Te¿ kiedy¶ pisalem fanfici, w PBFa gra³em, tylko wyros³em z tego prymitywu.
*cough* odesz³em z tego bo by³em do bani *cough*
*cough* nie umiem nic lepszego wymy¶liæ wiêc nazywam to prymitywem *cough*
serio, syndrom piêciolatka, realy, popatrz na fanfiction.net albo na DA i powiedz mi ¿e to nie ma sensu, s± tam historie któr± potrafi± poruszyæ, które potrafi± nuaczyæ warto¶ci i takie które ¶miesz± do ³ê,z historyjki od dla dzieci i dla doros³ych, wszystko, powiedz mi ¿e napisanie czego¶ co komu¶ pomo¿e albo wywo³a banana na twarzy jest bez sensu i przysz³o¶ci, ¿e jest to zajêcie, PRYMITYWNE JAK WALENIE KIJEM W TAFLE WODY
Jabuko napisa³/a:
Jaki jeste¶ dojrza³y, nazywasz prymitywnym rysunki oraz PBFy, a wychwalasz durne bajki z postaciami z wielkimi oczami oraz okr±g³e kawa³ki plastiku, które mo¿na znale¼æ z chipsach do tej pory.
Wow, serio.
masz RC, znowu
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Ostatnio zmieniony przez DominLoL 4 Maj 13, 12:49, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Pewnie ca³± frustracja polega na tym, ¿e fani pokemon coraz bardziej odwracaj± siê od Anime.
Nie odwracaj±, tylko nie pisz± ju¿ na forach Pokemon, a na forach kreskówkowych.
Sygnatura użytkownika
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
I doszli¶my do momentu, kiedy z braku argumentów, pada ten najbardziej [cool]
"jak siê nie podoba, to spieprzaj"
I potem siê dziwiæ, ze ludzie faktycznie spieprzaj±, a licznik UU jak w piosence
It all returns to nothing,
it just keeps
tumbling down
tumbling down
tumbling down
Ostatnio zmieniony przez 4xI 4 Maj 13, 12:57, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
nigdy nie uznawa³em autorytetów, które by³y z dupy wyci±gniête (vide - vulpi czy listva)
Ktos mnie stawial jako autorytet? Co to za balwan?
Cytat:
Kto chcia³by zrobiæ getto z PV? I mo¿esz jako¶ zdefiniujesz to okre¶lenie, które w Twoim po¶cie jest niestety mocno nieokre¶lone...Deadly Serious, co Ciê w nich boli? Sam nie lubiê siê z nimi, ale odwalaj± konkretn± robotê i w swojej tematyce s± profesjonalistami, co dodatkowo ³±cz± z sukcesywnym dostarczaniem potê¿nej dawki bardachy - a to stanowi doskona³e po³±czenie, bo ka¿da strona (czy tam forum i tak dalej...) jest dla innych ludzi, dla fanów, jej odbiorców, a nie dla samego istnienia takiego miejsca w internecie.
Odbiorcy D-S lubi± chaos i chc± go otrzymywaæ - machina dzia³a, biznes siê krêci.
Tu sie moge zgodzic z Pokemanem (boze, co ja robie). Tez nie lubie D-S. Chociaz profesjonalnego wykonywania swojej roboty nie mozna im odmowic (z pewnymi wyjatkami malymi). Mimo wszystko nie lubie ich za styl, glownie za cynizm i unoszacy sie wszechobecnie dym poczucia wyzszosci.
Cytat:
Ten random to Chaqui ( http://forum.pokemony.com...=80412#pid80412 ) i na pewno wiêcej przeciêtnych userów PVF go zna, ni¿ Ciebie. Pogód¼ siê De z tym, ¿e teraz na topie s± inni, nowi.
Nie chodzi o to, ze on jest slawniejszy czy jakistam (rly to ma jakiekolwiek znaczenie?) tylko, ze malo kto dzisiaj przestrzega pewnej nie pisanej zasady, ktora moim zdaniem byla obecna jak ja zaczynalem z pokami w internecie. Mianowicie sam siebie nie nazywasz slawnym, tak samo jak sam siebie nie nazywasz hakerem.
Czy serio uwazacie, ze jak ktos zrobi jeden FF czy tam kilka obrazkow, czz napisze 2 teksty to moze chodzic i wszedzie sobie pisac 'pacz ja to ten fajny, slawny, wszyscy mnie znajo' ? Kiedys byla jakas skromnosc, nawet Ci co narobili duzo nigdy nie chodzili i sie nie puszyli. A teraz nagle jakas wylegarnia sie takich zrobila. Cos jak gwiazdy z Bravo czy MTV.
Moim zdaniem dopiero kiedy w losowych miejscach ludzie odwoluja sie do twojej tworczosci badz ja komentuja, badz komentuja twoja osobe, to mozesz z jakas doza niesmialosci powiedziec o sobie 'jestem slawny'.
Oczywiscie wszystko w ramach jednej spolecznosci.
Aha i tego, skoro znowu jest o mnie:
Cytat:
Nicki które poda³em maj± najwiêksze zas³ugi na PPS + De i Vulpi, b±d¼ co b±d¼ twórcy Reva co kiedy¶ by³ dobry.
Nie bylem nigdy w zadnym miejscu tworc± Reva. Nawet nie bylem blisko. Robilem tylko ROA z Vulpim. Tworca Reva w calosci byl Vulpi, przez dlugi czas wspierany przez Modrzewia, d4, MaTTa czy KyKiske.
Co do naboru:
Czytanie waszych przepychanek nie ma sensu, bo ten temat tak bardzo nic nie zmieni w naborze na PV jak zeszloroczny snieg. Daru zarzadza strona nie wy, jak Wam nie pasuje to zrobcie lepsza i won do siebie. PV nie jest dobrem wspolnym, nie jest tez demokratycznie zarzadzana. W ogole serwisy z zasady nie sa demokratycznie i nie powinno uzytkownikow interesowac kto siedzi w redakcji, dopoki ten ktos kto tam siedzi was nie wyzywa czy cos podobnego.
A jak Wam sie tresc nie podoba to jak juz mowilem, zrobcie sobie lepsze forum i strone. Nie ma obowiazku wchodzenia na Valhalle zeby byc fanem Pokemon. A jak nie umiecie, to po co trujecie dupsko?
Swoja droga dziwie sie Daru, ze nadal chce mu sie zarzadzac tym burdelem. Zbiorowisko ludzi ktorym sie wydaje, ze sa madrzejsi, potrafia tylko paplac a nikt nic nie robi. I nie, bycie modem, to nie jest robienie czegos (chodzisz i sobie czytasz i klikasz w przycisk ostrzezenia, ale mi robota...).
Ostatnio zmieniony przez De 4 Maj 13, 12:59, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Ojeju, ¿e te¿ macie nerwy spinaæ swe po¶lady o byle co. Na co wam to? Czy to ¿e siê poklócicie o to kto ma racjê da wam co¶? Nie macie ju¿ co innego robiæ tylko siedzieæ na Poke-forach i wywalaæ swe ¿ale jacy to fani s± ¼li? Wspólczujê. Ludzie, we¼cie na luz bo jak dalej tak bêdziecie to ci±gn±æ na ka¿dym z for to jestem pewien ¿e wszystkie fora kiedy¶ szlag trafi i gówno bêdzie, a nie PPS. Tak bardzo chcecie fora idealnego i przywróciæ ¶wietne czasy dla PPS'u, to mo¿e zróbcie co¶ w tym kierunku?
Ostatnio zmieniony przez Ertix 4 Maj 13, 13:04, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Czy serio uwazacie, ze jak ktos zrobi jeden FF czy tam kilka obrazkow, czz napisze 2 teksty to moze chodzic i wszedzie sobie pisac 'pacz ja to ten fajny, slawny, wszyscy mnie znajo' ? Kiedys byla jakas skromnosc, nawet Ci co narobili duzo nigdy nie chodzili i sie nie puszyli. A teraz nagle jakas wylegarnia sie takich zrobila. Cos jak gwiazdy z Bravo czy MTV.
sam jestem wyj±tkiem jednocze¶nie potwierdzaj±cym regu³ê, z pocz±tku PZG ( za czasów PB ) sili³em na super cool i odlotow± najlepsz± rzecz na forum, mimo ¿e by³o to katastrof±, teraz dotar³o do mnie ¿e nim osi±gnê poziom kiedy bêdê móg³ siê chwaliæ swoj± prac± daleko przedemn±, dlatego teraz tylko jeden shout ¿e jest co¶ nowego, ewentualnie link w sygnie do nowego rozdzia³u i tyle., czekam na lincz lub pochwa³ê i tyle
Niestety, tacy siê rodz± ( przyk³ad, microice, sorry facet ale nazwane tematu "moje arcydzie³a" podczas gdy moja 6 letnia kuzynka robi lepsze to lekkie...niedomówienie wiêc gomen ) i nie poradzisz, prawda jest jednak taka ¿e w FanDomie gdy kto¶ czego¶ nie ocenia lub ocenia negatywnie ludzie daj± se siana po dwóch lub trzech rozdzia³ach, sztuk± jest pozostaæ i robiæ to dalej, mimo ¿e kilku knipków uwa¿a to szmatê i cha³ê, to jest sztuka któr± popieram
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Ostatnio zmieniony przez DominLoL 4 Maj 13, 13:10, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.