POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Nabór na PVF
Autor Wiadomo¶æ
Ertix 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 25 Kwi 2011
Wys³any: 3 Maj 13, 17:42   

Cytat:
Ciekawe gdzie Ty widzisz tak± listê.

-No w³a¶nie nigdzie.

Cytat:
Nie, ale straszliwie mocno bardzo mnie cieszy fakt, ¿e JEDYNYM (podkre¶lam celowo) argumentem jaki macie przeciwko mnie jest to, ¿e zosta³em zbanowany na jednym gównowartym forum :D

-Skoro gównowartym to po jak± cholerê siê tam rejestrowa³e¶? :D Zreszt±, na PC siê dzieje jeszcze mniej, a to ¿e jest wiêcej postów czy dzia³ów to o niczym nie ¶wiadczy.

Cytat:
BO NA PPSIE NIE MA JAKICHKOLWIEK INNYCH FOR, NA KTÓRE JEST JAKIKOLWIEK SENS WCHODZIÆ GODDAMIT!

Celowo z capsem, bo mo¿e w koñcu do Twojego ³ebka to dotrze.

-To jak Ci PPS nie odpowiada z racji samych gównianych for to zmieñ sobie swe miejsce na jakie¶ inne. Jest wiele ''warto¶ciowych'' for na zagranicznych stronach, to co tu jeszcze robisz?

Cytat:
Bagnem jest w³a¶nie PVF i wygl±da na to, ¿e jednak siê w nim taplasz :D

-Przypominam Ci ¿e Ty te¿ siê w nim tapla³e¶.

Cytat:
PVF upad³. Deal with it.

-Poziom dyskusji owszem. Nie wiem, mo¿e za bardzo siê przywi±za³em tam? W sumie te¿ my¶la³em by przej¶æ na jakie¶ inne zagraniczne fora, ale sam nie wiem. Bo nie mogê zaprzeczyæ, poziom dyskusji na PVF upad³ drastycznie, i tu siê zgodzê. Chocia¿ s± inne fora na których dzieje siê jeszcze mniej, i jest nim chocia¿by Collect czy Tin Tower.

Cytat:
Uwa¿asz ¿e ma racjê, bo zna siê na dubbingu. To ma sens.

-Du¿o lepiej od Ciebie.

Cytat:
Tak, lepsi s± ludzie, którzy nic nie robi±, od ludzi, którzy co¶ robi±. W³a¶nie to powiedzia³e¶.

-Czasem jedno piszê, a co innego my¶lê. Oczywi¶cie ¿e my¶lê ¿e ludzie którzy co¶ robi± dla stron s± du¿o bardziej warto¶ciowszymi osobami, nie ukrywa to w±tpliwo¶ci. Acz s± te¿ tacy którzy chc± wspomóc dzia³aniu strony, a nie maj± przewa¿nie na to czasu. Mnie zawsze uczono ¿e wystarcz± dobre chêci, oraz to ¿e kto¶ siê stara.

Cytat:
I przy okazji zrobiæ z siebie durnia. Ale spoko, internet jest wolnym miejsce (na szczê¶cie), wiêc mo¿esz pisaæ sobie co ¿ywnie Ci ¶lina na jêzyk przyniesie. Nie licz jednak, ¿e ktokolwiek we¼mie Ciê na powa¿nie...

-Szkoda tylko ¿e PVF tak nisko upad³o przez hejterów.

Cytat:
I z wzajemno¶ci±.

-To mo¿e zamknijmy temat najlepiej?

Cytat:
Widaæ, ¿e nic nie czyta³e¶ i nic nie wiesz, a chcia³e¶ jedynie pokazaæ, ¿e jeste¶ fajny, bo "my¶lisz inaczej". No có¿, nie wysz³o. Próbuj da... Albo lepiej nie.

-Otó¿ ca³y temat przeczyta³em, acz nie interesuj± mnie te wywody i nie chcê siê w nie jako¶ specjalnie zag³êbiaæ. Poza tym nic nikomu nie chcia³em pokazywaæ, a jedynie wyg³osiæ swoje zdanie w tej kwesti.

Jabuko 
Gapa, gubi PokeBalle
Sunori.pl

Do³±czy³: 03 Maj 2013
Sk±d: W³oc³awek
Kontakt:
Wys³any: 3 Maj 13, 17:45   

Nie wiem czy na takim Tin Tower dzieje siê ma³o, które w swoim za³o¿eniach ca³y czas ro¶nie si³ê, ga³±¼ Competitive ci±gle siê polepsza - w tym np. ilo¶æ aktywnych graczy.

Na TT dzieje siê ma³o, bo TT nie rzuca siê na ogó³ tematyczny Pokemon, lecz koncentruje siê na grach, a raczej na jednej z ich odnóg - rozgrywkach miêdzy graczami - i to wykonuj± na pi±tkê.

Sygnatura użytkownika
Pasjonat ¿ycia, entuzjasta kultury.

Zapraszam na http://sunori.pl

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 3 Maj 13, 17:53   

Jabuko napisa³/a:
ga³±¼ Competitive ci±gle siê polepsza - w tym np. ilo¶æ aktywnych graczy.

PO CO ? I tak jest ju¿ za du¿o graczy.

Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

Jabuko 
Gapa, gubi PokeBalle
Sunori.pl

Do³±czy³: 03 Maj 2013
Sk±d: W³oc³awek
Kontakt:
Wys³any: 3 Maj 13, 18:02   

PokeMan napisa³/a:
Jabuko napisa³/a:
ga³±¼ Competitive ci±gle siê polepsza - w tym np. ilo¶æ aktywnych graczy.

PO CO ? I tak jest ju¿ za du¿o graczy.

Najlepszym wyj¶ciem przy braku argumentów jest hm, w sumie nic?
Za du¿o graczy? Spójrzmy na inne kraje, gdzie w Polsce mamy kilkudziesiêciu aktywnych graczy PTCG, w Czechach natomiast ich liczba to ponad dwustu. Z grami i ich segmentem Competitive, turniejami WiFi etc. jest tak samo. Mo¿e wiêc czas, ¿eby te segmenty Pokemon ros³y w si³ê, a nie jeszcze próbowaæ umniejszaæ ich udzia³ w krajowej spo³eczno¶ci Pokemon?

Gracze.
Jest ich du¿o? A niech ich bêdzie jest tysi±c razy tyle! Co kto komu zabroni, je¿eli go to interesuje, bo ma przestaæ to robiæ, poniewa¿ "kole¶ przestañ, i tak ju¿ Was za du¿o jest"?

Sygnatura użytkownika
Pasjonat ¿ycia, entuzjasta kultury.

Zapraszam na http://sunori.pl
Ostatnio zmieniony przez Jabuko 3 Maj 13, 18:05, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

emachel 
Gapa, gubi PokeBalle
aria on the planetes

Do³±czy³: 27 Wrz 2009
Sk±d: Bydgoszcz
Kontakt:
Wys³any: 3 Maj 13, 18:12   

Ertix napisa³/a:
Cytat:
Ciekawe gdzie Ty widzisz tak± listê.

-No w³a¶nie nigdzie.

No w³a¶nie. Id±c tym tropem w Twoim po¶cie nie wspomnia³e¶ o umieraj±cych dzieciach w Korei Pó³nocnej. No w³a¶nie nigdzie u Ciebie s³owa o nich nie ma. Ty potworze!

Ertix napisa³/a:

Cytat:
Nie, ale straszliwie mocno bardzo mnie cieszy fakt, ¿e JEDYNYM (podkre¶lam celowo) argumentem jaki macie przeciwko mnie jest to, ¿e zosta³em zbanowany na jednym gównowartym forum :D

-Skoro gównowartym to po jak± cholerê siê tam rejestrowa³e¶? :D

Jezu, napisa³em Ci odpowied¼ poni¿ej, a Ty znowu o to samo pytasz, GODDAMIT JA PIERDOLÊ MAM DO¦Æ T_T

Ertix napisa³/a:

Cytat:
BO NA PPSIE NIE MA JAKICHKOLWIEK INNYCH FOR, NA KTÓRE JEST JAKIKOLWIEK SENS WCHODZIÆ GODDAMIT!

Celowo z capsem, bo mo¿e w koñcu do Twojego ³ebka to dotrze.

-To jak Ci PPS nie odpowiada z racji samych gównianych for to zmieñ sobie swe miejsce na jakie¶ inne. Jest wiele ''warto¶ciowych'' for na zagranicznych stronach, to co tu jeszcze robisz?

Nie wiem czy nie zauwa¿y³e¶, ale mnie na PPSie nie ma ju¿ prawie wcale, je¶li to do mnie mówisz. Tylko od czasu do czasu wejdê i po¶miejê siê z paru têpych wypowiedzi. Takich jak Twoja.

Ertix napisa³/a:

Cytat:
Bagnem jest w³a¶nie PVF i wygl±da na to, ¿e jednak siê w nim taplasz :D

-Przypominam Ci ¿e Ty te¿ siê w nim tapla³e¶.

Wow, dziêki... Bo nie zauwa¿y³em, doprawdy.

Ertix napisa³/a:

Cytat:
PVF upad³. Deal with it.

-Poziom dyskusji owszem. Nie wiem, mo¿e za bardzo siê przywi±za³em tam? W sumie te¿ my¶la³em by przej¶æ na jakie¶ inne zagraniczne fora, ale sam nie wiem. Bo nie mogê zaprzeczyæ, poziom dyskusji na PVF upad³ drastycznie, i tu siê zgodzê. Chocia¿ s± inne fora na których dzieje siê jeszcze mniej, i jest nim chocia¿by Collect czy Tin Tower.

To, ¿e s± jeszcze gorsze przyk³ady nie znaczy, ¿e z PVF jest dobrze...

Ertix napisa³/a:

Cytat:
Uwa¿asz ¿e ma racjê, bo zna siê na dubbingu. To ma sens.

-Du¿o lepiej od Ciebie.

Nie wiem czy zauwa¿y³e¶, ale Twój argument nie zyska³ ani ociupiny na sensie...

Ertix napisa³/a:

Cytat:
Tak, lepsi s± ludzie, którzy nic nie robi±, od ludzi, którzy co¶ robi±. W³a¶nie to powiedzia³e¶.

-Czasem jedno piszê, a co innego my¶lê. Oczywi¶cie ¿e my¶lê ¿e ludzie którzy co¶ robi± dla stron s± du¿o bardziej warto¶ciowszymi osobami, nie ukrywa to w±tpliwo¶ci. Acz s± te¿ tacy którzy chc± wspomóc dzia³aniu strony, a nie maj± przewa¿nie na to czasu. Mnie zawsze uczono ¿e wystarcz± dobre chêci, oraz to ¿e kto¶ siê stara.

No w³a¶nie. Daru siê nie stara, a dobre chêci to ma co najwy¿ej do utrzymania siê przy swojej pozycji.

Ertix napisa³/a:

Cytat:
I przy okazji zrobiæ z siebie durnia. Ale spoko, internet jest wolnym miejsce (na szczê¶cie), wiêc mo¿esz pisaæ sobie co ¿ywnie Ci ¶lina na jêzyk przyniesie. Nie licz jednak, ¿e ktokolwiek we¼mie Ciê na powa¿nie...

-Szkoda tylko ¿e PVF tak nisko upad³o przez hejterów.

Jak Ty dziwnie mówisz "Daru"...

Ertix napisa³/a:
Cytat:
I z wzajemno¶ci±.

-To mo¿e zamknijmy temat najlepiej?

Najlepsza odpowied¼ jak straci³e¶ wszystkie argumenty xD

Ertix napisa³/a:

Cytat:
Widaæ, ¿e nic nie czyta³e¶ i nic nie wiesz, a chcia³e¶ jedynie pokazaæ, ¿e jeste¶ fajny, bo "my¶lisz inaczej". No có¿, nie wysz³o. Próbuj da... Albo lepiej nie.

-Otó¿ ca³y temat przeczyta³em, acz nie interesuj± mnie te wywody i nie chcê siê w nie jako¶ specjalnie zag³êbiaæ. Poza tym nic nikomu nie chcia³em pokazywaæ, a jedynie wyg³osiæ swoje zdanie w tej kwesti.

Skoro Ciê to nie interesuje, to czemu siê wypowiadasz? Zdanie osoby, która nie jest w ogóle zaanga¿owana w to o czym mówi raczej nikomu do szczê¶cia potrzebne nie jest, mój drogi.

Sygnatura użytkownika
Ostatnio zmieniony przez emachel 3 Maj 13, 18:14, w ca³o¶ci zmieniany 3 razy  

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Kontakt:
Wys³any: 3 Maj 13, 18:22   

Opticum napisa³/a:
dam ci nawet za :sliniak: wilê rare candy, ¿eby¶ my¶la³, ¿e fajnego posta napisa³e¶;

JEACH, zawsze o tym MARZY£EM :D :vabi: :drago: jestem faaaajny...

Sygnatura użytkownika

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Ness 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 22 Kwi 2011
Kontakt:
Wys³any: 3 Maj 13, 18:22   

Cytat:
W dodatku Ness na PVF tylko trollowa³ i obra¿a³ Daru.

o rany przepraszam ¿e obra¿a³em twojego bo¿ka
ju¿ nie bêdê, naprawdê xD

No ale powa¿nie ju¿, da siê co¶ innego robiæ na PVF? Gdyby¶ nie by³ zamydlony tym wspania³ym kó³kiem masturbacyjnym, to mo¿e by¶ co¶ ogarnia³, ale ka¿dy wie, ¿e nale¿ysz do tej grupy co za korytko i pochwa³ki od grubasa przeszed³by¶ na Islam.

Cytat:
-Przepraszam bardzo, ale Twoim zdaniem jak kto¶ kogo¶ opluwa to jest dobrze? Czy polski Poke-fandom tylko ma siê opluwaæ za to ¿e kto¶ ma inne zdanie od reszty? Ja uwa¿am co innego, i nie obchodzi mnie to co my¶l± inni.

Skoñczy³a siê po prostu cierpliwo¶æ aby tolerowaæ idiotyzm.

Cytat:
Ja uwa¿am co innego, i nie obchodzi mnie to co my¶l± inni.

Tutaj ca³kowicie straci³em chêæ dalszego czytania posta, ale jestem ju¿ du¿y i silny, wiêc sobie poradzê.

Cytat:
Nie zaprzeczam ¿e siê znam mo¿e mniej, ale te¿ nie mówiê ¿e wszystko wiem. Wiem tylko ¿e gdy czytam te bzdury pisane przez Ciebie czy Ness'a to od razu rzygaæ mi siê chce.

To rzygaj cwaniaczku.

Cytat:
Ca³y czas próbowali¶cie trollowaæ na PVF, i widaæ jaki skutek. Udajesz krystalicznego, i chcesz co¶ zrobiæ dla strony, a w prawdzie to Darka masz gdzie¶ i knujesz za jego plecami teorie spiskowe, zreszt± jak ca³a reszta tej ''szalonej gromadki''. Otrz±¶nij sie wreszcie, i mo¿e zdaj sobie z tego sprawê ¿e polskie poke-fora to nie ma byæ miejsce do hejtowania ka¿dego, a miejsce do wyra¿ania swojego zdania, i do wzajemnej przyja¼ni.

Bo z Darkiem ju¿ nic nie da siê zrobiæ, a ka¿da próba przet³umaczenia mu czego¶ na spokojnie jest obraz± majestatu, no wiêc...
Ale raki bêd± szczypaæ, tego siê nie zmieni.

Cytat:
i do wzajemnej przyja¼ni.

Za du¿o bajek?

Cytat:
-Nawet je¶li nie wiem, to i tak siê mogê domy¶leæ. Poza tym, czy ja o Tobie tu mówiê? Co tak nagle emachel'a bronisz? A mo¿e Opticum to twoje drugie konto?

Cytat:
-Tak samo jak Ty z Ness'em i emachelem na czele. Powodzenia. Jedyne w czym dobrzy jeste¶cie to tylko w hejceniu, to wam wychodzi najlepiej, ale ¿eby kogo¶ zrozumieæ i byæ tolerancyjnym to ju¿ nie. Dos³ownie happy tree friends.

Ale pocisk.

W ogóle, co to ostatnio za nagonka zrobi³a siê o bóldupowiczów na mnie i Opticuma? xD
PokeMan szczególnie, jakby nie by³o wiêcej trolli na PVF.

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Kontakt:
Wys³any: 3 Maj 13, 18:30   

Opticum napisa³/a:
Fanart i fanfici s± bardzo wa¿ne, osobi¶cie lubiê sztukê i to czêsto tak "b³ahe" dzia³y jak w³a¶nie one potrafi± rozwin±æ fandom. Nie rozwija go przymusowe pisanie w tematach o pokemonach lub anime - rozwijaj± go wszystkie tematy we wszystkich dzia³ach (przeciwny jestem jedynie zabawom forumowym, ale to temat z innej beczki).

Zapewne kolejny film czy sezon anime nie rozwija go, ale robi± to kolejne rysuneczki kó³ka wzajemnej adoracji, co ?

Tyle dobrego, ¿e chocia¿ ju¿ przejrza³e¶ na oczy i wiesz, ¿e forumciowe zabawy to wiêksze dno ni¿ PBF.

Sygnatura użytkownika

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Z internetów
Kontakt:
Wys³any: 3 Maj 13, 18:34   

PokeMan napisa³/a:
Zapewne kolejny film czy sezon anime nie rozwija go, ale robi± to kolejne rysuneczki kó³ka wzajemnej adoracji, co ?

Tyle dobrego, ¿e chocia¿ ju¿ przejrza³e¶ na oczy i wiesz, ¿e forumciowe zabawy to wiêksze dno ni¿ PBF.

nie, bo skoro sezon jest do dupy a film ssie palce u ma³ej nogi to lepiej przeczytaæ co¶ lub obejrzeæ o niebo lepszego za co nie wziêto pieniêdzy a jedyne czego siê oczekuje to odzew, wolê siedzieæ w tym kó³ku wzajemnej adoracji z fajnymi osobami ni¿ w kó³ku "fandom ssie" z takimi lud¼mi jak ty i inni

a PBF uwa¿asz za dno bo NIE UMIESZ GRAÆ :]

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Ostatnio zmieniony przez DominLoL 3 Maj 13, 18:35, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

Ness 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 22 Kwi 2011
Kontakt:
Wys³any: 3 Maj 13, 18:39   

PokeMan napisa³/a:
Opticum napisa³/a:
Fanart i fanfici s± bardzo wa¿ne, osobi¶cie lubiê sztukê i to czêsto tak "b³ahe" dzia³y jak w³a¶nie one potrafi± rozwin±æ fandom. Nie rozwija go przymusowe pisanie w tematach o pokemonach lub anime - rozwijaj± go wszystkie tematy we wszystkich dzia³ach (przeciwny jestem jedynie zabawom forumowym, ale to temat z innej beczki).

Czy ty nie rozumiesz co ludzie próbuj± tobie przekazaæ, czy na si³ê udajesz idiotê?
Ja natomiast nie przepadam i to za PBFem, i za grami forumowymi, bo uwa¿am, ¿e co¶ takiego ³atwiej uj±æ w fanficku, komiksie(przepraszam, je¶li zrani³em ciebie moj± opini±) b±d¼ grze(niestety, za du¿o wysi³ku dla wiêkszo¶ci).

Co do animu. Owszem, poruszaj±, i to nawet na PoPLu. Sporo osób lubi o tym dyskutowaæ, no ale ile mo¿na maglowaæ ten sam film, lub to, ¿e jest nowy sezon, a¿ do momentu, gdy siê koñczy(nie próbuj mi tu wypominaæ, ¿e przekroczy³em tutaj liniê, je¶li chodzi o przesadê, poniewa¿ idê twoim tokiem my¶lenia), a rozmowy o nowych odcinkach s± czêsto. A, przepraszam, mo¿e spodziewasz siê, ¿e 1000 osób bêdzie siedzia³o w jednym temacie?

Co do fan artu...
Wszystko ma swój chwilowy sza³, a¿ to przemija. Przyk³adem jest komiks IRQ(i je¶li go nie znasz, gratulujê szczypiec), b±d¼ rysunki Concorde.
Je¶li forum dzia³a tak jak ty my¶lisz, to znaczy, ¿e u¿ytkownik dostaje bany na inne dzia³y, jak ju¿ udzieli siê w jednym. To, ¿e lubi pogadaæ o tym, jak fajnie siê rysuje Dunsparce'a, broni go od rozmawiania o nowym filmie Pokemon z Keldeo?

Nie.

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: