POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: Drago
24 Grudzieñ 11, 01:20
PokeMan
Autor Wiadomo¶æ
PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 17 Luty 13, 07:25   

Perry napisa³/a:
Jeste¶ adminem teraz ty, to mo¿e zaprezentuj co¶ swojego co jeste¶ w stanie zrobiæ. Gdzie s± pomys³y administratora? Inicjatywy? Jedyn± Twoj± inicjatyw±, to ZMUSZANIE ludzi do rozmowy o Pokemonach, brak tworzenia jakichkolwiek wiêzi admin<->u¿ytkownicy.

To sobie twórz takie wiêzi i potem miej flejmy, bo komu¶ siê wydaje, ¿e co¶ tam. Sorry, ale NIE BÊDZIE tutaj tak jak na innych forach, bo owszem tam jest aktywno¶æ, tylko najni¿szego sortu, dziêkujê bardzo za co¶ takiego.
Perry napisa³/a:
Nie masz osoby do uploadowania? Jak bardzo to forum musia³o upa¶æ, ¿eby nawet Domin, który by³ od samego pocz±tku PC, jeszcze od czasów PokeBoard.pl - musia³ st±d uciec. No to skoro nie masz nikogo - admin powinien staraæ siê robiæ wszystko, a nie tylko odpisywaæ na stare, durne nic nie wnosz±ce tematy sprzed 3 lat.

Przez tyle lat, kiedy siê pyta³em wielu, czemu s± tak durni, ¿e nie potrafi± opisywaæ historii pl emisji, odpowiadano mi, ¿e ka¿dy robi to co chce, nie ma odgórnego nakazu aby pisaæ o tym, o czym siê nie interesuje.

No to nie wymagaj ode mnie, ¿e bêdê ponad te regu³y gry. Wolê robiæ co¶, co niewielu siê podoba i niewielu robi, ni¿ to co i tak zrobi± inni.
Perry napisa³/a:

Uk³ad forum? Lepszy? Ciekawe, czy kto¶ prócz Ciebie ma takie zdanie - mimo, ¿e niegdy¶ tak, by³o nasrane tutaj i tego du¿o - nikomu nie przeszkadza³o tylko... y.. Tobie? Po³±czenie wszystkich gier w jeden dzia³ i dodanie do subfor? Szukanie konkretnej gry w subforum? Niezbyt to wygodne.

LOL, uk³ad subfor w Grach, to co¶ co TY wymy¶li³e¶, bo obowi±zuje od POCZ¡TKU tego forum, zobacz tu: http://web.archive.org/we...rd.pl/index.php
Perry napisa³/a:
Czemu Anime w takim razie nie jest po³±czone w jeden dzia³ Anime, podpête do forum Pokemon a w nich subfora dot. serialu, pe³nometra¿ówek? Ah zapomnia³em, liczy siê tylko anime...no je trzeba wypromowaæ, bo w Polsce dzieciaczki i tak bed± ogl±dac Fineasza i Ferba. Dziwne, ¿e jeszcze dzia³ Anime nie jest najwy¿ej w tym uk³adzie.

By³o w formie jednego dzia³u d³ugi czas, dopiero od niedawna jest "rozwiniête". KU¬WA, a dla Was licz± siê tylko GRY, i co ? Przez tyle lat, trwa patologia, która spycha Anime na margines i jest to tylko i wy³±cznie wina adminów PPSu, bo to nie jest tak, ¿e rynek chce Gier. To Admini kreuj± rynek tym, ¿e dzia³ o Grach/newsy o Grach s± czê¶ciej/lepiej umieszczone ni¿ Anime, czy cokolwiek innego. Ja tylko chcê ten idiotyzm odkrêciæ.

Przez 12 lat tylko Gry i Gry "promowane", to co siê stanie, jak przez rok bêdzie "promowane" Anime ? Niewiele to i tak da, choæ lepiej pó¼no ni¿ wcale.
Perry napisa³/a:

Po³±czenie dzia³u "Fan(...)" z PBF? Wtf? PBF jest niecczynny? zjechaæ z nim na sam dó³. Po co on w "fanie"? TO ma tyle wspólnego jakby¶ chcia³ kozê z ¿yraf± rozmno¿yæ. Zero logiki. PBF nale¿a³ do PC jako do "forum", a nie do strefy fan.

Nie jaki¶ "fun" tylko od pewnego czasu kategoria ma nazwê "Poke Zabawa - Pokemon gra online (PBF) i nie tylko". Ja zarówno PBF, jak i tematy z pracami, traktujê jako pseudo-zabawê.
Perry napisa³/a:
Na dziewczynê te¿ wydasz trochê kasy i my¶lisz, ¿e ju¿ teraz bêdzie lepiej?

S³uchaj pan, gdyby nie ja, to by te forum dawno ded³o bo wszyscy je przede mn± opu¶cili. Nie myli siê ten kto nic nie robi. Ja robiê, i wg. Ciebie oraz innych robiê masê b³êdów, a nawet wielkie z³o. Ale w ogóle robiê. W dzisiejszym PPSie, tak jak w ¿yciu, trudno wymagaæ czego¶ ponad samo utrzymanie. Layouty na PC...od z 2 lat ci±gle zapowieda³e¶ i ci±gle nic. Ja mniej zapowiadam, wiêcej robiê. Mo¿e siê to nie podobaæ, ale CO¦ robiê. Póki co robiê z siebie pajaca (co przyci±ga trochê ludzi) aby utrzymaæ PC, ale wiem, ¿e to na wyczerpaniu, wiêc w koñcu zrobiê co¶ innego, co pomo¿e PC. Ja w przeciwieñstwie do innych, nie opuszczê PC. Mo¿e teraz robiê ¼le, ale mo¿e za miesi±c bêdê robi³ dobrze ?
Perry napisa³/a:
W³adza wziêta si³±. Nie¼le. Jak jaki¶ dyktator... Oh tak... "MACIE PISAÆ NA TYM FORUM O POKEMONACH A NIE O NICZYM INNYM".

A sk±d na PPSie bior± siê flejmy ? Gdyby ludzie pisali tylko o pokemonkach, to by ich nie by³o. Taka prawda. Gdzie jest pocz±tek flejmów na PVF i TT ? Na szo³rboxie i w tematach niepokowych. Nie, ja wolê mieæ mniejsz± aktywno¶æ, ni¿ byæ tacy jak inni.

Afil napisa³/a:
Miêdzy innymi zaczêli uciekaæ wtedy, kiedy forum zosta³o olane przez administratorów i dosz³o do tego, ¿e Drago i przepraszam, ale Perry te¿ zostawili je na pastwê losu, potem to sz³o tak, ¿e przez 2 miesi±ce (Chyba, ja ju¿ siê gubiê w tym czasie) nie by³o komu zarz±dzaæ, a potem gdy nowa administracja i modzi zostali wybrani, pojawi³ siê Poke i wywali³ wszystkich na zbity pysk (Bo tak) bez mo¿liwo¶ci odwo³ania siê do tej decyzji. Wiêc, gdy my (No tak, ja te¿ by³em wtedy modem, a dok³adniej opiekunem PBF'u i chyba sz³o mi dobrze, choæ MG mnie olewali T^T) mieli¶my czasu, chyba niespe³na miesi±c, ty robisz co¶ od... 6-5 miesiêcy i ci±gle twierdzisz, ¿e to faza przej¶ciowa.

Cz³eku, nie masz za grosz pojêcia. http://pokecollect.net.pl/viewtopic.php?t=4430 <<< temat z 30 grudnia 2011 r. gdzie wybrano:
Kod:
G³ówny Administrator &#8211; Raik
Administrator (g³ówny moderator) &#8211; Drago
Moderator &#8211; Byakurai
UpLoader &#8211; DominLoL
Opiekun PBF (moderator PBF) &#8211; Afil

A potem 1 lutego, Junior Admem zosta³ Kojot >> http://pokecollect.net.pl/viewtopic.php?t=4511
Ja wparowa³em na forum w po³owie kwietnia. Czyli 5 osób mia³o 3,5 miesi±ca na zrobienie czego¶, a ja jestem sam i robiê co¶ od pó³ roku. Logika nakazywa³aby mi daæ nawet rok czasu.

I czy przez te 3,5 miesi±ca rozwi±zano problem Spambotów ? Nie, dopiero ja siê za to wzi±³em i dotrzyma³em zapowiadanego terminu. Czy zrobiono nabór na MG celem reaktywacji PBFu ? Nie, ja to zrobi³em. Czy zmienioni uk³ad dzia³ów, co jest jak±¶ odmian±/nowo¶ci± ? Nie, ja to zrobi³em. Czy co¶ siê dzia³o na forum ? Nie, dopiero moje dzia³ania, zmobilizowa³y ludzi do pisania.

Jedyne co zauwa¿am z tego okresu 3,5 miesiêcy panowania tej Collectowej ¦mietanki, to nuda i chyba uploady Domina - on akurat w tej jednej kwestii jest najuczciwszy spo¶ród wszystkich moich hejterów, bo ma jaki¶ sensowny dorobek forumowy (Raik ma dorobek stronowy, ale czy Collectowy ? Dyskusyjne).

Mieli¶cie szansê na kierowanie forum i czy co¶ siê zmieni³o ? NIE.

Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

Ostatnio zmieniony przez PokeMan 17 Luty 13, 07:29, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

Raik 
Gapa, gubi PokeBalle
O tu jeste¶ PEPE!

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Warszawa
Kontakt:
Wys³any: 19 Luty 13, 15:47   

Cytat:
To sobie twórz takie wiêzi i potem miej flejmy, bo komu¶ siê wydaje, ¿e co¶ tam. Sorry, ale NIE BÊDZIE tutaj tak jak na innych forach, bo owszem tam jest aktywno¶æ, tylko najni¿szego sortu, dziêkujê bardzo za co¶ takiego.

No tak, lepiej mieæ 30 na tydzieñ, z czego 70% bêdzie dotyczy³o gier, 10% anime, a reszta odkopki starych tematów.

Cytat:
Przez tyle lat, kiedy siê pyta³em wielu, czemu s± tak durni, ¿e nie potrafi± opisywaæ historii pl emisji, odpowiadano mi, ¿e ka¿dy robi to co chce, nie ma odgórnego nakazu aby pisaæ o tym, o czym siê nie interesuje.

Hm... kogo obchodzi jak±¶ dok³adna emisja Pokemonów w Polsce? Pomy¶lmy... Kilka. Jeste¶ tyle ju¿ na PPS, poczekaj, co zrobi³e¶ dobrego na niej? Mog³e¶ przecie¿ napisaæ tê swoj± historiê, skoro jeste¶ w tym dobry.

Cytat:
LOL, uk³ad subfor w Grach, to co¶ co TY wymy¶li³e¶, bo obowi±zuje od POCZ¡TKU tego forum, zobacz tu:

Jaka pewno¶æ, ¿e ja tak zrobi³em? :) Poza tym, gier dochodzi - niegdy¶, mniej tytu³ów - nie wygl±da³o to jak nasrane.

Cytat:
By³o w formie jednego dzia³u d³ugi czas, dopiero od niedawna jest "rozwiniête". KU¬WA, a dla Was licz± siê tylko GRY, i co ? Przez tyle lat, trwa patologia, która spycha Anime na margines i jest to tylko i wy³±cznie wina adminów PPSu, bo to nie jest tak, ¿e rynek chce Gier. To Admini kreuj± rynek tym, ¿e dzia³ o Grach/newsy o Grach s± czê¶ciej/lepiej umieszczone ni¿ Anime, czy cokolwiek innego. Ja tylko chcê ten idiotyzm odkrêciæ.

Pokemon z gatunku anime jest dosyæ s³abe, schematyczne oraz krytycznie oceniane na tle innych. Mo¿e to dlatego? Anime siê niczym nie wyró¿nia? A Gry? Innowacyjne. Znajdziesz drug± tak±?

Cytat:
S³uchaj pan, gdyby nie ja, to by te forum dawno ded³o bo wszyscy je przede mn± opu¶cili. Nie myli siê ten kto nic nie robi. Ja robiê, i wg. Ciebie oraz innych robiê masê b³êdów, a nawet wielkie z³o. Ale w ogóle robiê. W dzisiejszym PPSie, tak jak w ¿yciu, trudno wymagaæ czego¶ ponad samo utrzymanie.

Ju¿ bym wola³ by ded³o (i nie tylko ja), ni¿ mia³o byæ prowadzone tak jak jest obecnie. Tyle stron i forum o Pokemon ju¿ pad³o, zapisywa³o siê w historii jako¶ zno¶nie (PokeRulz, MyCodeX PBF, PokeLegends), PokeCollect te¿ by godniej upad³o ni¿ jest obecnie prowadzone.

Cytat:
Layouty na PC...od z 2 lat ci±gle zapowieda³e¶ i ci±gle nic.

Jeden by³ zrobiony w ca³o¶ci (jest nadal) - no ale, nie zamierzam komu¶ powierzaæ czego¶, z tak± polityk± jak Twoja. Gdyby¶ by³ osob± bardziej kontaktow±, szanuj±c± pomys³y innych, a nie jedynie promuj±c± swoj± - na pewno by³oby Ci ³atwiej.

Cytat:
A sk±d na PPSie bior± siê flejmy ? Gdyby ludzie pisali tylko o pokemonkach, to by ich nie by³o. Taka prawda. Gdzie jest pocz±tek flejmów na PVF i TT ? Na szo³rboxie i w tematach niepokowych. Nie, ja wolê mieæ mniejsz± aktywno¶æ, ni¿ byæ tacy jak inni.

Gdyby ludzie byli zmuszeni do rozmowy na forum DYSKUSYJNYM na tylko jeden kr±g - ruch by³by znikomy - no i jest tak jak tu teraz.

Cytat:
Raik ma dorobek stronowy, ale czy Collectowy ? Dyskusyjne

Gdyby nie ja, to tego forum by nigdy nie by³o. Komar by mia³ nadla swoj± malutk± stronkê na php-fusion z downloadem i na tym by siê jego dzia³no¶æ skoñczy³a.

Idea PokeCollect, która niegdy¶ przyci±gnê³a najwiêcej ludzi - moja i Komara. Wtedy, mo¿na by by³o powiedzieæ, ¿e PokeCollect by³o 3 forum o Pokemonach w Polsce, które niczym nie oddstawa³o od nich, nawet i odwiedzinami.

TO teraz PokeMan, opowiedz o swoich zas³ugach mo¿e, co ty zrobi³e¶ w ci±gu tych kilkunastu lat na PPS. Na PV? Ile artyku³ów i newsów, 5? Z czego wiêkszo¶æ to jaki¶ program TV lub jedyna porz±dna relacja z nagrañ dubbingowych.

PokeSerwis.pl - poczekaj... ile ty na nim newsów czy czegokolwiek napisa³e¶...?

PokeMedia - nie s³ysza³em. Pewno 20 userów, tak jak na "Pokemons"

A PC stoi w miejscu, w tym samym miejscu odk±d jeste¶ adminem (jak jeszcze nie jest ono ni¿ej)

Sygnatura użytkownika

De 
Gapa, gubi PokeBalle

Do³±czy³: 10 Pa¼ 2009
Kontakt:
Wys³any: 19 Luty 13, 18:13   

Cytat:
I czy przez te 3,5 miesi±ca rozwi±zano problem Spambotów ? Nie, dopiero ja siê za to wzi±³em i dotrzyma³em zapowiadanego terminu. Czy zrobiono nabór na MG celem reaktywacji PBFu ? Nie, ja to zrobi³em. Czy zmienioni uk³ad dzia³ów, co jest jak±¶ odmian±/nowo¶ci± ? Nie, ja to zrobi³em. Czy co¶ siê dzia³o na forum ? Nie, dopiero moje dzia³ania, zmobilizowa³y ludzi do pisania.

ZMIENILES UKLAD DZIALOW I NABOR NA PBF?!! BOZE ILE TY ZROBILES JAKO ADMIN!!!

Jabuko 
Gapa, gubi PokeBalle
Sunori.pl

Do³±czy³: 03 Maj 2013
Sk±d: W³oc³awek
Kontakt:
Wys³any: 2 Czerwiec 13, 19:31   PokeMan

Tak sobie czytam Twoje posty, PokeMan z ostatnich dni i wiesz co?

Zachowujesz siê jak debil, ogarnij siê czy co¶.

Sam fakt brania na powa¿nie argumentu "pierdyliard razy" i jawna wojna z tym, ¿e 60 to nie pierdyliard sprawia, ¿e jeste¶ umys³owo na poziomie Pelka. Tak kurde, PELKA.

Sygnatura użytkownika
Pasjonat ¿ycia, entuzjasta kultury.

Zapraszam na http://sunori.pl

Opticum 
Gapa, gubi PokeBalle
Herr Schopenhauer

Do³±czy³: 31 Pa¼ 2010
Sk±d: Szczecin
Wys³any: 4 Lipiec 13, 14:20   

Cytat:
Nie, dopiero moje dzia³ania, zmobilizowa³y ludzi do pisania.

chyba cie ³oniaki swendzo

Sygnatura użytkownika

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku