Proszê o zrobienie movesetów dla Electroda, Raichu, Electabuzza, Jolteona i Magnetona w pokemon fire red robiê monotype challenge aktualnie mam pikachu z takim movesetem
Pikachu lv. 30
Nature: Naughty
Quick Attack
Thundershock
Thunderbolt
Slam
Dobry !
Móg³by¶ mi napisaæ team do pokemon emerald na battle frontier z tych poków co wystêpuj± w Hoenn? Niech ich bêdzie 6. Chcia³ym te¿ movesety dla nich z naturk± korzystn± i gdzie najlepiej trenowaæ t± statystykê (na jakiej drodze...)
Sygnatura użytkownika
Podziêkowania dla Nenlotha, za wszystkie porady dotycz±ce poków i wgl
Jakby¶ móg³, zrób mi teama pod battle fronitier < pokemon platinum >. Mog± byæ wszystkie 493 pokemony, bez legend oczywi¶cie. Jakby¶ móg³ to w jêzyku angielskim
Witam,
Byæ mo¿e ju¿ siê nie przyda, ale co¶ Ci u³o¿ê. Przepraszam za tak d³ugi czas, ale po prostu rzadko wchodzê na to forum.
Dawno nic nie uk³ada³em (chyba z rok), ale postaram siê u³o¿yæ dla Ciebie co¶ w miarê dobrego.
Bêd± tylko cztery Pokemony, bo tak i tak wiêcej Ci siê jednorazowo nie przyda. Aczkolwiek, je¶li bêdziesz chcia³ wiêcej, to pisz.
Gallade @ Life Orb
Evs: 4 Hp, 252 Atk, 252 Spd
Nature: Jolly
- Stone Edge/Ice Punch
- Close Combat
- Night Slash
- Psycho Cut/Leaf Blade
Jestem przed gymem Normana, Plz halp :P Potrzebuje jaki¶ wskazowek co zrobiæ z nimi pó¼niej i czy zmieniæ co¶ teraz przed walka z Gymem. K thx Bye
Na pewno co powiniene¶ zrobiæ to wywaliæ Cut i Rock Smash u Combuskena i zamieniæ je na inne ataki np. Peck i Bulk Up. Móg³by¶ te¿ potrenowaæ Combuskena do 36 levelu, bo po ewolucji poznaje Blaze Kick, który by³by lepszy ni¿ Ember.
Sygnatura użytkownika
FC SoulSilver: 1636 6149 6612
FC Black: 3354 1520 2545
FC White 2: 0433 6082 3514
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.