POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Nabór na PVF
Autor Wiadomo¶æ
4xI 
Bug Catcher

Do³±czy³: 01 Sty 2009
Kontakt:
Wys³any: 3 Maj 13, 08:53   

@PokeMan

PokeMan, ty tak na serio?
a¿ tak ciê boli, ze jedna z najlepszych rysowniczek na scenie (a'ka Phantom Lunatic, jej arty s± powszechne znane.... ACH ZAPOMNIA£EM, jeste¶ wrogiem fan dzia³ania) chcê zostaæ modem dzia³u fanart?!

Natomiast Kleszczu jest ogarniêtym userem, który jest bardzo lubiany - o niego te¿ zazdro¶æ tknê³a? xD

a mo¿e Pitter wkurzy³, ¿e chcê zostaæ modem dzia³u, na którym siê zna - bo jak wiemy Daru karciankê pokemon ma w powa¿aniu w równym stopniu, jak ty? =3

ogó³em, ty masz potê¿ny ból dupska o... uwaga, trzymajcie mnie... CZERISZE! XDDDDDDD

no ale wróæmy do meritum:
Cytat:
Jako weteran PPSu

jak siê czujesz z tym, ¿e wg. twoich w³asnych opinii, sam jeste¶ rakiem tocz±cym siê teraz na pokescenie? =3

Cytat:
Texty to g³upota

powiedz to tym, co spêdzili wolne wieczory i zerwane noce, by je napisaæ
masz jak w banku, ¿e wydrapi± Ci oczy
OH WAIT, nawet bez tego chc± Ci to Zrobiæ

Cytat:
Ale PVF ma tak± pozycjê jak np. Polsat - co siê nie zrobi, I TAK bêd± forumowicze.

mimo, ze porównanie z kosmosu, pasuje tylko jedno - Daru chocia¿by by zostawi³ tylko jeden dzia³, a resztê usun±³ - wci±¿ by znale¼li dupolizacze którzy z nim zostan±

offtop:
Cytat:
o po kurde grzeba³e¶ ludziom w profilach ? Po co pisa³e¶ obra¼liwe posty ? Gdyby nie to, nie mia³by¶ bana.

jestem jaki jestem - mam w sobie dusze buntownika x)
also - nigdy nie uznawa³em autorytetów, które by³y z dupy wyci±gniête (vide - vulpi czy listva), nawet darkowi nie dawa³em siê ³atwo podporz±dkowywaæ ;p

@Jabuko - naprawde fajny wywód i szkoda, ¿e ja tak tego nie umia³em napisaæ... ale jak widzisz, po prostu nie da siê poprowadziæ normalnej rozmowy z PokeManem na jego podwórku - mistrz szukania informacji musia³ zostaæ wyedukowany prze ze mnie kim jest Lunatic, bo sam jest egocentrycznym dupkiem, my¶l±cym tylko o swoich dokonaniach
Ostatnio zmieniony przez 4xI 3 Maj 13, 08:56, w ca³o¶ci zmieniany 3 razy  

Opticum 
Gapa, gubi PokeBalle
Herr Schopenhauer

Do³±czy³: 31 Pa¼ 2010
Sk±d: Szczecin
Wys³any: 3 Maj 13, 10:09   

+1 dla wszystkich wypowiadaj±cych siê (oprócz pokemana naturalnie xDxDxD)

Cytat:
no tak, te 11 osób co mi da³y Cherish Balle, to tak z przekory, co ?

Hahahahahhahah, omg, dla ciebie licz± siê czerisz bole? XDDD! stary, w tym momencie rozbawi³e¶ mnie nies³ychanie xD D dam ci nawet za chwilê rare candy, ¿eby¶ my¶la³, ¿e fajnego posta napisa³e¶; powiem inaczej, jak ju¿ bawisz siê w takie forumowe/internetowe waluty jak Like, Cherish Ball lub chocia¿by collectowy Rare Candy, jest z tob± BARDZO ¼le. Nie wiem, czy masz jak±¶ zaawansowan± depresjê, lub w ogóle nie masz ¿ycia, ale na pewno nie jeste¶ zdrowy na umy¶le.
Opticum, przyk³adowy internauta - dla mnie w ogóle nie licz± siê takie punkty reputacji jak ww. chocia¿by czerisze. Dostawa³em w wielu wypowiedziach znacznie wiêcej od ciebie, nawet w tym temacie ju¿ dosta³em niemal po³owê liczby rare candy, któr± ty masz. I o czym¶ to znaczy? Mo¿e jednak troszkê o tym, ¿e ludzie popieraj± moje idee lub posty. G³ównie oznacza to jednak fakt, ¿e kto¶ klikn±³ przycisk, aby mi daæ rare candy. No i co? No i nic.
Fanart i fanfici s± bardzo wa¿ne, osobi¶cie lubiê sztukê i to czêsto tak "b³ahe" dzia³y jak w³a¶nie one potrafi± rozwin±æ fandom. Nie rozwija go przymusowe pisanie w tematach o pokemonach lub anime - rozwijaj± go wszystkie tematy we wszystkich dzia³ach (przeciwny jestem jedynie zabawom forumowym, ale to temat z innej beczki).

Cytat:
Lunatic - dureñ fanficowy

Nazywasz kogo¶ durniem, bo jest popularniejszy, m±drzejszy i ciekawszy od ciebie...? I dosta³ wiêcej nic nie znacz±cych czerisz boli...?
Zrozum, ¿e przy wyborze moderatora, kie³bason bêdzie wybiera³ osobê, któr± da siê lubiæ i jest lubiana w¶ród userów, a tak¿e do której mo¿na mieæ zaufanie. Podpowiem jedynie, ¿e ty nie masz nawet cienia szansy, a jak nawet zostaniesz tym smiesznym moderatorem, to tylko PVF udowodni swój poziom (po raz kolejny, zreszt±).

Dlaczego fanfici siê lajkuje? Aby daæ otuchy pisz±cemu i respektowaæ jego pracê. To, ¿e ty nie masz szacunku do nikogo, oprócz li¿±cej w tym momencie dolnej okolicy cia³a, nie oznacza, ¿e inni go nie maj±. Wrêcz przeciwnie - nie b±d¼ zazdrosny o to, ¿e kto¶ ma wyobra¼niê, mo¿liwo¶ci i umiejêtno¶æ pisania. Albo zdob±d¼ te atrybuty, albo pogód¼ siê z tym, ¿e jeste¶ zerem.

Jest jeszcze wiele cytatów pokemana, które móg³bym jako¶ skomentowaæ, ale nie chce mi siê. Szkoda mi czasu i si³, zw³aszcza, ¿e to nic nie zmieni, a on b³a¼niæ bêdzie dalej.
PokeMan - je¿eli jeszcze to do ciebie dotar³o, powiem ci to wprost - na PPSie jeste¶ niechciany i nielubiany przez swoje absurdalne zachowanie.
Wiedzia³em, ¿e jeste¶ przykrym ch³opcem, jednak czytaj±c te dalsze wypociny z czeriszami etc zrozumia³em, jak wielkim i okr±g³ym zerem jeste¶. Nie mam nawet u³amka szacunku dla takich ¶mieci, którzy patrz± jedynie w kryszta³owe kule wy³±cznie ze swoimi ideami i s³owami.
¯a³osne.

Sygnatura użytkownika

Vabigoon 
Powoli siê wkrêca
Howgh!

Do³±czy³: 07 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 3 Maj 13, 10:12   

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 3 Maj 13, 10:29   

4xIjestêg³up napisa³/a:
a mo¿e Pitter wkurzy³, ¿e chcê zostaæ modem dzia³u, na którym siê zna - bo jak wiemy Daru karciankê pokemon ma w powa¿aniu w równym stopniu, jak ty? =3

Oczywi¶cie, mam w powa¿aniu:
http://pokemons.tnb.pl/news.php?readmore=47
http://pokemons.tnb.pl/news.php?readmore=45
http://pokemons.tnb.pl/news.php?readmore=39
http://pokemons.tnb.pl/news.php?readmore=37
http://pokemons.tnb.pl/news.php?readmore=36
http://pokecollect.net.pl/viewtopic.php?t=967
http://pokecollect.net.pl...p?p=36355#36355

4xIjestêg³up napisa³/a:

Cytat:
Texty to g³upota

Zmarnowali je. Co z tego, ze pracowali, skoro dla Daru pisaæ nie warto ?

4xIjestêg³up napisa³/a:
Cytat:
Ale PVF ma tak± pozycjê jak np. Polsat - co siê nie zrobi, I TAK bêd± forumowicze.

mimo, ze porównanie z kosmosu, pasuje tylko jedno - Daru chocia¿by by zostawi³ tylko jeden dzia³, a resztê usun±³ - wci±¿ by znale¼li dupolizacze którzy z nim zostan±

Ojejku. No to takie przyk³ady:
- nk.pl
- anime.com.pl
- google
- gazeta wyborcza

Co by nie robi³y te podmioty, to i tak kupa ludu z nich skorzysta. Tak samo z PV.

4xIjestêg³up napisa³/a:
offtop:
Cytat:
o po kurde grzeba³e¶ ludziom w profilach ? Po co pisa³e¶ obra¼liwe posty ? Gdyby nie to, nie mia³by¶ bana.

jestem jaki jestem - mam w sobie dusze buntownika x)
also - nigdy nie uznawa³em autorytetów, które by³y z dupy wyci±gniête (vide - vulpi czy listva), nawet darkowi nie dawa³em siê ³atwo podporz±dkowywaæ ;p

Czyli co, na PPS nie mamy autorytetów ?

4xIjestêg³up napisa³/a:
@Jabuko - nprawde fajny wywód i szkoda, ¿e ja tak tego nie umia³em napisaæ... ale jak widzisz, po prostu nie da siê poprowadziæ normalnej rozmowy z PokeManem na jego podwórku - mistrz szukania informacji musia³ zostaæ wyedukowany prze ze mnie kim jest Lunatic, bo sam jest egocentrycznym dupkiem, my¶l±cym tylko o swoich dokonaniach

Nie nie, ja wiem kim jest np. Ato, general, Waldek, Wizard, modrzew, Niklas... no niestety, ale Lunatic jeszcze tego poziomu nie osi±gnê³a...

Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

Ostatnio zmieniony przez PokeMan 3 Maj 13, 10:39, w ca³o¶ci zmieniany 4 razy  

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Z internetów
Kontakt:
Wys³any: 3 Maj 13, 10:42   

PokeMan napisa³/a:
Cytat:
Texty to g³upota

Zmarnowali je. Co z tego, ze pracowali, skoro dla Daru pisaæ nie warto ?[/quote]

PokeMan napisa³/a:
Zmarnowali je. Co z tego, ze pracowali, skoro dla Daru pisaæ nie warto ?

PokeMan napisa³/a:
dla Daru pisaæ nie warto ?

PokeMan napisa³/a:

PokeMan napisa³/a:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NIgfiSzCy1o[/youtube]

TRZYMAJCIE MNIE! HAHAHAH! O BOSH! HAHAHA! :vabi: :vabi: :vabi: xD xD xD

ty serio my¶lisz ¿e kto¶ kto pisze ficka/robi fanarta przejmiê siê tym co my¶li o nim daru?
"O NIE! MOJE PZG JEST NIELUBIANE PRZEZ DARU! JESTEM NÊDZN¡ ISTOT¡! MY LIFE IS RUINED! " xD xD xD :vabi: :vabi: :vabi:

Facet, ludzie którzy pisz± FF maj± w nosie to co Daru o nich my¶li, ich interesuje to, co czytelnicy my¶l± o nich i o ich pracy, nigdy nie wiadomo czy kto¶ kto teraz pisze ficka szlifuj±c swoje umiejêtno¶ci w przysz³o¶ci nie wyda dobrej ksi±¿ki.

Co mnie obchodzi co o mnie i mojej twórczo¶ci mówi daru albo ty? mnie obchodzi to co mówi± moi czytelnicy, a nie "stare zgredy z bólem w pupie".

Sorry, life is brutal i wci±¿ czekam na twoje wyt³umaczenie.

Nie uwa¿am ze zmarnowa³em te 40h pisz±c dobry rozdzia³, ni cholery, nie uwa¿am tego bo napisa³em co¶, czego niektórzy ( czyt. ty) by nie napisali ani nawet sobie tego nie wyobrazili. Mo¿e kiedy¶ napiszê co¶ naprawdê dobrego i kto¶/co¶ to dostrze¿e, mo¿e dziêki temu znajdê t± jedyn± mi³o¶æ, mo¿e dziêki temu jakie¶ wydawnictwo mnie kiedy¶ doceni i nie bêdê musia³ siê martwiæ tym, czy starczy mi kasy do kolejnej wyp³aty.

My¶lisz ¿e co, Tolkien czy Rowling odrazu walnêli swoje serie jako ich pierwsze pracy? NIGDY W ¯YCIU! Oni te¿ zaczynali od fanficów, od ma³ych opowiastek gdzie szlifowali swój kunszt, tak jak ja i inni pisarze ffów ( chocia¿ zaczynam w³asn± nie-pokow± seriê to i tak stojê razem z nimi murem )

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Ostatnio zmieniony przez DominLoL 3 Maj 13, 10:46, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Kontakt:
Wys³any: 3 Maj 13, 10:43   

Cz³eku, chodzi³o o artyku³y.

PokeMan napisa³/a:
Jabuko napisa³/a:
Nie Daru, nie chcemy czekaæ kolejne pó³tora roku na wrzucenie tekstu, który gotowy czeka na umieszczenie od hm...od wspomnianego pó³tora roku(sic!)?

Texty to g³upota - tu chodzi o to, ¿e podej¶cie jest z³e, o czym wiêcej napisa³em tu: http://forum.pokemony.com...=63533#pid63533

4xIjestêg³up napisa³/a:
Cytat:
Texty to g³upota

Sygnatura użytkownika

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Ostatnio zmieniony przez PokeMan 3 Maj 13, 10:46, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Kontakt:
Wys³any: 3 Maj 13, 10:47   

nie, nie chodzi³o, chodzi o to co sob± reprezentujesz, twoje t³umaczenia i krêtactwa s± ju¿ tak zawi³e ¿e siê sam w nich gubisz, zdejmij w koñcu te swoje paski, maski czy inne kamufl¿e i poka¿ swe oblicze, nawet je¶li jest ono ¿a³osne i obrzydliwe, wolê wiedzieæ z kim naprawdê siê k³ócê

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

Ostatnio zmieniony przez DominLoL 3 Maj 13, 10:48, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Kontakt:
Wys³any: 3 Maj 13, 10:50   

DominLoL napisa³/a:
My¶lisz ¿e co, Tolkien czy Rowling odrazu walnêli swoje serie jako ich pierwsze pracy? NIGDY W ¯YCIU! Oni te¿ zaczynali od fanficów, od ma³ych opowiastek gdzie szlifowali swój kunszt, tak jak ja i inni pisarze ffów ( chocia¿ zaczynam w³asn± nie-pokow± seriê to i tak stojê razem z nimi murem )

Super, tylko co to ma do rzeczy ? czy oni pisali te swoje pocz±tki, na jaki¶ forach ? Chyba nie.

Kurde, forum pokemon s³u¿y do szlifowania umijêtno¶ci, pocz±tkuj±cth pisarzy. To co, na peb.pl maj± pisaæ filozofowie ?

Sygnatura użytkownika

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Kontakt:
Wys³any: 3 Maj 13, 10:54   

PokeMan napisa³/a:
Kurde, forum pokemon s³u¿y do szlifowania umijêtno¶ci, pocz±tkuj±cth pisarzy. To co, na peb.pl maj± pisaæ filozofowie ?

ku¼wa, peb.pl to jest hydepark do cholery! porównanie trafione jak jasny gwint

i kto ci to napisa³ ¿e fora pokowe s³uz± wy³±cznie do tego? co, to nasza (
pisarzy ) wina jak nasze wypociny s± lepsze/bardziej interesuj±ce/doceniane ni¿ nowy odcinek anime? ojej, przepraszamy ¿e scenarzy¶ci z japonii s± tak ograniczeni i nie mog± sobie pozwoliæ na deczka mocniejsze motywy ni¿ kolejne walki pikacha o odznakê :] przepraszamy ¿e nasza ciê¿ka praca któr± robimy za free nie oczekuj±c praktycznie nic w zamian jest niekiedy lepsza ni¿ co¶ za co p³ac± ludziom pe³ne stawki, naprawdê, oj my niedobrzy, oj my niegodni, oj my najgorsi z najgorszych

wci±¿ czekam na twój odzew do tego:
DominLoL napisa³/a:
PokeMan napisa³/a:
Bo to wynajdywanie na nowo ko³a ? Pisanie fanficów nie ma najmniejszego sensu. Trochê wiêcej ma fanart, ale te¿ w wiêkszo¶ci nie.

wyt³umacz mi bo mnie to intryguje, why?

co ma piernik do wiatraka? czasami nowe spojrzenie na ko³o mo¿e daæ rewolucyjny wynalazek ( np. zêbatka albo frisbie, albo moneta ) wiêc co niby jest nie tak? :huh:

co jest z³ego w recyklingu? :huh:

Sygnatura użytkownika

Ostatnio zmieniony przez DominLoL 3 Maj 13, 10:57, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

Jabuko 
Gapa, gubi PokeBalle
Sunori.pl

Do³±czy³: 03 Maj 2013
Sk±d: W³oc³awek
Kontakt:
Wys³any: 3 Maj 13, 12:21   

Dobra, temat siê nieco rozwin±³ i nasz³a mnie ju¿ refleksja na temat tego, czemu tak siê czepiacie PokeMana...albo raczej czemu on tak zabiega o Wasz± uwagê.

Nie faworyzujê tutaj nikogo, ale w pierwszej kolejno¶ci chcia³bym siê skupiæ na ww osobie, poniewa¿ no...no co¶ tutaj nie gra.

Nie znam Twojego dorobku na tym tworze PPS i nie zamierzam go znaæ, gdy¿ ziêbi mnie ca³a ta scena, która umiera i krwawi w komórce pod schodami. Zauwa¿y³em jednak, ¿e masz wielk± tendencjê to podkre¶lania w ka¿dym po¶cie tego, ¿e jeste¶ lepszy od pozosta³ych - a to bardzo ¼le.

Twój stosunek do twórczo¶ci fanowskiej jest co najmniej chory i niezdrowy - to dziêki fanom ¿yje ka¿da spo³eczno¶æ, a krytykuj±c ich i umniejszaj±c ich zas³ugi mo¿esz wyj¶æ nawet na czystego debila, czego raczej by¶ nie chcia³. Tutaj kto¶ dobrze przytoczy³ postacie takie jak Tolkiem czy Rowling - tak w³a¶nie to dzia³a, nie ka¿dy rodzi siê omnibusem (chyba, ¿e Ty na starcie ju¿ by³e¶ weteranem PPSu i nic nie musia³e¶ robiæ, hm?)

Wyliczanie innym Cherishowych Pi³ek to tak, jakby¶ zagl±da³ swemu psu do miski i kaza³ mu je¶æ mniej, bo samemu te¿ chcesz siê nachapaæ Pedigree.

Cz³owieku, to chyba od Daru (którego kompetencje tutaj pominê) zale¿y, kogo tak naprawdê przyjmie on do ekipy PV? Co, gdybym teraz zg³osi³ swoj± kandydaturê na stanowisko jakiekolwiek i ró¿nymi znajomo¶ciami za³atwi³ dziesi±tki tych pi³eczek, to co - wygra³bym? To nowy rodzaj teorii spiskowych w Waszych pokestronach?
I co do tego maj± u¿ytkownicy? Daru ju¿ wielokrotnie sprowadza³ TAKICH szmelców do ekipy po raz kolejny, ludzie p³akali i co? Dariusz zawsze próbowa³ minimalizowaæ problem, udawaæ, ¿e go nie ma...

Uwierz, nawet je¿eli wybór nie spodoba³by siê nikomu innemu na PV, to i tak decyzja ta nie zosta³a by cofniêta. Po prostu ten typ (D) tak ma.

Wracaj±c tak jeszcze do tych sposobów na okazywanie innym swojej mi³o¶ci...
Nie bêdê Ciê tutaj obra¿a³, ale w³a¶nie takimi rzeczami jak 'dureñ fanfickowy - 19' serio mo¿esz pracowaæ na opiniê osoby przy niezbyt zdrowych zmys³ach, chyba.

Kto chcia³by zrobiæ getto z PV? I mo¿esz jako¶ zdefiniujesz to okre¶lenie, które w Twoim po¶cie jest niestety mocno nieokre¶lone...Deadly Serious, co Ciê w nich boli? Sam nie lubiê siê z nimi, ale odwalaj± konkretn± robotê i w swojej tematyce s± profesjonalistami, co dodatkowo ³±cz± z sukcesywnym dostarczaniem potê¿nej dawki bardachy - a to stanowi doskona³e po³±czenie, bo ka¿da strona (czy tam forum i tak dalej...) jest dla innych ludzi, dla fanów, jej odbiorców, a nie dla samego istnienia takiego miejsca w internecie.
Odbiorcy D-S lubi± chaos i chc± go otrzymywaæ - machina dzia³a, biznes siê krêci.

A mo¿e zastanowimy siê, czego chcieliby u¿ytkownicy PV i zaczniemy d±¿yæ do realizacji ich ¿±dañ?

Je¿eli masz problem z wychodzeniem do odbiorcy, to raczej nie powiniene¶ zarz±dzaæ ¿adnymi stronami/miejscami w internecie.

PV jak Polsat? W czym?

Teksty, nie texty - piszmy po polsku, proszê.

Podej¶cie jest z³e? Nawet je¶li masz racjê, to czemu nie postarasz siê tego zmieniæ, tylko z góry k³adziesz lachê na wszystko, marginalnie okre¶lasz inicjatywy innych i t³amsisz w nich samych brak chêci do dzia³ania?

Nie lubisz mnie? Spoko.
Robi³em wiele z³ego na PV? Mo¿e dla Ciebie tak, spoko x2.
Zrobi³em co¶ z³ego na TT? A co? Hmm? Powiedz mi o tym.

PS. Je¿eli tak boli Ciê to, ¿e inni co¶ robi± (twórczo¶æ fanowska) a Ty siedzisz w miejscu i narzekaj, to albo zaczniesz co¶ robiæ, albo odpadniesz z tematu.
PS2. Opticum, we¼ skoñcz z tymi \xDDDD\ i innymi HAHAHAH, bo to odrzuca.
PS3. Siema Vap.

Sygnatura użytkownika
Pasjonat ¿ycia, entuzjasta kultury.

Zapraszam na http://sunori.pl
Ostatnio zmieniony przez Jabuko 3 Maj 13, 12:27, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum