Podpowiem jedynie, ¿e ty nie masz nawet cienia szansy, a jak nawet zostaniesz tym smiesznym moderatorem, to tylko PVF udowodni swój poziom (po raz kolejny, zreszt±).
Jak rozumiem, gdyby¶ ty zosta³ modem, to poziom by³by wy¿szy, tak ?
No to do ***** nêdzy NAPISZ, ten genialny sposób aby PVF by³o takie jak chcesz, tylko to ma byæ co¶ wiêcej ni¿ obalenie Daru, ban dla mnie i Conquesta oraz skasowanie dzia³u Anime.
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Ostatnio zmieniony przez PokeMan 4 Maj 13, 08:46, w ca³o¶ci zmieniany 3 razy
Dlaczego fanfici siê lajkuje? Aby daæ otuchy pisz±cemu i respektowaæ jego pracê. To, ¿e ty nie masz szacunku do nikogo, oprócz li¿±cej w tym momencie dolnej okolicy cia³a, nie oznacza, ¿e inni go nie maj±. Wrêcz przeciwnie - nie b±d¼ zazdrosny o to, ¿e kto¶ ma wyobra¼niê, mo¿liwo¶ci i umiejêtno¶æ pisania. Albo zdob±d¼ te atrybuty, albo pogód¼ siê z tym, ¿e jeste¶ zerem.
Kto tu jest zerem ? Kto¶ kto siê tyle lat trzyma w tej polityce jak± jest PPS i ca³y czas co¶ adminuje/moderuje ? Kto¶, kto przez te 6 lat dorobi³ siê TYLKO jednego bana ?
A co ty osi±gn±³e¶, panie m±draliñski ? Ja napisa³em TYSI¡CE postów, setki newsów, adminowa³em kilkana¶cie projektów, napisa³em kilka artyku³ów. I wkurzaj± mnie tacy jak ty, co NIC nie zrobili, a siê piekl±, jak to ¼le, jak to ¼le, jak to boli...
Daru mo¿e jest kiepski admin, ale na PPS jest 10 lat, napisa³ dziesi±tki tysiêcy postów, tysi±ce newsów. setki artyku³ów.
Super, teraz popularna jest Lunatic, ale czy tak bêdzie za rok ? NIE
Bo z Fanartami, jest jak z PBFami - wypalaj± ludzi. POKA¯ mi kogo¶ (oprócz Nolfy) kto by³ MG i NADAL jest na PPS aktywny (czyli Emachel siê nie zalicza do tego). To tylko Nid jest nieugiêta, ale ona ma resztki normalno¶ci w sobie, bo z 8 lat temu pisa³a newsy na MPokemon i wie, jak wygl±da³ kiedy¶ PPS.
Opticum napisa³/a:
powiem ci to wprost - na PPSie jeste¶ niechciany i nielubiany przez swoje absurdalne zachowanie.
Zupe³nie jak Krugs, którego te¿ podobno "nikt" nie chce. Czyli za nikogo masz Conquesta, Krugsa, Ertix, Maddoxa, nilsona, kurnika, chappa, AtoMana, dominika_94, Microice`a i jeszcze kilku siê znajdzie.
Zreszt± jakim¶ cudem ZAWSZE nielubiani s± Ci, co s±/byli adminami, dziwne, co ?
Sygnatura użytkownika
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Ostatnio zmieniony przez PokeMan 4 Maj 13, 10:41, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
Czyli za nikogo masz Conquesta, Krugsa, Ertix, Maddoxa, nilsona, kurnika, chappa, AtoMana, dominika_94, Microice`a
przedobrzy³e¶ facet, serio,
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
nie, nie chodzi³o, chodzi o to co sob± reprezentujesz, twoje t³umaczenia i krêtactwa s± ju¿ tak zawi³e ¿e siê sam w nich gubisz, zdejmij w koñcu te swoje paski, maski czy inne kamufl¿e i poka¿ swe oblicze, nawet je¶li jest ono ¿a³osne i obrzydliwe, wolê wiedzieæ z kim naprawdê siê k³ócê
Co ty pieprzysz ?
TO TY siê gubisz. Ja trzymam spójne i logiczne stanowisko w danej sprawie.
DominLoL napisa³/a:
PokeMan napisa³/a:
Kurde, forum pokemon s³u¿y do szlifowania umijêtno¶ci, pocz±tkuj±cth pisarzy. To co, na peb.pl maj± pisaæ filozofowie ?
ku¼wa, peb.pl to jest hydepark do cholery! porównanie trafione jak jasny gwint
Moja kulpa.
No to ten.
Na bez-tabu.com maj± pisaæ hodowcy papug ?
Albo na webhostingtalk.pl numizmatycy ?
Bo tak to wynika z tego co piszesz.
Sygnatura użytkownika
Tysi±ce postów - spora czê¶æ to posty w tematach, które dawno by³o nieaktywne, które nic nie wnosz±
setki newsów - chcia³bym zobaczyæ te setki
adminowa³em kilkana¶cie projektów - czy jaki¶ odniós³ wiêkszy sukces?
napisa³em kilka artyku³ów - dobrze, ¿e nie napisa³e¶ "setki"
Co do tematu:
Nie ogarniam trochê naboru dla moderatorów - jak dla mnie, te kilka osób co s± na PV spe³niaj± swoj± rolê - jedynie ostatecznie jaki¶ jeden nowy glob
i kto ci to napisa³ ¿e fora pokowe s³uz± wy³±cznie do tego?
Nikt, tylko taki wniosek wynika z postêpowania userów na tych forach.
DominLoL napisa³/a:
co, to nasza (
pisarzy ) wina jak nasze wypociny s± lepsze/bardziej interesuj±ce/doceniane ni¿ nowy odcinek anime? ojej, przepraszamy ¿e scenarzy¶ci z japonii s± tak ograniczeni i nie mog± sobie pozwoliæ na deczka mocniejsze motywy ni¿ kolejne walki pikacha o odznakê :] przepraszamy ¿e nasza ciê¿ka praca któr± robimy za free nie oczekuj±c praktycznie nic w zamian jest niekiedy lepsza ni¿ co¶ za co p³ac± ludziom pe³ne stawki, naprawdê, oj my niedobrzy, oj my niegodni, oj my najgorsi z najgorszych
NAWET jakby dali co¶ extra, to i tak o tym wiedzieæ nie bêdziesz, bo nie ogl±dasz. I takie b³êdne ko³o praktykuj± inni, wiêc twórcy nie staraj± siê, bo wiedz±, ¿e nie ma po co, skoro i tak siê nie ogl±da. Dlatego celuj± w coraz m³odszych fanów, którzy jeszcze nie zg³upieli, tak jak starsi fani. Proste.
Jabuko napisa³/a:
Nie znam Twojego dorobku na tym tworze PPS i nie zamierzam go znaæ, gdy¿ ziêbi mnie ca³a ta scena, która umiera i krwawi w komórce pod schodami. Zauwa¿y³em jednak, ¿e masz wielk± tendencjê to podkre¶lania w ka¿dym po¶cie tego, ¿e jeste¶ lepszy od pozosta³ych - a to bardzo ¼le.
Umiera ? 2 lata temu na disersjusie te¿ kto¶ takie herezje pisa³. PPS ca³y czas trwa i bêdzie trwa³, to TY nie umiesz zrozumieæ, ¿e siê ZMIENIA, tak jak ¶wiat.
Te¿ by¶ mia³ tak± tendencjê, gdyby¶ zrobi³ tyle co ja, a potem jaki¶ wypierd by siê regn±³ na jakim¶ forum i zacz±³ siê woziæ.
Sygnatura użytkownika
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.