POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Nabór na PVF
Autor Wiadomo¶æ
Vabigoon 
Powoli siê wkrêca
Howgh!

Do³±czy³: 07 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 4 Maj 13, 12:11   

Nie ogl±daj w ogóle, bo to naprawdê jest s³abe, i to naprawdê mia³a byæ tylko reklamówka dla tego co tam wcze¶niej wymieni³em.
A ¿e siê rozros³o, bo dziêki temu wiêcej ludzi ma pracê i mo¿na to ³adnie ci±gn±æ do usranej ¶mierci to ju¿ inna sprawa.

[ Dodano: 4 Maj 13, 12:17 ]
I serio czujecie, ¿e PokeMan wymaga od was pisania o Animu? Ja siê tak nigdy nie poczu³em :vabi:
Ostatnio zmieniony przez Vabigoon 4 Maj 13, 12:13, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 4 Maj 13, 12:26   

Jabuko napisa³/a:
Ja bym z chêci± powróci³ do mojego poprzedniego posta skierowanego do PokeMana, mo¿e ustosunkowa³by siê on do np. fragmentu o cherishowych pi³eczkach?

Pro¶bê spe³ni³em.
Krugs napisa³/a:
Mowa by³a tu o tazosach. HikoMikos to jest prawdziwy PokeFan, który byæ mo¿e bardzo chce powrotu klasyku do paczek, i za to go¶cia ceniê. Poza tym, nie wprasza siê nigdzie. A kto by nie chcia³ powracaæ do klasyku?
...
...
...
A w sumie w co ja wierzê, przecie¿ nie ka¿dy zaczyna³ z Pokemonami na prze³omie wieków, wiêc co wielu z PPSu mog± wiedzieæ o tym?

Nom i chodzi mi o to, ¿e jest na PPS za ma³o takkich Hikomikosów, PokeManów, Conquestów i Daruw. A fanarciarzy ? Ca³a masa.

Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

Vabigoon 
Powoli siê wkrêca
Howgh!

Kontakt:
Wys³any: 4 Maj 13, 12:27   

Niepotrzebne s± wymówki, je¶li znasz pisowniê "ówki".
Ostatnio zmieniony przez Vabigoon 4 Maj 13, 12:28, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

Jabuko 
Gapa, gubi PokeBalle
Sunori.pl

Do³±czy³: 03 Maj 2013
Sk±d: W³oc³awek
Kontakt:
Wys³any: 4 Maj 13, 12:28   

Obwiniaj rysowników za to, ¿e maj± wylane na Tazosy i to w³asnie przez nich upada coraz g³êbiej do rynsztoka Polski Przemys³ Pokemonów.

Sygnatura użytkownika
Pasjonat ¿ycia, entuzjasta kultury.

Zapraszam na http://sunori.pl

Vabigoon 
Powoli siê wkrêca
Howgh!

Kontakt:
Wys³any: 4 Maj 13, 12:30   

Ale racja PokeMan, czego ty wymagasz?

Zapaleñców jest ile jest, nagle siê to nie zmieni.
swoj± drog±, nigdy nie przeczyta³em te¿ ¿adnego FanFicka, i dobrze mi z tym :) (a nie, dobra, te wypociny Domina na pocz±tku czyta³em, bo to by³o zabawne w swojej nieudolno¶ci)

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Z internetów
Kontakt:
Wys³any: 4 Maj 13, 12:32   

Vabigoon napisa³/a:
nigdy nie przeczyta³em te¿ ¿adnego FanFicka, i dobrze mi z tym :) (a nie, dobra, te wypociny Domina na pocz±tku czyta³em, bo to by³o zabawne w swojej nieudolno¶ci)

sam przyznam ¿e masz racjê, sam gdy to teraz czytam ( stare ficki ) siê z tego ¶miejê ale có¿....zaczyna³em wiêc mia³o to prawo byæ do dupy :]

Cytat:
Nom i chodzi mi o to, ¿e jest na PPS za ma³o takkich Hikomikosów, PokeManów, Conquestów i Daruw. A fanarciarzy ? Ca³a masa.

prócz tej podkre¶lonej dwójki to masz w po³owie racjê

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Ostatnio zmieniony przez DominLoL 4 Maj 13, 12:37, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

Vabigoon 
Powoli siê wkrêca
Howgh!

Kontakt:
Wys³any: 4 Maj 13, 12:35   

I to jest jaki¶ twój znak rozpoznawczy Poke, te spacje przed pytajnikami i wykrzyknikami? :drago:

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 4 Maj 13, 12:40   

Vabigoon napisa³/a:
woj± drog±, nigdy nie przeczyta³em te¿ ¿adnego FanFicka, i dobrze mi z tym

A ja kiedy¶ zrobi³em : http://web.archive.org/we...opic.php?t=2256 = jszcze jak±s piosenke tan wtedy napisalem.

Te¿ kiedy¶ pisalem fanfici, w PBFa gra³em, tylko wyros³em z tego prymitywu.

Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

Vabigoon 
Powoli siê wkrêca
Howgh!

Kontakt:
Wys³any: 4 Maj 13, 12:41   

A my z anime :vabi:

Jabuko 
Gapa, gubi PokeBalle
Sunori.pl

Do³±czy³: 03 Maj 2013
Sk±d: W³oc³awek
Kontakt:
Wys³any: 4 Maj 13, 12:42   

Jaki jeste¶ dojrza³y, nazywasz prymitywnym rysunki oraz PBFy, a wychwalasz durne bajki z postaciami z wielkimi oczami oraz okr±g³e kawa³ki plastiku, które mo¿na znale¼æ z chipsach do tej pory.

Wow, serio.

Sygnatura użytkownika
Pasjonat ¿ycia, entuzjasta kultury.

Zapraszam na http://sunori.pl
Ostatnio zmieniony przez Jabuko 4 Maj 13, 12:42, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum