POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
9 Lipiec 12, 09:28
Czy anime pokemon zesz³o na psy ?
Autor Wiadomo¶æ
konrad5 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 11 Sty 2013
Wys³any: 17 Czerwiec 13, 16:28   

A co takiego z³ego w tej Unovie jest?

Hyu 
Gapa, gubi PokeBalle

Do³±czy³: 23 Wrz 2012
Kontakt:
Wys³any: 17 Czerwiec 13, 16:37   

5 raz nic nie ugra³ w lidze, starczy? Pikachu powinien zmia¿d¿yæ wszystko i wszystkich na swojej drodze a tu? Syf ki³a i mogi³a xD Od chu.. fillerów i to coraz g³upszych... O ile te z 1 czy 2 serii by³y zajebioszcze to te nowe to jest tragedia ;_; Decolora te¿ nie jest najwy¿szych lotów xD

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Z internetów
Kontakt:
Wys³any: 17 Czerwiec 13, 16:44   

Hyu napisa³/a:
5 raz nic nie ugra³ w lidze, starczy?

nie wspominaj±c o tym ¿e rozwali³ go jaki¶ je³op co pomyli³ regiony i ligi :]

Hyu napisa³/a:
Od chu.. fillerów i to coraz g³upszych...

jedynie odcinki z N'em i Team Plasma ratuj± sytuacjê

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748

konrad5 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 11 Sty 2013
Wys³any: 17 Czerwiec 13, 17:22   

Aha :D A pytam siê dlatego bo zaczynam teraz 14 sezon ogl±daæ i ten komentarz kolegi 4xIjestêg³up mnie trochê zmartwi³ i chcia³em wiedzieæ czego siê mniej wiêcej spodziewaæ.

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Kontakt:
Wys³any: 17 Czerwiec 13, 17:24   

wiêcej tego samego shitu jakiego ja i inni do¶wiadczamy/ogl±damy/hejtujemy przez jakie¶ 10 lat lub wiêcej

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

Hyu 
Gapa, gubi PokeBalle

Do³±czy³: 23 Wrz 2012
Kontakt:
Wys³any: 17 Czerwiec 13, 18:02   

Odcinki z M'em to te¿ by³ shit i crap :> Nic ju¿ tego anime nie uratuje xD Ludzie siedz± w tym tylko z sentymentu :>

Drewko 
Gapa, gubi PokeBalle
Drewniany Kolega

Do³±czy³: 09 Gru 2010
Sk±d: Tczew
Wys³any: 17 Styczeñ 14, 14:26   

W pupcia wam siê poprzewraca³o, Anime pokemon trzyma ten sam poziom od pocz±tku, z pojedynczymi skokami jako¶ci :V
I nie, ludzie nie ogl±daj± tego dla sentymentu tylko w³a¶nie dla tych skoków. Ca³e ligi Kanto i Sinnoh, Odcinki z Meloett± i "odnowionym" team R, pojedyncze "fillerowe" odcinki jak np. Ten z walk± Herracross vs Scizor - To s± momenty dla których ogl±da siê anime.
To jest prosty Shounen kieruj±cy siê stylem z lat 80-90, skupiony na walce i akcji, nie bêdzie w nim uber powa¿nej i skomplikowanej fabu³y bo to nie ten typ anime.
Nie mówi± oczywi¶cie ¿e anime Pokemon jest bez swoich wad, bo naprawdê jest ich mnóstwo, ale czytaj±c niektóre komentarze tutaj my¶lê ¿e niektórzy ludzie pisz± tutaj "bo tak, chcê sobie pohejciæ ale nie mam argumentów". Liga Unova nudna? Plot twist z ewoluuj±cym w ¶rodku walki Riolu by³ imho ¶wietny. Masa fillerów w BW? Przecie¿ to najkrótsza seria w historii tego anime, tutaj nie ma miejsca na wiele fillerów xD

Moja ocena dla serialu nadal jest 7,5/10 - Na swój sposób dobre, ale da siê poprawiæ.

Sygnatura użytkownika

Because Erika is the best :]

4xI 
Bug Catcher

Do³±czy³: 01 Sty 2009
Kontakt:
Wys³any: 17 Styczeñ 14, 15:26   

@UP

Ogl±daj przygody w Kalos, a zmienisz zdanie
po stokroæ

Drewko 
Gapa, gubi PokeBalle
Drewniany Kolega

Do³±czy³: 09 Gru 2010
Sk±d: Tczew
Wys³any: 18 Styczeñ 14, 15:43   

Nie potrafiê oceniæ ¿adnej serii pokemon po kilku odcinkach :V To ¿e Ash to idiota i na pocz±tku ka¿dej serii robi g³upoty to ju¿ tradycja, nie wnikam w to. Oceniam go po tym jak koñczy a nie po tym jak zaczyna, bo taka ocena co serie by³a by bardzo niska xD Za to jestem zadowolony z postaci jak Clemont czy Serena - s± ciekawe, Cilan i Iris byli nudni jak flaki z olejem a ta dwójka odrywa siê od tego wszystkiego.

Sygnatura użytkownika

Because Erika is the best :]

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Kontakt:
Wys³any: 18 Styczeñ 14, 18:01   

Drewko napisa³/a:
To ¿e Ash to idiota i na pocz±tku ka¿dej serii robi g³upoty to ju¿ tradycja

to prawie tak jakby co sezon kto¶ robi³ mózgowi Satoshiego lekki format, co jest bez sensu, skoro pamiêta wydarzenia sprzed danej serii i pokemony, to czemu nie pamiêta swoich strategi i umiejêtno¶ci? bezsensu przy serii która ci±gnie siê od tylu lat

Sygnatura użytkownika

Ostatnio zmieniony przez DominLoL 18 Styczeñ 14, 18:09, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: