Zbitka wyrazów w nazwie tematu jest bezsensowna. No wiêc, jestem [i]S.[/b], chodzê do gimbazy, gram na wielu instrumentach, robiê w³asne fora, ogl±dam sporo mangi i anime, lubiê gotowaæ i piec(bynajmniej nie tylko ciasta), uprawiam od ch*ja sportów, bluzgam, chodzê w skórze, mam krótkie w³osy, s³ucham rocka i metalu, interesujê siê histori± naszego narodu, a tak¿e polityk±, wojskowo¶ci±, broñmi, ogó³em - wieloma rzeczami.
Jestem fajny, bo Bóg tak chcia³ i tak chce. Dziêki za uwagê.
Gitara(elektryk + zwyk³a), klawisze, harmonijka, bas. Mam tego od ciula na chacie i ogó³em siedzê w muzyce od wielu lat.
Conquest napisa³/a:
S napisa³/a:
robiê w³asne fora
O czym?
Naruto, jakie¶ mafiozy(tam jestem supportem:P)
Conquest napisa³/a:
S napisa³/a:
ogl±dam sporo mangi i anime
Które uwa¿asz za najlepsze?
Szczerze, to nie jestem w stanie wybraæ. Prawdopodobnie DB, za te smaczki dzieciñstwa, Yu-gi-oh, mo¿e naruto.
Conquest napisa³/a:
S napisa³/a:
uprawiam od ch*ja sportów
Jakie¿?
Bieganie, pi³ka no¿na, siatkówka, skakanka, basen, æwiczenia rozci±gaj±ce, rozgrzewaj±ce, na konkretne partie cia³a, gram w rugby(KOX SPORT!), no i czêsto wychodzê na jakiekolwiek wypady na dwór, rowery(d³ugie rajdy), ogó³em lubiê to.
Conquest napisa³/a:
S napisa³/a:
uinteresujê siê histori± naszego narodu
¦redniowiecze, czy PRL?
Generalnie podaj wiêcej konkretów
W zasadzie to wszystkim po trochu Siedzê ogó³em w historii i lubiê poczytaæ ot i owo. Prawdopodobnie interesowa³bym siê tym i bez szko³y
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.