Znalaz³me go dzisiaj rano, to 100% angieslki platinum, sprawdza³êm, specjalnie dla was muszê opu¶ciæ se na dzisiaj poporawkê z anglika :]
Gra jest w 100% po angielsku, samodzielny upload i dzia³±j±cy rom, to ¿aden fake czy badzieW, to prawdziwy Platinum USA!
Opis:
Najnowsza gra z pokemonami w roli g³ównej, powrót Battle Forniter i nowa fabu³a , podró¿ rozgrywa siê w Shinoh, tak jak Pokemon Diamond/Pearl, Team Galactic znowu chce zapanowaæ na Shinoh i reszt± ¶wiata, a naszym zadaniem jest ponowne powstrzymanie go.
Zmienion textury, nowe wdzianka bohaterów, kilkai nnnowacjinych rozwi±zan, nowi bohaterowie i nowy, bardziej ekscytuj±cyc wygl±d niektórych gymów, srawiaj±, ¿e Pokemon Platinum jest jedn± z lepszych gier w ¶wiecie pokemonów.
Gor±co polecam!
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Ostatnio zmieniony przez kurnik3478 8 Lipiec 09, 11:25, w ca³o¶ci zmieniany 5 razy
Trochê mnie wyprzedzi³e¶, no ale mówi siê trudno. Mój upload to tak¿e Pokemon Platinum USA, ale spakowany programem 7zip, dziêki czemu jest o 10 MB l¿ejszy. Wypakowaæ mo¿na oczywi¶cie Winrarem lub 7zipem. Dodatkowo do wyboru do koloru kilka mirrorów:
Przeklej.pl:
Dziêki ch³opaki przyda³o siê gdy znudzi³o mi siê fire red bo co w³±czenie kompa musia³em od nowa wcale mi nie zapisywa³o nawet gdy klika³em jeszcze raz dziêki
Sygnatura użytkownika
On: No nareszcie, ju¿ tak d³ugo czekam!
takie jest ma³¿eñstwo:
Ona: Mo¿e chcesz, ¿ebym posz³a?
On: Nie! Co ci przysz³o do g³owy?
Ona: Kochasz mnie?
On: Oczywi¶cie o ka¿dej porze dnia i nocy!
Ona: Czy mnie kiedy¶ zdradzi³e¶?
On: Nie! Nigdy! Dlaczego pytasz?
Ona: Chcesz mnie poca³owaæ?
On: Tak, za ka¿dym razem i przy ka¿dej okazji!
Ona: Czy by¶ mnie kiedykolwiek uderzy³?
On: Zwariowa³a¶? Przecie¿ wiesz, jaki jestem!
Ona: Czy mogê ci zaufaæ?
On: Tak...
Ona: Kochanie...
Kilka lat pó¿niej...Przeczytajcie od do³u do góry.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.