Hej,
ostatnimi czasy opu¶ci³em to forum... Pewnie z powodów lekkiego braku interesowania siê pokemonami, lecz postanowi³em czasem tutaj przyj¶æ. Jestem ciekaw czy bêdziecie potrafili mnie porównaæ do starego mnie, którym kiedy¶ by³em. Pamiêtam, ¿e nie rozumia³em jeszcze wtedy (mówi±c wtedy, mówiê jaki¶ okres rok/2 lata temu) wielu rzeczy, nie zna³em ortografii i interpunkcji. Robi³em b³êdy w ka¿dym zdaniu i zaczyna³em zdania z ma³ej litery, oraz nie korzysta³em ze znaków interpunkcyjnych. Czasem sobie my¶lê, ¿e chcia³bym wymazaæ kilka chwil z mojego dzieciñstwa (na pewno ten czas, gdy "wchodzi³em" dopiero do internetu). Po pierwsze: Chcia³bym jak najmocniej przeprosiæ wszystkich, którzy musieli mnie upominaæ i czytaæ te "rzeczy", które pisa³em. Przedstawiê siê jeszcze raz. Nazywam siê Micha³, mam 14 lat. Kumple mówi± do mnie Ofca (pewnie przez to, ¿e mam d³ugie metalowe w³osy). Uczê siê programowania od 2 lat, jednak ledwo wystaj± moj± d³ug± czupryn± ponad poziom podstawowy. S³ucham muzyki, nie jakiego¶ gatunku, czy podgatunku. Nie mam ¿adnych ulubionych zespo³ów. Czasem mam tak, ¿e s³ucham przez kilka dni rocka, przez nastêpne metalu, a przez nastêpne muzyki elektronicznej, a pó¼niej 8-bitówek. W internecie mo¿na mnie znale¼æ pod nickiem LowcaOwca, jednak ostatnimi czasy pojawiam siê jako Ofca. No koñcz±c tê d³ug± wypowied¼ chcia³bym wszystkich g³o¶no przywitaæ, bo my¶lê, ¿e zostanê tu na trochê. :3
witaj znów, mam nadziejê ¿e pomimo tego ¿e na forum jest lekki burdel/ba³agan/nie³ad i flejmy co dzieñ, jako¶ siê na nowo odnajdziesz.
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
wat? poprostu napisa³em jaka jesy sytuacja polityczna i tyle
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
wat? poprostu napisa³em jaka jesy sytuacja polityczna i tyle
Wiesz, nie ka¿dego interesuje polityka, a to, ¿e psujecie atmosferê nie znaczy, ¿e na forum jest burdel. To s± dwie inne kwestie i proszê nie przeinaczaæ rzeczywisto¶ci.
My¶lê, ¿e zostanê tu na jaki¶ czas... Dziwnie siê to pisze wiedz±c, ¿e kiedy¶ siê by³o tutejszym u¿ytkownikiem. Czy dzia³o siê co¶ "dziwnego" na forum w ci±gu ostatnich 2 lat?
Tak dodaj±c od siebie, bo zapomnia³em... Kocham anime! Moj± ulubion± postaci± ¿eñsk± jest Konoe Subaru z "Mayo Chiki!", a ulubionego anime nie posiadam, je¿eli chodzi jednak o typ to preferujê ecchi i romanse.
pytanko, konto na DA posiada? bo tak patrzê po sygnie i siê zastanawiam...
Sygnatura użytkownika
Nie, nie posiadam. Sygnaturkê zrobi³ mi znajomy. Jakby kto¶ siê pyta³ o postaæ z anime na niej to Nyarlko z Haiyore! Nyaruko-san. Bardzo ³adne 2 sezonowe anime, oby by³ nastêpny. :3
Tak dodaj±c od siebie, bo zapomnia³em... Kocham anime! Moj± ulubion± postaci± ¿eñsk± jest Konoe Subaru z "Mayo Chiki!", a ulubionego anime nie posiadam, je¿eli chodzi jednak o typ to preferujê ecchi i romanse.
To siê dogadamy >:D
Pomimo, ¿e ecchi ogl±dam tylko dla humoru i nie jest preferowane u mnie
Poza tym, mile zaskoczony witam ponownie :3
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
powiedz mi tylko co jeszcze s±dzisz o Ore no Imouto i Seitokai Yakuindomo.
Sygnatura użytkownika
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.