w szkole problem xDxD moj poziom na tym forum utrzymuj± jedynie inaka, afil, nexus i drago, nie liczac de czlowieku, jestes gimbusem ktory z pewnoscia jest gorszy ode mnie we wszystkim also to smieszne
Cz³owieku, czy ty nie umiesz napisaæ posta bez obra¿enia lub bezpodstawnego wy¶miewania kogo¶ innego, który w zasadzie nic ci nie zrobi³?
Czyli dosta³ na chwilê Admina i potem na wszystkich siê gniewa³... A mo¿e by¶cie i tutaj takie co¶ zrobili ? Nie, no...
Taa, podobnie do Optica, sta³o siê rok temu 1 lipca z Poxerem, kiedy przez kilka minut mia³ kolorek admina przy okazji k³ótni o nowych MG > http://pokecollect.net.pl...er=asc&start=40
- PokeMan ma zawsze racjê,
- Opticum robi z siebie kozaka a gówno wie.
2 lata minê³y i te stwierdzenia nadal aktualne
Szymb napisa³/a:
Te¿ s±dzê, ¿e PokeMan ma ¶wietne riposty, choæ to nie jest riposta, a podsumowanie faktów... (Ha ha, z³ama³em dwa psyche-locki Opticuma, nick i afera)
Poke - przeczyta³em ten temat i zauwa¿y³em, ¿e ten temat chyba jest odrobinê uciêty... Odrobinê bardzo. Czy kto¶ pernamentnie nie usuwa³ wiadomo¶ci? Brakuje po³owy pojazdów na nasze forum pieca i jest tylko ta najwa¿niejsza czê¶æ... Dyskusja toczy³a siê trochê po moim odej¶ciu, nie widzia³em tego, ¿e p4key na koniec mi potwornie pojecha³... Wa¿ne, ¿e (chyba) ta czê¶æ nie zosta³a usuniêta... Ale to, jak nawrzuca³em na vulpa te¿ w po³owie zniknê³o... I jest mniej tak o 30 stron... Dziwne, bo wydaje mi siê, ¿e wszystko usuniête idzie do archiwum...
Nie ¶ledzi³em potem tego tematu i dopiero teraz sobie o nim przypomnia³em, ale zbadam sprawê. Zarzuty bardzo mo¿liwe, wszak w czasach tego tematu niestety trochê postów usuwali modzi co jest totaln± g³upot±.
Drewko napisa³/a:
Cytat:
Uprasza siê ludzi pisz±cych podobne zdania, o przeczytanie opisu dzia³u w którym to piszemy:
"PokeScena Ostatni post: Revival Great Return...
Polska Poke Scena ( Ogó³ stron,for,blogów itp. o pokemon ) - flame`y, dyskusje, reklamowanie stron w³asnych"
O czym mamy tu pisaæ ? O innych stronach/forach. Ni widzê odbiegania od tematu, wiêc o co kaman ? A je¶li uwa¿anie topic za flejm...to zdziwiê was. Ten dzia³ jest od tego tj. flejmów.
JA WAS LUDZIE naprawdê ni kumam...zamiast siê wy¿yæ, podyskutowaæ ciekawie ( lubiê taki tematy ) to co 4 posty piszecie jak trusie, ¿e kasowaæ, ¿e blablabla..
ZAMIATANIE i udawanie, ¿e czego¶ ni ma, nigdy nie prowadzi do dobrego vide nastoletnie matki i brak edukacji seksualnej w szko³ach.
Wybacz ale je¿eli dla Ciebie to co tu siê dzieje jest ok to jeste¶ PO-PIE-PRZO-NY. (Tak wiem ¿e teraz dostanê warna/bana ale phy...who cares?) wszyscy burz± siê o nic, k³óc± siê i w ogóle robi± burdel a Ty mówisz "tak ma byæ!". Nie no proszê Ciebie, je¿eli tak ma wygl±daæ Twoje zmienianie tego forum na lepsze to przestañ bo to podchodzi pod skrajny debilizm. GÓWNO osi±gniesz w tej sprawiê je¿eli nie zmienisz swojego podej¶cia. I tak, bêdê wypomina³ Ci Twoje bezsensowne pomys³y na ka¿dym kroku, szczególnie ¿e d±¿± one do rozpierniczenia tego forum czego Ty rzecz jasna nie widzisz ALBO udajesz ¿e jest dobrze. Wiesz przez kogo miêdzy innymi moim zdaniem to forum podupada? Przez Ciebie i im szybciej zrozumiesz swoje g³upie zachowanie tym lepiej...
Drewko napisa³ to w lutym 2011 r. Drewka na forum ju¿ nie ma, nie wchodzi. Ale forum nadal jest, mam od lat te same metody. Kto tu siê myli, oceñcie sami.
Rozpierniczenie forum poprzez dyskusjê o innym forum w przeznaczonym d tego dziale ? Dobry ¿art. PC trwa i trwaæ dalej bêdzie.
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Ale zamierzchle czasy: Domin by³ adminem, a ja nie by³em kolorowy wszêdzie gdzie siê da.
PokeMan napisa³/a:
Poxer napisa³/a:
- PokeMan ma zawsze racjê,
- Opticum robi z siebie kozaka a gówno wie.
2 lata minê³y i te stwierdzenia nadal aktualne
Pisa³ to Poxer, a my¶lê, ¿e dzi¶ zmieni³by opiniê w pierwszym stwierdzeniu.
PokeMan napisa³/a:
Drewko napisa³/a:
Cytat:
Uprasza siê ludzi pisz±cych podobne zdania, o przeczytanie opisu dzia³u w którym to piszemy:
"PokeScena Ostatni post: Revival Great Return...
Polska Poke Scena ( Ogó³ stron,for,blogów itp. o pokemon ) - flame`y, dyskusje, reklamowanie stron w³asnych"
O czym mamy tu pisaæ ? O innych stronach/forach. Ni widzê odbiegania od tematu, wiêc o co kaman ? A je¶li uwa¿anie topic za flejm...to zdziwiê was. Ten dzia³ jest od tego tj. flejmów.
JA WAS LUDZIE naprawdê ni kumam...zamiast siê wy¿yæ, podyskutowaæ ciekawie ( lubiê taki tematy ) to co 4 posty piszecie jak trusie, ¿e kasowaæ, ¿e blablabla..
ZAMIATANIE i udawanie, ¿e czego¶ ni ma, nigdy nie prowadzi do dobrego vide nastoletnie matki i brak edukacji seksualnej w szko³ach.
Wybacz ale je¿eli dla Ciebie to co tu siê dzieje jest ok to jeste¶ PO-PIE-PRZO-NY. (Tak wiem ¿e teraz dostanê warna/bana ale phy...who cares?) wszyscy burz± siê o nic, k³óc± siê i w ogóle robi± burdel a Ty mówisz "tak ma byæ!". Nie no proszê Ciebie, je¿eli tak ma wygl±daæ Twoje zmienianie tego forum na lepsze to przestañ bo to podchodzi pod skrajny debilizm. GÓWNO osi±gniesz w tej sprawiê je¿eli nie zmienisz swojego podej¶cia. I tak, bêdê wypomina³ Ci Twoje bezsensowne pomys³y na ka¿dym kroku, szczególnie ¿e d±¿± one do rozpierniczenia tego forum czego Ty rzecz jasna nie widzisz ALBO udajesz ¿e jest dobrze. Wiesz przez kogo miêdzy innymi moim zdaniem to forum podupada? Przez Ciebie i im szybciej zrozumiesz swoje g³upie zachowanie tym lepiej...
Drewko napisa³ to w lutym 2011 r. Drewka na forum ju¿ nie ma, nie wchodzi
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.