Filmików brak (obydwu z powodu zlamienia przez obydwu) PRZESTROGA DLA RESZTY GRAJACYCH. NIGDY NIE NAGRYWAC W DIVX ZAWSZE XVID :p zreszta nie bylo tam co ogladac zaden jego pok nie zostal zmieciony nawet do polowy :P
Vabigoon, Mistrzu Nagrywania Filmików w VBA (apropo wczorajszego SB) :hyhy: //lepiej filmik ktory ma 0bajtów ni¿ taki który ma 1 i pó³ giga co nie :P?
To macie rozegraæ jeszcze raz mecz i nagraæ. Regulamin musz± przestrzegaæ wszyscy bez wyj±tku :hyhy: :zdziwko: :rotfl:
Ostatnio zmieniony przez Vabigoon 21 Marzec 09, 14:22, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
no ale to przypadek byl O.o chcielismy dobrze :P zreszta jeden filmik nie jest taki wa¿ny byle reszta nagrala dokladnie wszystkie to nastepny tez bede mial :P
UWAGA!!!
Wyniki nale¿y wysy³aæ na maila Jakuboxowi!!!
Wyniki zawsze bezwzglednie do Jakuboxa na Maila!!! A filmiki do mnie czyli do Vabigoona .
AHHH... Zrobi³ siê z tego bezsens. Jakubox, zaj±³e¶ siê tym, jakby¶ to ty organizowa³, a tak nie by³o. Ja ju¿ w pewnym momencie to ola³em, przez ciebie, bo zrobi³e¶ z tego turnieju syf. Jak Vabik sam siê przyzna³, ¿e przegra³ mecz to po co ci filmik, nie by³o ¿adnych zgrzytów. My¶la³em, ¿e to bêdzie turniej 4fun, a ty tu re¿im prawie jak w III Rzeszy zas±dzi³e¶. Wielkie pok³ony za te "¿elazne zasady" :padam:
Rezygnuje z uczestnictwa w turnieju PokeTrophy. W chwili obecnej zrobi³ siê syf spowodowany zachowaniem niektórych uczestników i na pewno nie jest to wina Jakuboxa, ktory jako jeden z nielicznych bardzo dobrze sprawowa³ opiekê nad turniejem.
W zwi±zku z powy¿szym proszê o wykre¶lenie mnie z listy uczestników turnieju.
A wiesz jaka prawda? ¯eby te "¿elazne zasady" wprowadziæ musia³ byæ jaki¶ Mod lub autor pierwszego postu, tak? A tymi osobami s± niejaki 13sniper i Vabigoon, który ju¿ pó¼niej tylko sam zmienia³ regulamin, nie pytaj±c innych. Mogê daæ rozmowy na gg w ktorych sie poytalem czy moge zmieniac.//Vabigoon Ale po prostu wolê zostawiæ to bez k³ótni, wiêc piszê: ODCHODZÊ, ale z honoru dam wam wyniki meczy przeze mnie dostane: Mack odda³ wszystkim Walkovery, oraz:
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.