polecia³a.
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.