POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Pokémon Global Link og³asza zamkniêcie us³ugi dla B/W/B2/W2
Autor Wiadomo¶æ
Conquest 
Nosi czapkê Asha

Do³±czy³: 15 Kwi 2012
Kontakt:
Wys³any: 1 Lipiec 13, 19:11   Pokémon Global Link og³asza zamkniêcie us³ugi dla B/W/B2/W2

Pokémon Global Link og³osi³, ¿e od 14 stycznia 2014 roku nie bêdzie mo¿na po³±czyæ siê z serwisem poprzez gry Pokémon Black, Pokémon White, Pokémon Black 2 i Pokémon White 2, gdy¿ dla nich us³uga zostanie zamkniêta.

Nowy Pokémon Global Link, który bêdzie s³u¿y³ do ³±czenia siê z nadchodz±cymi grami X i Y swój start zanotuje w pa¼dzierniku roku bie¿±cego.

Serwis dodaje, ¿e osi±gniêcia i rekordy ze starego Global Linku zostan± przeniesione na nowy, o ile gracz bêdzie u¿ywa³ na nim dotychczasowej nazwy u¿ytkownika.

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Z internetów
Kontakt:
Wys³any: 1 Lipiec 13, 19:33   

ciekawe...czyli nin robi teraz dwa global linki, jeden dla gier V geny i jeden dla gier VI... ciekawi mnie czy naprawdê wyjdzie im to tak ³adnie jak siê zapowiada...

dobrze to rozumiem? bo ten ostatni akapit trochê ko³uje...

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Ostatnio zmieniony przez DominLoL 1 Lipiec 13, 19:38, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

kowalt 
Powoli siê wkrêca
kuce s± be

Do³±czy³: 29 Cze 2009
Sk±d: Warszawa
Wys³any: 1 Lipiec 13, 19:41   

Nope. Nie bêdzie GL dla V generacji. Out. Won. Co z tego ¿e na ¶wiecie mog± byæ ludzie którzy B/W/B2/W2 mog± mieæ dopiero przed sob±? Wa¿ne ¿e X/Y siê sprzeda.

Osi±gniêcia? Pewnie chodzi o wszelkie kupione maskotki i inne tego typu pierdó³ki którymi dekorowa³o siê domek.

Sygnatura użytkownika

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Z internetów
Kontakt:
Wys³any: 1 Lipiec 13, 19:52   

acha, czyli dzisiaj to ju¿ druga taka zagrywka, najpierw w odstawkê idzie darkspore a teraz globallink dla B/W/B2/W2. ¼le siê dzieje...

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748

Hyu 
Gapa, gubi PokeBalle

Do³±czy³: 23 Wrz 2012
Kontakt:
Wys³any: 1 Lipiec 13, 21:13   

Dopisz, ¿e GTS, randomy itp, te¿ odpadaj± :>

kowalt 
Powoli siê wkrêca
kuce s± be

Wys³any: 1 Lipiec 13, 21:41   

GTS i Randomy te¿? Czyli zostawiaj± praktycznie singlow± grê? Przecie¿ nawet GTS z D/P/Plt/HG/SS jest wci±¿ dostêpny.

Chyba co¶ kolega pokrêci³. Ju¿ prêdzej to rozpiski z GTSa które mówi³y o ostatnich Tradach/walkach znikn± a nie randomy i GTS.

Sygnatura użytkownika

Hyu 
Gapa, gubi PokeBalle

Do³±czy³: 23 Wrz 2012
Kontakt:
Wys³any: 1 Lipiec 13, 23:02   

Co¶ takiego o:
(nie chce mi siê bawiæ w cytowanie, ale Ertix napisa³ :>)
Osoby korzystaj±ce z GTS w grach 5 generacji bêd± mogli jedynie do 14.stycznia.2014r. korzystaæ z trybów takich jak: Rating Mode, oraz Random Matchup, po tym czasie, us³ugi te równie¿ zostan± wy³±czone

lugia1942 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 15 Maj 2010
Sk±d: Zielona Góra
Kontakt:
Wys³any: 5 Lipiec 13, 19:10   

G³upio, ¿e to wy³±czaj± :/ GTS z tego co wiem, ci±gle dzia³a. Fakt jest jednak taki, ¿e mniej ludzi korzysta, bo s± nowsze metody (czyt. Global Link), ale przykre, ¿e zignoruj± posiadaczy tylko V Geny. Choæ z jednej strony zrozumia³e, ¿e oni musz± jako¶ utrzymywaæ te wszystkie serwery, a skoro im siê nie op³aca... Ech...

Sygnatura użytkownika
Butterfree - najs³odszy Pokemon!!!

kowalt 
Powoli siê wkrêca
kuce s± be

Wys³any: 5 Lipiec 13, 19:14   

Wyczyta³em ¿e GTS i Random Match Upy maj± dzia³aæ dalej. Wywalaj± tylko opcje powi±zane z Global-Linkiem.

Wtedy okiej. Lecz przekonamy siê o tym dopiero 14 stycznia gdy zamkniêcie ostatecznie nast±pi.

Sygnatura użytkownika

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: