'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Ostatnio zmieniony przez DominLoL 18 Kwiecieñ 13, 17:43, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Mam nadziejê, ¿e nie przyjmie tej formy na d³ugo (ale pewnie jak zwykle zrobi± mi na przekór). I trochê ma³o wyrafinowany sposób na zmianê formy
ja powiem tyle:
Póki co zapowiada siê LAMERSKO! SERIO!
Ten Elo Mewtwo ( tak siê zwie jego nowa forma ) to jaka¶ kpina. To co dalej? Mo¿e dorobimy nowe formy dla np. Ptaków z Kanto? ( co nawet by³oby zajezacne)
Serio, jakby nie mogli dla Genescta tego czego¶ wymy¶liæ. Ja tu snujê se teorie i spekulujê sobie ¿e Mewtwo jest poddawany kolejnym zmianom genetycznym a on tu tylko sobie "puf" i ju¿.... ja pierdzulê, je¶li ten pok nie bêdzie jako¶ koksi³ powiem ¿e to najwiêkszy niewypa³ w pokemonach od czasów....od czasów....ostatniego niewypa³u
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Przypominam, ¿e Meloetta zmienia formy w ten sam sposób i na razie nikt nie narzeka³.
Nie wiem jak w anime lecz w grach musia³a u¿yæ specjalnego ataku do zmiany formy.
A co do nowego M2. Nie podoba mi siê. Nie oceniam bo jest kiczowaty, z³y i w ogóle nie ten. Wolê zwyk³ego. Ogon na ³bie, uchwyt i czerwone oczy. Niestety mimo i¿ samego Mewtwo lubiê to tego zapewne niezbyt polubiê.
Powiem tak: skoro Mewtwo dali nowe wcielenie, to i zapewne Genesectowi i byæ mo¿e zobaczymy tego Genesecta sprzed hardkorowania go przez Team Plasma, chyba, ¿e rzeczywi¶cie pochodzi on z Kabutopsa, co mog³oby mnie trochu rozczarowaæ.
I poza tym, szkoda, ¿e to nowe, to forma Mewtwo, liczy³em na Mewone, ale szczerze powiedziawszy, nowa forma Mewtwo o dziwo jest zno¶na.
Co do nowo¶ci: czeka³bym do tej niedzieli, bo jak znam ¿ycie, dadz± jak±¶ wskazówkê, a potem wyjdzie w CoroCoro, choæ ¶miem przypuszczaæ, ¿e to jeszcze nie jest czas na takie bardziej masowe informacje w postaci 5-6 nowych Pokemonów. Jak wiêcej miejsca po¶wiêc± grze i tego, co ma byæ ukazane, bêdê uszczê¶liwiony
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.