W tym temacie wspomnê o korzeniach i pierwotnych za³o¿eniach PokeCollect, czyli spichlerza plików ca³ego PPSu, a tak¿e o... czym¶ dobrym Zaczynajmy:
PokeCollect pierwotnie powsta³ jako strona, która mia³a dostarczyæ fanom Pokemon wszelkie pliki dotycz±ce tego segmentu anime, gier, mangi i muzyki. Pierwotnie PokeCollect by³ stron±, ale z czasem forum wypar³o stronê, gdy¿ ³atwiej by³o nim zarz±dzaæ. Download na tym forum czasem dzia³a lepiej, czasem gorzej, ale zawsze by³ oczkiem w g³owie. Dzi¶ og³aszam rozpoczêcie kampanii ponownego zape³nienie forum Pokemonowymi plikami do downloadu. Ka¿dy kto chce podzieliæ siê swoimi plikami ma takie prawo w tym dziale. U¿ytkownicy, którzy regularnie bêd± dodawaæ pliki dostan± nagrodê w postaci rangi Uploadera na forum (do pe³nienia tej rangi mo¿na oczywi¶cie zg³aszaæ sie tak¿e przez PW, ale niektórzy mog± dostaæ ja "mimowolnie" ). Wymagania to pliki bez wirusów, a tak¿e spory ich zasób, oczywi¶cie mo¿na dublowaæ pliki, bo ich nigdy za wiele. Wiêc zaczynajmy, do broni! A raczej do MediaFire
conquest, chcê co¶ powiedzieæ mianowicie u¿ycia broni, bo Mediafire coraz czê¶ciej blokuje poke-uploady wiêc to siê mija trochê z celem. Prêdzej napisa³bym ¿e broñ dowolna za wyj±tkiem torrentów.
I co z tym regulaminem co ci s³a³em: przyda siê to na co?
i czy te wszystkie moje zasoby na 4shared siê licz± co ju¿ s± czy mam zacz±æ od nowa? ( re-up od HG wiadomo ¿e robiê, tylko nie wiem czy mam zaczynaæ wcze¶niej czy ju¿ nowsze jechaæ )
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Ostatnio zmieniony przez DominLoL 16 Kwiecieñ 13, 19:55, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
conquest, chcê co¶ powiedzieæ mianowicie u¿ycia broni, bo Mediafire coraz czê¶ciej blokuje poke-uploady wiêc to siê mija trochê z celem. Prêdzej napisa³bym ¿e broñ dowolna za wyj±tkiem torrentów.
Broñ oczywi¶cie jest dowolna. MediaFire poda³em tylko jako przyk³ad, ale ja z nich jestem zadowolony, gdy¿ od niemal roku stoi tam kilka moich uploadów sezonów anime. Oczywi¶cie mo¿e to byæ przez Google Drive, 4shared i wiele innych. Generalnie obowi±zuje ca³kowita dowolno¶æ.
DominLoL napisa³/a:
I co z tym regulaminem co ci s³a³em: przyda siê to na co?
Musia³bym go trochê zmodyfikowaæ, konkretnie - uszczupliæ, ale jasne - przyda siê
DominLoL napisa³/a:
i czy te wszystkie moje zasoby na 4shared siê licz± co ju¿ s± czy mam zacz±æ od nowa? ( re-up od HG wiadomo ¿e robiê, tylko nie wiem czy mam zaczynaæ wcze¶niej czy ju¿ nowsze jechaæ )
O ile linki nie wygas³y, to wszystko siê liczy, a wrzucaæ mo¿esz co chcesz, byleby¶ wrzuca³. W etapie przej¶ciowym tak ju¿ jest, pó¼niej zapewne konkretniej rozdzielimy obowi±zki.
conquest...wtf are you done? i czy mogê mieæ stary kolorek? ( czyt ten? )
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
Ostatnio zmieniony przez DominLoL 16 Kwiecieñ 13, 20:05, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
je¶li mo¿na to prosi³bym do pomocy szymba, pomóg³by mi w sprawie robienia mirrorów i ogólnie uploadindu ale pogadam z nim czy wróci³ na d³u¿szy okres czy na krótko, wtedy powiem ci czy ma byæ czy nie
Sygnatura użytkownika
Ostatnio zmieniony przez DominLoL 16 Kwiecieñ 13, 20:09, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
je¶li mo¿na to prosi³bym do pomocy szymba, pomóg³by mi w sprawie robienia mirrorów i ogólnie uploadindu ale pogadam z nim czy wróci³ na d³u¿szy okres czy na krótko, wtedy powiem ci czy ma byæ czy nie
Gada³em z nim na ten temat i có¿... nie by³ zdecydowany. Je¶li da siê przekonaæ to chêtnie go przyjmê.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.