piszecie najlepsz± z tych legend za Anime moim zdaniem mewtwo za moc intelekt charakterki podobne mamy lubiê team R który go stworzy³ i my¶le ¿e gdyby z Arceusem walczy³ powinien by wygraæ latios i latias s± razem bo oddzielnie s± prawie do niczego poza tym s± podobne [ i przypadkiem enter da³em]
Moj± ulubion± legend± jest Mewtwo - silny, inteligentny, ze znakomitym planem podbicia ¶wiata. Film z nim mi siê podoba³ m.in za wypowiedzian± przez Mewtwo m±dro¶æ ¿yciow±:"Warunki w jakich kto¶ siê rodzi s± nieistotne, to co zrobi siê z darem ¿ycia pokazuje kim siê jest"...
Ja najbardziej lubiê Jirachiego, dlatego, ¿e ma fajny wygl±d, jest s³odki i bardzo podoba³ mi siê film z jego udzia³em A poza tym ma moc spe³niania ¿yczeñ
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.