ontop: my¶la³em, ¿e mój post w naborze poci±gnie flejm, nie uda³o siê D:
spokojnie, jak poke wbije za¶ bêdzie flejm :]
to tylko kwestia czasu :]
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Ostatnio zmieniony przez DominLoL 5 Maj 13, 12:00, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Kolejny raz upraszam o przytoczenie odpowiedniego fragmentu.
Ertix napisa³/a:
W dodatku nawet nie potrafi±cy siê ogarn±æ, i poprawnie napisaæ pleæ danej osoby. W przeciwieñstwie do Ciebie siedzê dlu¿ej na forach, i wiem co bylo wcze¶niej, a Ty wygl±dasz na marnego trollika próbuj±cego udowodniæ jaki to Ty zaje(dwa)bisty jeste¶. We¼ siê ogarnij chlopczê.
Argument "jestem tu d³u¿ej" nigdy nie dzia³a, zapychacz dla 'nie mam argumentu'.
De napisa³/a:
Cytat:
Kto chcia³by zrobiæ getto z PV? I mo¿esz jako¶ zdefiniujesz to okre¶lenie, które w Twoim po¶cie jest niestety mocno nieokre¶lone...Deadly Serious, co Ciê w nich boli? Sam nie lubiê siê z nimi, ale odwalaj± konkretn± robotê i w swojej tematyce s± profesjonalistami, co dodatkowo ³±cz± z sukcesywnym dostarczaniem potê¿nej dawki bardachy - a to stanowi doskona³e po³±czenie, bo ka¿da strona (czy tam forum i tak dalej...) jest dla innych ludzi, dla fanów, jej odbiorców, a nie dla samego istnienia takiego miejsca w internecie.
Odbiorcy D-S lubi± chaos i chc± go otrzymywaæ - machina dzia³a, biznes siê krêci.
Tu sie moge zgodzic z Pokemanem (boze, co ja robie). Tez nie lubie D-S. Chociaz profesjonalnego wykonywania swojej roboty nie mozna im odmowic (z pewnymi wyjatkami malymi). Mimo wszystko nie lubie ich za styl, glownie za cynizm i unoszacy sie wszechobecnie dym poczucia wyzszosci.
To jest bardacha, której jej u¿ytkownicy sami chc±. Nie mo¿esz winiæ bloga za to, ¿e spe³nia wymogi swoich odbiorców.
PokeMan napisa³/a:
Jabuko napisa³/a:
Podej¶cie jest z³e? Nawet je¶li masz racjê, to czemu nie postarasz siê tego zmieniæ, tylko z góry k³adziesz lachê na wszystko, marginalnie okre¶lasz inicjatywy innych i t³amsisz w nich samych brak chêci do dzia³ania?
Patrz wy¿ej. Nie warto robiæ nic, bo z PV nie wygrasz. GlossyGem tego nie wiedzia³ i my¶la³, ¿e jak zrobi schludny szablon i kilka fajnych newsów, to wygra. Pominê to, ¿e kompletnie ola³ fanów Anime, a skupi³ siê na tym, na czym wszyscy - na grach. To jak mia³ wygraæ, skoro nawet siê nie wyró¿nia³, oprócz pitolenia wszêdzie, jaki to on sympatyczny ?
Ja przynajmniej pitolê, bo mam dorobek, a on tak z dupy to robi³.
Zmieniæ ? Nie tylko ja chcia³em, i to na PV, bo gdzie indziej pisaæ, nie warto. Niestety, wszyscy wiemy jaki jest Daru - ludzie mu pisz± co chce, on nie wstawia, a pó³ roku pó¼niej biedzi, ¿e nikt mu nie pisze.
Ale czemu kto¶ ma walczyæ z PV? O co? Tin Tower wygra³o z nimi w sektor WiFi (Competitive i ta inna pó³eczka czego¶tam), PokeLife w Twoje ulubione \uu\. Co jeszcze trzeba zrobiæ, ¿eby obaliæ ten bastion?
Glossy? Ale po co przytaczasz tutaj tego z³oma, których potrafi³ tylko robiæ fa³szywe konkursy na Facebooku (notabene nadal nie otrzyma³em nagród, frajerzy). Ola³ fanów anime i co? I to przyczyna jego klêski?
Glossy jest debilem - to jest przyczyna.
PV olewa twórczo¶æ fanów i co? Jest gorsze z tego powodu, tak jak MPoke z powodu olania anime?
Wszyscy siê skupiaj± na grach, poniewa¿ w obecnych czasach jest to najbardziej podatne na rozwój medium i nikt przy zdrowych zmys³ach tego nie sp³yci do podmiotu gorszego od anime.
Nawet je¿eli trzeba wykosztowaæ siê na konsolkê oraz gry (i tak wiem, ¿e 3/4 z Was piraci - pies Was kocha³ w plecy), to i tak jest to bardziej uniwersalny przekaz ni¿ anime, które z roku na rok coraz bardziej stabilizuje swój target - m³odzi, m³odzi, jeszcze raz m³odzi.
A gry co? W gry Pokemon graj± dzieciaki, gra m³odzie¿, graj± i doro¶li... W Pokemony graj± ludzie z innych for (growych, eh - nie lubiê takich ukrytych, nieplanowanych powtórzeñ!) w wieku ponad 30 i nadal ich to bawi, cieszy i hm...jara!
A anime? Lito¶ci...
PokeMan napisa³/a:
Jabuko napisa³/a:
Nie lubisz mnie? Spoko.
Robi³em wiele z³ego na PV? Mo¿e dla Ciebie tak, spoko x2.
Zrobi³em co¶ z³ego na TT? A co? Hmm? Powiedz mi o tym.
Nie lubiê Ciê, ale lubiê czytaæ twoje posty.
Robi³e¶ bardachê, Kimie.
Na TT ? Afera³ki Krugsowo-Kapuczinowe.
I my¶lisz, ¿e nie wiem, kto nagrywa³ te 3 podcasty rok temu w wakacje ? Radzê lepiej zmieniaæ g³os.
Tam wcze¶niej Gonzo czy inni detektywi prowadzili ¶ledztwa na ten temat. Wyniki chyba zna ka¿dy, przecie¿ np. takiego Kapucza przy nagraniu z Lavender Town Theme nie mo¿na nie poznaæ, zi±.
Kim Ja Pko to jeden z bardziej udanych projektów na PPS.
¦miem dodaæ, ¿e KJP przewy¿sza swoj± moc± i s³aw± inne, stare projekty stron o Pokemonach.
Kapucz sam siê prosi³ o afery, widaæ nie znasz nawet po³owy sytuacji, tak wiêc streszczê Ci nieco.
Admin, który za plecami wszystkich innych (nawet g³ównego admina - Enygmy) instaluje na forum wtyczki do czytania cudzych prywatnych wiadomo¶ci na forum oraz wiadomo¶ci typu 'priv' na shoutboxie powinien dostaæ tak w buziê, ¿eby a¿ nie wstaæ.
I co?
I bardacha by³a jedynym sposobem na wykurzenie tego gnoja. Czasami trzeba graæ ¼le, ¿eby zrobiæ dobrze.
PokeMan napisa³/a:
Jabuko napisa³/a:
PS. Je¿eli tak boli Ciê to, ¿e inni co¶ robi± (twórczo¶æ fanowska) a Ty siedzisz w miejscu i narzekaj, to albo zaczniesz co¶ robiæ, albo odpadniesz z tematu.
Nie nie, ja te¿ co¶ robiê. Tylko to nie jest tak spektakularne jak fanarty. Lubiê dyskutowaæ o PPS, o. I widzê, ¿e chyba bêdziesz dobrym partnerem do rozmów
Heh... ciekawe... kiedy¶ z Poke doszli¶my w naszej "debacie" do momentu, kiedy to powiedzia³, ¿e Anime-Shinden to nie jest "Prawdziwa Polska Strona o Anime!"
Ertix napisa³/a:
¯yj dalej z Ness'em przy swoim Dunsparce Polska.
Ertix napisa³/a:
Ertix napisa³/a:
Czy ja us³ysza³em Dunsprace? : D GDZIE?! KTO?! JAK! JA TAM CHCÊ! x3
Dobra, a teraz na powa¿nie. Wiecie co, to troszkê ¶mieszne... mamy 2 strony konfliktu, znaczy... 3.
PokeMan i jego rzes... znaczy PokeMan & Company, mamy te¿ Armia PPS'ow± i jeszcze do tego wszystkiego trzecia strona konfliktu to Poxer, który mówi³, ¿e bêdzie zawsze postronny.
No, ale... co jest takiego ¶miesznego? Teraz, gdy widaæ kto i za co daje RC, widaæ, ¿e obie strony konfliktu daj± tylko sobie RC, a mnie to osobi¶cie bawi.
Tak, wiem... spaczone poczucie humoru...
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Wyniki I czê¶ci naboru na modów PVF s± ju¿ znane:
Daru napisa³/a:
W wyniku naboru zosta³a wy³oniona nastêpuj±ca kadra forum.
Moderatorami zostaj± nastêpuj±cy u¿ytkownicy:
nilson - Anime, Black2/White2
Konus - Anime, X/Y
Gonzo - Dyskusje ogólne, Centrum Wi-Fi
lexsiso - Manga
Piterr - PTCG
Chaqui - X/Y, Fan Fick
Kleszczu - Black/White
Red - D/P/Pt
Arinald - HG/SS
Lucar - Inne gry
Lunatic - Fan Art
Diablicka - Fan Art
Desoro - Inne tematy
Conquest - Fora i strony
PokeMan - Reklama
Dodatkowo moderatorem dzia³u PoPL pozostaje AtoMan, który traci jednak funkcjê globalnego moderatora. W dalszym ci±gu globalnym moderatorem pozostaje Conquest.
Pozosta³e zg³oszenia zosta³y odrzucone. Wszystkie zamieszczone po 29.04, godz. 15:00 usuniêto i nie by³y brane pod uwagê.
W tym miejscu chcia³bym og³osiæ drug± czê¶æ naboru, która potrwa do godziny 16:00 we wtorek, 14 maja. Szablon zg³oszenia wygl±da jak poprzednio, ograniczona jednak zostaje lista dzia³ów, do których mo¿na siê zg³aszaæ. S± to:
Gry na GB/GBC
Gry na GBA
Gie³da
Konwenty
Inne tematy
Dyskusje ogólne
Ponownie proszê o to, aby w temacie nie pojawia³y siê posty niezawieraj±ce zg³oszeñ. Gdyby kto¶ mia³ w±tpliwo¶ci - kolejne zg³oszenie powinno mieæ numer 25. Zg³oszenia mog± wysy³aæ równie¿ ju¿ wcze¶niej wybrani moderatorzy.
PokeMan w reklamie, a nie w anime?
well played, Darek
also
>nilson
>ma moda
bêdzie ubaw
ale serio - zamiast stawiaæ na nowych, wybiera siê wci±¿ w kó³ko tych samych
to nudne siê robi, no ale nie mam innych zastrze¿eñ póki co
rak siê toczy i raczej nikt jego nie powstrzyma
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.