Soft 1.4.5 na DSi obs³uguj± jedynie Supercart(Dstwo bodaj¿ê) i R4i Gold. Te same karty dzia³aj± na 3DSie. Pozwalaj± graæ jednak jedynie w gry z zwyk³ego DSa. I w sumie po przemy¶leniu sprawy w taki zestaw bym siê zaopatrywa³ na dzieñ dzisiejszy. Supercarda na Allegro nie znalaz³em. R4 s± trzy. Jednak nie umiem Ci powiedzieæ czy oryginalne. Jedna z nich:
Niektórych rzeczy nie przeskoczysz choæby¶ bardzo chcia³. Przy poprzedniej aktualizacji mo¿na by³o upgredowaæ Acekarda 2i. Wtedy potrzebny by³ drugi DS i co¶ tam jeszcze. Jdnak tu Nintendo zabezpieczy³o siê lepiej.
Nie warto braæ konsoli z starszym systemem. Zawsze istnieje szansa ¿e ³±cz±c siê przez Wi0Fi przypadkowo uaktualnisz.
Je¶li koledze nie zale¿y na kamerce i slocie na karty(no i na grach3DSowych) to bra³bym Lite. Tañszy(ale to tylko ja patrzê na t± cechê chyba ;) )i odpala te same gry. Ponoæ na wiêkszym ekranie Blacki s± jeszcze bardziej rozpikselowane. Z reszt± jaki sens robiæ wiêkszy ekran a zostawaæ na starej rozdzia³ce.
@kowalt
Dziêki stary, g³ównie dziêki Twoim radom uda³o mi siê w koñcu kupiæ co¶ sensownego, masz u mnie piwo.
Wiem, ¿e latam jak pi³ka ka³czukowa w t± i z powrotem ale na prawdê nie mog³em siê zdecydowaæ czy chcê du¿y ekran czy gry z GBA
Nie ma za co. O tego tu jeste¶my by sobie pomóc. A ka¿da kolejna duszyczka której mog³em co¶ doradziæ zmywa wszelkie grzechy pope³nione w swoim ¿yciu. A co do piwa. Dziêki ale przekonania nie pozwalaj± na picie ;)
Konsola nie wydajê siê byæ podrabiana ani byæ refabem. Mimo i¿ u¿ywana powinna s³u¿yæ. Swojej jestem trzecim w³a¶cicielem. Po sze¶ciu latach ze mn± dzia³a(ledwo zipie ale dzia³a). Je¶li mogê co¶ doradziæ. Uwa¿aj na przyciski L/R(za mocne wciskanie mo¿e uszkodziæ zawias) i ogólnie na ekran.
Na Acekarda nie instaluj oryginalnego softa tylko AKAIO(o ile jest do wersji i). Polskie Menu i ogólnie wiêksza kompatybilno¶æ.
Zestaw porz±dny. Nieco przep³aci³e¶ kupuj±c Ak2i ale to ró¿nica jaki¶ 10 z³otych chyba. Zagrasz dzieki temu w wszystkie wydane jak dot±d Pokemony na konsole przeno¶ne. I w masê ¶wietnych innych tytu³ów. W razie czego s³u¿ê jak±¶ pomoc± i w tej kwestii ;)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.