Witam
Nie wiem czy za³o¿y³em temat w dobrym dziale, ale mam nadziejê, ¿e wszystko jest w porz±dku.
Od jakiego¶ czasu gram w ró¿ne pokemony i nazbiera³o mi siê trochê pytañ, wiêkosz¶æ odpowied¼ znachodzê u wujka google, ale nie wszystko. Za³o¿y³em dlatego konto na forum pokemon valhalla czy jako¶ tak, ale okazuje siê ¿e tam nie mo¿na rozmawiaæ na temat emulatorów/nieoryginalnych gier itp. Stamt±d trafi³em tutaj
I w³a¶nie mam jedno, ale wa¿ne dla mnei pytanie:
Sk±d mogê pobraæ grê Pokemon Hall of Fame??
Pamiêtam ¿e kiedy¶ w ni± gra³em i by³a to chyba najlepsza gra w jak± gra³em Niestety teraz nie mogê jej nigdzie znale¼æ.. Wszystkie linki s± albo wyga¶niête albo s± ma megaupload a ta strona jest od dawna zamkniêta :/
Je¶li kto¶ posiada link do pobrania, albo posiada t± grê i móg³by wrzuciæ j± do internetu bardzo bym by³ wdziêczny
Nie mam konta na torrentach ani na chomikuj :/
Pozdrawiam
[ Dodano: 9 Maj 13, 12:34 ]
Ju¿ mam t± grê tak¿e nie by³o pytania
Z³o¿y³em konto na chomikuj, kupi³em transfer i pobra³em
Mam inne pytanie: da siê jako¶ przyspieszyæ t± grê? bo ona nie otwiera sie w emulatorze (przez co nie dzia³a przyspieszanie spacj± albo wy³±czeniem d¼wiêku), a w osobnym swoim progranie (czy czym¶ takim)?? I czy da sie zmieniæ sterowanie?
a mo¿e napiszesz deczko wiêcej? np. podasz linka do gry, podasz jaki emulator, KONKRETY PLEASE?!
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.