W tym w±tku mo¿na przedstawiaæ swoje pomys³y a'propos Nowego PokeCollecta, czyli kolejnej ods³ony naszego forum. Co Waszym zdaniem nale¿y zmieniæ, poprawiæ, dodaæ, a z czego zrezygnowaæ? Osobi¶cie mam ju¿ wiele pomys³ów, które ci±gle realizujê, ale mo¿e Wy dorzucicie co¶ ciekawego? Zachêcam do zabrania g³osu
prócz tego co ci podes³a³em na PW to mam jeszcze jedn± propozycjê:
NOWY THEME!
serio, to by siê w koñcu przyda³o -.-'
a jak nie, to mo¿e jakie¶ usprawnienia w BBCodzie ( dodaæ mo¿liwo¶æ wy¶rodkowania tekstu itd )
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
- Nie no... nowy layout by siê przyda³ jednak
- Ogarniêcie rangi "Ostatnio pisz±cy u¿ytkownicy", bo po co to komu?
- nowe bbcody ogólnie (ten spoiler jest trudny do wgrania, ale daje tyle frajdy )
Jak co¶ nowego wymy¶lê, to napiszê xd
Sygnatura użytkownika
*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*
Ich bin eine
Ostatnio zmieniony przez Byakurai 7 Kwiecieñ 13, 11:44, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
da³em centera bo nigdy by nie wchodzi³, dlatego -.-'
prócz nowych rang dla pisz±cych userów, mo¿e nabór na modów albo nie wiem, wy³±czenie chatu? ( i tak nikt z tego nie korzysta ) albo byæ mo¿e jeszcze naprawienie tego bugu/glictha ¿e pod tekst pod filmem z YT jest automatycznie wy¶rodkowywany.
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
Jakie¶ ewenciki na stronie? Nie chodzi mi o konkursy, a raczej co¶ innego.
Co¶ innego? Np. PokeTrophy, PokeArt i Gazetka PokeCollect?
Conquest napisa³/a:
Conquest napisa³/a:
Gazetka PokeCollect?
ile razy bêdziemy to jeszcze odgrzew±c? gazetka to nie wypa³ :/
Sygnatura użytkownika
Ostatnio zmieniony przez DominLoL 7 Kwiecieñ 13, 13:42, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Jakie¶ ewenciki na stronie? Nie chodzi mi o konkursy, a raczej co¶ innego.
Neee, ne konkursy, ni turnieje. Jednym z takich eventów, które przynajmniej chcia³em by jakkolwiek by³ takim przyk³adem, jest pomys³ PCSkype, na inne pomys³y nie mam... g³owy, wiêc po prostu powiem, ¿e jakie¶ zdarzenia, na forum, które mia³by zachêciæ ludzi do aktywno¶ci, wchodzenia i tak dalej. Teraz w³a¶nie mi siê przypomnia³o, kiedy¶ by³y bicia rekordów ilo¶ci zarejestrowanych ludzi na forum, ale teraz to bêdzie troszkê ciê¿ko, choæ nadal jest to dobry przyk³ad takiego eventu... o których mówi³em.
[ Dodano: 7 Kwiecieñ 13, 13:44 ]
DominLoL napisa³/a:
ile razy bêdziemy to jeszcze odgrzew±c? gazetka to nie wypa³ :/
Z tym akurat siê nie zgodzê. Sam pomys³ nie by³ z³y, pierwsze wydania te¿ nie by³y z³e, ale potem wszystko siê skiep¶ci³o, bo ludziom przesta³o zale¿eæ.
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.