W dniu dzisiejszym naprawdê niektórzy z Was za³amali mnie. Ile¿ to razy powtarza³em, ¿e SB nie s³u¿y do rozmów o Pokemonach oraz funkcjonowaniu forum? Setki. Czy moje s³owa kto wzi±³ sobie do serca? Nie. W tym momencie o¶wiadczam, ¿e ka¿da osoba, która bêdzie pisaæ o wy¿ej wymienionych rzeczach w SB zostanie pozbawiona mo¿liwo¶ci pisania w nim na czas nieokre¶lony (zobaczymy czy tymczasowy, czy permanentny, ale ka¿dy przypadek bêdzie rozpatrywany indywidualnie). Za¶ je¶li sytuacja bêdzie siê powtarzaæ ze strony wielu osób, to Shoutbox definitywnie zniknie z forum PokeCollect. Przypominam, ¿e do dyskusji o Pokemonach i forum przeznaczone s± odpowiednie dzia³y na forum. Pozdrawiam i ¿yczê rozs±dku.
W tym momencie o¶wiadczam, ¿e ka¿da osoba, która bêdzie pisaæ o wy¿ej wymienionych rzeczach w SB zostanie pozbawiona mo¿liwo¶ci pisania w nim na czas nieokre¶lony
proponowa³bym wpierw na miesi±c, nie przesadzajmy
Conquest napisa³/a:
Za¶ je¶li sytuacja bêdzie siê powtarzaæ ze strony wielu osób, to Shoutbox definitywnie zniknie z forum PokeCollect. Przypominam, ¿e do dyskusji o Pokemonach i forum przeznaczone s± odpowiednie dzia³y na forum
zamiast pisaæ to w po¶cie, napisz to np w nowym regulaminie który ma byæ i nie mów tego weteranom a nowym userom, np. temu carverowi, bo to on zacz±³
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
W tym momencie o¶wiadczam, ¿e ka¿da osoba, która bêdzie pisaæ o wy¿ej wymienionych rzeczach w SB zostanie pozbawiona mo¿liwo¶ci pisania w nim na czas nieokre¶lony
proponowa³bym wpierw na miesi±c, nie przesadzajmy
Zobaczymy.
Conquest napisa³/a:
DominLoL napisa³/a:
Conquest napisa³/a:
Za¶ je¶li sytuacja bêdzie siê powtarzaæ ze strony wielu osób, to Shoutbox definitywnie zniknie z forum PokeCollect. Przypominam, ¿e do dyskusji o Pokemonach i forum przeznaczone s± odpowiednie dzia³y na forum
zamiast pisaæ to w po¶cie, napisz to np w nowym regulaminie który ma byæ i nie mów tego weteranom a nowym userom, np. temu carverowi, bo to on zacz±³
W regulaminie to bêdzie. Nie piszê tego weteranom, a wszystkim, bo kiedy Carver zacz±³ inni siê do niego przy³±czyli.
Generalnie nie pisanie o Pokach w SB nie jest spraw± fundamentaln±, chcia³bym, aby doprowadziæ do sytuacji kiedy mo¿na zamieniæ krótk±, prost± rozmowê w SB, ale patrz±c na sytuacjê forum nie mo¿na nawet na to pozwoliæ - liczy siê ka¿dy post. Mog± sobie na to pozwoliæ PVF, czy FTT, gdzie forma przerasta ju¿ tre¶æ, ale nie my. Na pewno nie teraz.
...mog³e¶ jak istota ludzka napisaæ w temacie czy to jest jeszcze aktualne, przecie¿ temat by³ otwarty
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
to zabawne, ¿e 'zakazuje' siê rozmów o pokemonach na forum o pokemonach x3
a nie czekaj... mo¿na rozmawiaæ za po¶rednictwem tematów na forum, ale to nie zast±pi wygody pisania w czasie rzeczywistym z natychmiastowymi odpowiedziami
jak chcecie zrobiæ z pokecollecta board strice-tematyczny, zmieñcie ca³y skrypt z phpBB by Przemo na Futabê :3
ale nie zrobicie tego, bo ty³ki wam siê trzês± na sam± my¶l o offtopie jaki wtedy powstanie - dopiero wtedy zobaczycie prawdziwe znaczenie s³owa offtop, którego pewnie pokecolektwoa inkwizycja offtopowa w ¿yciu nie zna³a
a nie czekaj... mo¿na rozmawiaæ za po¶rednictwem tematów na forum, ale to nie zast±pi wygody pisania w czasie rzeczywistym z natychmiastowymi odpowiedziami
Mniej wygody, albo ¶mieræ - taki wybór ma Collect póki co. W okresie przej¶ciowym robiê wile rzeczy, których nie chcê, ale idziemy ku lepszemu.
4xIjestêg³up napisa³/a:
jak chcecie zrobiæ z pokecollecta board strice-tematyczny, zmieñcie ca³y skrypt z phpBB by Przemo na Futabê :3
ale nie zrobicie tego, bo ty³ki wam siê trzês± na sam± my¶l o offtopie jaki wtedy powstanie - dopiero wtedy zobaczycie prawdziwe znaczenie s³owa offtop, którego pewnie pokecolektwoa inkwizycja offtopowa w ¿yciu nie zna³a
Fajnie, ¿e zwracasz siê do mnie w liczbie mnogiej Offtopu siê wcale nie bojê, tylko nak³aniam do zachowania rozs±dku i odpowiednich proporcji...
.........nie wiem czy traktowaæ to jako zwiastun rych³ej zguby byæ mo¿e prorocz± przepowiedniê abo naprawdê m±dre ostrze¿enie....
Sygnatura użytkownika
.........nie wiem czy traktowaæ to jako zwiastun rych³ej zguby byæ mo¿e prorocz± przepowiedniê abo naprawdê m±dre ostrze¿enie....
Potraktuj to jako troll mode Vapa. Czasem mu siê w³±cza.
Co do przepowiedni upadku, to ludzie snuj± je w odniesieniu do ca³ego PPSu od lat, a jako¶ jeste¶my tu i ¿yjemy, wiêc spoko, niejedn± apokalipsê ju¿ przetrwali¶my i niejedn± przetrwamy
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.