Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D Bear wants justice
Wiek: 29 Do³±czy³: 14 Sie 2009 Posty: 3250 Sk±d: z Rudy ¦l±skiej
Wys³any: 18 Sierpieñ 13, 23:37
Blaine tylko pokiwa³ swoj± ³ys± g³ow±, po czym ruszy³ ku schodom, które zaprowadzi³y was do piwnicy, której umieszczenie w wulkanie musia³o byæ diabelnie trudne. Zapewne zapytasz siê jak to pomieszczenie wygl±da³o. Sam pokój by³ ca³y pomalowany br±zow± farb±, co w sumie by pasowa³o zwa¿ywszy na to, ¿e jest umiejscowiony w samym ¶rodku aktywnego ko³a fortuny, który lada moment mo¿e wykrêciæ z³e pole i wylaæ wszystko, co ma w sobie. To by te¿ w sumie wyja¶nia³o, czemu jest tu tak gor±co, ale znajdowali¶cie siê aktualnie pod law±, wiêc nie ma co siê dziwiæ. Przy ka¿dej ¶cianie znajdowa³y siê rega³y pe³ne najró¿niejszych ksi±¿ek. Nie mia³e¶ jednak czasu by przejrzeæ ich tytu³y, poniewa¿ Blaine od razu skierowa³ twój wzrok na biurko. Zauwa¿y³e¶ nawet na nim jakie¶ zdjêcie Blaine'a z jak±¶ kobiet± po czterdziestce w dresie. Zanim zd±¿y³e¶ siê o cokolwiek zapytaæ staruszek przemówi³.
-Ch³opcze. Jak dobrze wiesz, jestem mistrzem ognistych pokemonów w tym regionie. Posiadam wszelakie najpotê¿niejsze ogniste bestie w swojej kolekcji takie jak Magmortar, Rapidash, czy nawet Arcanine, ale... - Przerwa³ nagle spogl±daj±c na Ciebie. -...Nie mogê Ci ich daæ i to nie dlatego, ¿e nie bêd± Ciebie s³uchaæ, oj nie. Chodzi tu o to, ¿e... bo tak! Mam taki kaprys i tyle. Nie zmienia to jednak faktu, ¿e potrzebujesz pomocy z zespo³em R, wiêc o to oferuje Ci tego, pokeballa z tajemniczym pokemonem w ¶rodku. Móg³bym Ci powiedzieæ, co tam jest, ale wole by¶ dowiedzia³ siê tego sam. Tymczasem id¼ ju¿, bo mo¿e byæ ju¿ za pó¼no. Poszed³bym z tob±, ale w³a¶nie zaczyna siê mój serial "Flee" i nie mogê przegapiæ tego odcinka! No ju¿, wynocha! - Krzykn±³, po czym przegoni³ Ciê ze swojego sanktuarium. Nie pozosta³o Ci ju¿ nic innego jak wyruszyæ w samotny bój by odpiæ Gaie. Na twoje szczê¶cie obok gymu sta³a motorówka Blaine'a i daje sobie g³owê uci±æ, ¿e nawet nie zauwa¿y jak zniknie.
Sygnatura użytkownika
*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*
Ich bin eine
Ostatnio zmieniony przez Byakurai 18 Sierpieñ 13, 23:38, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Nie czekaj±c d³ugo, biegnê do motorówki i bez ¿adnych mocniejszych akcentów kaskaderskich, jak na przyk³ad wskoczenie do tego jak¿e drogiego sprzêtu, czy te¿ jakiego¶ free runningowego tricku, wchodzê do niej. Ostro¿nie, bardzo ostro¿nie, by siê nie przewróciæ czy te¿ sk±paæ w tym, co nazywa siê wod± w tym poprypanym ¶wiecie, ale przede wszystkim, by niczego nie zniszczyæ. Tak wiêc najpierw prawa noga, potem lewa, l±duj± w ¶rodku tej motorówki, a w momencie gdy obie nogi ju¿ stoj±, zaczyna siê prawdziwa jazda, któr± nazywa siê stresem. Co bêdzie jak kto¶ mnie zobaczy? A je¶li uznaj± mnie za z³odzieja? Co je¶li Gai'a mnie odrzuci, jak dowie siê jakie ¶rodki wybra³em, by j± ratowaæ? A co je¶li ta motorówka wybuchnie? A co je¶li siê zabijê? A co je¶li wieli Sharpedo mnie zje? A co je¶li objawi mi siê syrena zwana S.S.Minaj i zje moj± duszê? Takie dziwne pytania zaprz±ta³y przez chwilê moj± g³owê, no, ale... trzeba siê braæ w gar¶æ. Gdy ju¿ uspokojê swoje nerwy, a propos tego, ¿e w³a¶nie jestem nie na swojej w³asno¶ci i mam zamiar j± "po¿yczyæ" by uratowaæ swoj± towarzyszkê, no có¿... gdy ju¿ przystosujê siê do tej my¶li, idê do czego¶, co wydaje mi siê sterem... je¶li mo¿na tak to nazwaæ. No, ale jak ju¿ jestem przy tym czym¶, zaczyna mnie drêczyæ jedno proste pytanie. Jak siê kur** tym steruje? Pytanie nie proste, wcze¶niej takich rzeczy nie rusza³em, a teraz jeszcze jak ko³ek stojê i gapiê siê, raz na jak±¶ dziwn± wajchê, a raz na jakie¶ dziwne skrzynkowe co¶ z ty³u tej ³ódki. Mo¿e gdzie¶ to ma jakie¶ wios³o, czy co¶... je¶li tak, by³oby ³atwiej, ale o czym ja my¶lê, przecie nie do³±czaj± wiose³ do MOTORÓWKI. Dobra, mniejsza. Patrzê czy to skrzynkowate co¶ ma jakie¶ co¶, jak w kosiarkach spalinowych, a je¶li nie ma, to szukam stacyjki i daj Arceusie, by by³y z kluczykami. Je¶li tak jest, to szybko odpalam to co¶, wybieraj±c jedn± z górnych mo¿liwo¶ci, a je¶li kluczyków brak, szukam ich po ca³ej ³ódce, bo przecie ¿aden debil nie zostawia kluczyków w stacyjce i to w tak dostêpnym miejscu dla wszystkich! No w³a¶nie... ale przed odpaleniem tego cudeñka, trzeba odcumowaæ, wiêc i to robiê, jak ju¿ ogarnê co i jak z tym motorowym czym¶.
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.