wczoraj (a dok³adnie dzi¶ o 2 w nocy) skoñczy³em graæ w Far Cry 3: Blood Dragon - najlepsza gra tego roku so far :DDDDDD (tylko szkoda, ¿e taka krótka), ta gra ma tyle epickich momentów, ¿e nie wiem od czego zacz±æ
szkoda, ¿e ju¿ nie robi siê wiêcej gier z humorem
DMC 3 jednak wci±¿ siê utrzymuje. Do tego Hiro³sy III + ostatnio spodoba³o mi siê nowe Kings Bounty(w sensie nie te starusieñkie).
Z MMO ostatnio Vindictusa dorwa³em i jest spoko.
A z gier konsolowych to Chrono Trigger wymiata. Nie ¿a³uje ani chwili spêdzonej z gr±. Frog wymiata ;)
Hmmm... najlepsze gry w jakie gra³em...
Na pewno poczu³em siê w swoim ¿ywiole kiedy gra³em w Heroes... zaczynaj±c od I do VII w³±cznie. Tak... jestem maniakiem chyba.
No, ale je¶li chodzi o... najlepsz±, to chyba najbardziej wci±gn±³ i przybi³ trochê AoE:III ._. Nie pytajcie x3
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.