Tak w sumie to nie wygl±da to ¼le, jedyne co ci potrzebne, to trening wszystkich, aby ewoluowali.
Combusken zgarnie Blaze Kick przy ewolucji, jednak Overheat jest lepsze, niech zostanie ten set. Brick Break za Double Kick, kiedy dostaniesz siê do Sootopolis.
Altaria>>>>Swablu, DragonBreath, a potem Dragon Claw, a tak¿e Dragon Dance za Sing i Fury Attack.
Manectric w sumie potrzebuje tylko Bite za Leer.
Azumarillowi dawaj Double-Edge/Return i mo¿e Focus Punch, a co!
Cacturne to niszczyciel, Needle Arm i Faint Attack mia¿d¿±, a do tego Leech Seed, no i mo¿e Spikes?
Aggron za¶ powinien mieæ Earthquake, Strength, niech bêdzie ten Metal Claw, no i chyba Rock Tomb.
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
A no chcia³em u ciebie napisaæ ale zobaczy³em ze ostatni post w maju wiêc my¶la³em ¿e ju¿ nie robisz " sorki, To ponawiam zamówienie z fabryki spiritomba je¿eli mo¿na
Hehe, ka¿demu przecie¿ mo¿e siê zdarzyæ brak klientów, czy¿ nie? Jestem na forum, to powinien byæ wska¼nik, jakby mi siê znudzi³o to bym j± zamkn±³, czy¿ nie?
Combusken
Z jednej strony przyda³by siê Sky Uppercut, który przyjemnie siê poznaje na przed 50 levelem jako Combusken w³a¶nie, ale jednak Blaziken to potêga. Chyba jednak evo siê przyda, Norman to trudny Gym. Move Deletera jeszcze nie masz, Blaze Kick za Ember tylko i wy³±cznie. Bulk Up przydatne, ale nie ma gdzie wsadziæ.
Golbat
Nie wiem czy na tym etapie gry da siê mieæ Crobata, ale sprawd¼ jak bardzo Golbat ciê lubi, mo¿e siê uda. Confuse Ray zostaje, przyda siê bardzo, secik generalnie wygl±da bardzo porz±dnie, nie widzê innych opcji tbh.
Sandslash
Time to stall! Sandy moim zdaniem odegra tutaj najwiêksz± rolê, dawaj mu Toxic. Double Team sobie podarujemy, ale Toxic+Confuse Ray+Dig powinno ci zapewniæ wygran±. Zaopatrz siê tylko w itemki. Set te¿ bez zmian, co ja tutaj mogê do³o¿yæ.
Linoone
Ech, bardzo go nie lubiê, nie widzê ¿adnych atutów. Ale jak bardzo chcesz to proszê. Set taki jaki jest.
Mo¿e przyda³by siê Machoke? Pomy¶l jeszcze, ale moim zdaniem taktyka defensywna na Slakinga + Double Kick na resztê powinno zdaæ egzamin. Nie bêdê ciê przeci±¿a³ treningiem, tyle powinno wystarczyæ.
Sygnatura użytkownika
Hej, móg³by¶ ogarn±æ jaki¶ dobre movesety dla Serperior'a, Arcanine, Lucario, Swanny, Flygona oraz Espeona. Proszê o nie bez pisania aktualnych ataków, bo nie umiem uk³adaæ setów, a potem jak zrobiê co¶ ¼le nie chcê biegaæ do Move Deletera/Remembera.
Chodzi o grê White 2
Sygnatura użytkownika
FC SoulSilver: 1636 6149 6612
FC Black: 3354 1520 2545
FC White 2: 0433 6082 3514
Ostatnio zmieniony przez Mhrok 22 Wrzesieñ 13, 18:13, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Swanna
Surf/Rain Dance/Hurricane/Fly (jak siê przyda do in-game) lub Roost
Flygon
Dragon Claw/Earthquake/Rock Slide/U-Turn
Espeon
Calm Mind/Psychic/Morning Sun/Shadow Ball
Sygnatura użytkownika
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.