Co to za artworki z dupy? Czy te rzeczy wymy¶la³y przedszkolaki? My¶la³em, ¿e po pi±tej generacji nie da siê zrobiæ nic gorzej. A jednak. To niewiarygodne. Rozumiem, ¿e ciê¿ko jest wymy¶liæ co¶ nowego, ale za kasê, któr± dostaj± pracownicy i któr± dysponuje Nintendo i GameFreak na pewno mo¿na by dorobiæ siê lepszych artów.
Co do in-game'u, jak zawsze pojadê z perspektywy Wi-Fi battlera. Fairy, chocia¿ bardziej spodziewa³em siê typu Light, powiedzmy ¿e to samo, na pewno zmieni metagame, smoczki aktualnie s± zbyt mocne, Fairy powinno to zredukowaæ, choæ patrz±c na og³oszone Pokemony z tym typem nie widzê dobrego solidnego countera na choæby Mence'a. O wiele lepiej by³oby gdyby te¿ ten typ resistowa³, odci±¿y³o by to Steele, które aktualnie bardzo dobrze eliminowane s± przez Magnezone'a. Co do Sky Battle, ciekawostka, ale nie widzê jakiego¶ sza³u na online, in-game fajna sprawa.
Grafika jest idealna, hordy porz±dna sprawa, choæ mieli¶my ju¿ swarmy, nieco to przypomina siebie.
I to chyba tyle ode mnie.
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
( wiem ¿e w moim poprzednim po¶cie obrazki siê pozmienia³y, naprawiê to za moment).
KOLEJNE NEWSY:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=s6cBcKEJsYE[/youtube]
Na trailerze widzicie:
Pierwszy Gym i jego Liderkê - Violê która jest ekspertem do Robali
Wszystkie ujawnione w tym tygodniu stworki
SECRET! (patrzcie ostatni punkt)
( tak na boku, proponujê kolejn± zmianê tematu, tym razem ogólnie na Newsy o Pokemon X/Y i przyklejenie tematu)
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Ostatnio zmieniony przez DominLoL 14 Czerwiec 13, 17:03, w ca³o¶ci zmieniany 3 razy
Co to za artworki z dupy? Czy te rzeczy wymy¶la³y przedszkolaki? My¶la³em, ¿e po pi±tej generacji nie da siê zrobiæ nic gorzej. A jednak. To niewiarygodne. Rozumiem, ¿e ciê¿ko jest wymy¶liæ co¶ nowego, ale za kasê, któr± dostaj± pracownicy i któr± dysponuje Nintendo i GameFreak na pewno mo¿na by dorobiæ siê lepszych artów.
Dziwny masz gust, bo mi wydajê siê ¿e poki z 6 geny s± 3 razy lepsze od tych z 5 geny jak na razie. Fajnie bêdzie je¶li wyjd± fajne wodne poki, bo w PokeWhite nie wiedzia³em jakiego poka wodnego z³apaæ bo wszystkie by³y OKROPNE!
Jeszcze dodam ¿e fajnie by by³o jakby wreszcie ujawnili ewolucje starterów :C
Sygnatura użytkownika
Jestê Dew =)
Ostatnio zmieniony przez Dew389 17 Czerwiec 13, 14:22, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Co do nowych stworków. Ni mnie zimbi± ni jaraj±. S± mi totalnie obojêtne. No krewetka jest okiej ale te Krabbypodobne stworki zawsze mi siê podoba³y. I w sumie ta wró¿ka z kwiatkiem te¿ jest oki.
Nowy typ? Okiej. Zw³aszcza ¿e dzia³a na smoki. Mam nadziejê ¿e polskie t³umaczenie bêdzie jakie¶ ciekawsze ni¿ wró¿kowy(ot choæby mistyczny). Ciekawi mnie te¿ jakie inne stworki dostan± ten typ. Niektórzy podejrzewaj±(o zgrozo) nowego Mewtwo o ten typ.
Walka z grup± dzikich stworów jak najbardziej fajna. Ciekawym wyj¶ciem by³oby gdyby po pokonaniu lidera grupy reszta ucieka³a. Inaczej czasem mo¿e byæ ciê¿ko pokonaæ te stworki jednym(zw³aszcza z pokazanymi Taurosami).
Walki w powietrzu. Mam nadziejê na jakie¶ urozmaicenie a nie same walki lataj±cymi/lewituj±cymi stworami. Ciekawi mnie czy zablokuj± w nich Doduo i ewolkê.
Reszty jako¶ nie chce mi siê komentowaæ. Ten tryb z g³askaniem Pokemonów jest dla ma³ych d¿apañskich zboków (Gardevoir :P ). Jazda na rolkach to taka zamiana dla roweru.
Ciekawi mnie te¿ jakie inne stworki dostan± ten typ. Niektórzy podejrzewaj±(o zgrozo) nowego Mewtwo o ten typ.
Stworki z poprzednich generacji które dostan± ten typ to: Jigglypufv, (mo¿liwe te¿ ¿e Clefairy, ale zobaczymy), Maril, Gardevoir i te nowo ujawnione. Mewtwo w nowej formie nie bêdzie Wró¿kiem, jest na to za ma³o s³odki ( no please, to na ch³opski rozum jest :/ )
kowalt napisa³/a:
Mam nadziejê na jakie¶ urozmaicenie a nie same walki lataj±cymi/lewituj±cymi stworami. Ciekawi mnie czy zablokuj± w nich Doduo i ewolkê.
rozczarujê ciê, ale tylko POKEMONY TYPU LATAJ¡CEGO I ZE ZDOLNO¦CI¡ LEVITATE BÊD¡ UCZESTNICZYÆ W TYCH WALKACH. Nie wiadomo jak wygl±da sprawa ze smokami ale obstawiam ¿e tak, w koñcu jakie¶ 98% smoków ma skrzyd³a ( licz±c pre-evolki jak np. dratini czy bagon ) i mo¿e siê nauczyæ Fly ( ciekawe co z Genesectem, hmm....). Co do Doduo i evolki, nintendo i gamefreak milcz± ale znaj±c ich, pewnie jeszcze zobaczymy w podniebnych walkach Gayardosa :]
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
Ostatnio zmieniony przez DominLoL 17 Czerwiec 13, 15:30, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Ciekawi mnie te¿ jakie inne stworki dostan± ten typ. Niektórzy podejrzewaj±(o zgrozo) nowego Mewtwo o ten typ.
Stworki z poprzednich generacji które dostan± ten typ to: Jigglypufv, (mo¿liwe te¿ ¿e Clefairy, ale zobaczymy), Maril, Gardevoir i te nowo ujawnione. Mewtwo w nowej formie nie bêdzie Wró¿kiem, jest na to za ma³o s³odki ( no please, to na ch³opski rozum jest :/ )
O tych wiedzia³em.
Co do nowego M2. Wiadomo co siedzi w mózgach d¿apañczyków? A nu¿ strzeli im by nasz Mewtwo dosta³ Fairy. I co wtedy pan zrobisz? Nic pan nie zrobisz.
kowalt napisa³/a:
Mam nadziejê na jakie¶ urozmaicenie a nie same walki lataj±cymi/lewituj±cymi stworami. Ciekawi mnie czy zablokuj± w nich Doduo i ewolkê.
rozczarujê ciê, ale tylko POKEMONY TYPU LATAJ¡CEGO I ZE ZDOLNO¦CI¡ LEVITATE BÊD¡ UCZESTNICZYÆ W TYCH WALKACH. Nie wiadomo jak wygl±da sprawa ze smokami ale obstawiam ¿e tak, w koñcu jakie¶ 98% smoków ma skrzyd³a ( licz±c pre-evolki jak np. dratini czy bagon ) i mo¿e siê nauczyæ Fly ( ciekawe co z Genesectem, hmm....). Co do Doduo i evolki, nintendo i gamefreak milcz± ale znaj±c ich, pewnie jeszcze zobaczymy w podniebnych walkach Gayardosa :][/quote]
Chodzi³o mi o inne urozmaicenie ni¼li zablokowanie stworków które nie unosz± siê w powietrzu :P Bo je¶li to bêdzie tylko tyle bez ¿adnych dodatkowych zasad to kiepsko.
Nie wiem gdzie widzia³e¶ skrzyd³a u Bagona lub Dratiniego.
Na 33 smoki tylko 13 Fly poznaje. Czyli mniej ni¿ po³owa.
Ja wiem ¿e u nas w Europie istnieje pogl±d ¿e smok to wielkie i lataj±ce jaszczurowate no ale bez przesadyzmu :P
W sumie mo¿e do tych walk bêdzie potrzebny stworek który tego Fly potrafi + z ability Levitate. Wteey unikneliby¶my Doduo jak i innych niedorzeczno¶ci a dostali Ganasecta(i Golurka :P ) który rzeczywi¶cie fruwa.
obstawiam ¿e tak, w koñcu jakie¶ 98% smoków ma skrzyd³a ( NIE licz±c pre-evolki jak np. dratini czy bagon ) i jaka¶ 1/3 mo¿e siê nauczyæ Fly ( ciekawe co z Genesectem, hmm....).
now good :]
kowalt napisa³/a:
W sumie mo¿e do tych walk bêdzie potrzebny stworek który tego Fly potrafi + z ability Levitate.
Hunter fly nie potrafi a zosta³ pokazany na wej¶ciu, wiêc odpada.
kowalt napisa³/a:
a dostali Ganasecta(i Golurka :P ) który rzeczywi¶cie fruwa.
poka¿ mi bo nie kojarzê by ten WIELKI, DWUTONOWY KLOC LATA£!
Sygnatura użytkownika
Ostatnio zmieniony przez DominLoL 17 Czerwiec 13, 17:32, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Panie i panowie, userzy i userki... przedstawiam wam nowego pokemona... mieczyk?
Okej... VI gena jak na razie mi siê podoba³a, ale to to ju¿ rozwali³o mi mózg... POKEMON MIECZ?
Okej... sam POKEMON MIECZ nazywa siê po francusku Monorpale, a na japoñski Hitotsuki. Jest typu steel/ghost i tylko tyle o nim wiemy. A teraz przepraszam, ale muszê och³on±æ
Jak co¶ nowego siê pojawi na temat tego cuda (beka) to albo edytuje ten post, albo dodam nowy
Sygnatura użytkownika
*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.