POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: Conquest
20 Kwiecieñ 13, 07:02
Nowa eeveelucja - Ninfia
Autor Wiadomo¶æ
Conquest 
Nosi czapkê Asha

Do³±czy³: 15 Kwi 2012
Kontakt:
Wys³any: 12 Luty 13, 09:31   Nowa eeveelucja - Ninfia

Fani chcieli eeveelucji, to j± dostali. Krótko mówi±c - zadowolony nie jestem. A Wy co my¶licie?

Póki co nie znamy typu, ani sposobu ewolucji Ninfii.

kowalt 
Powoli siê wkrêca
kuce s± be

Do³±czy³: 29 Cze 2009
Sk±d: Warszawa
Wys³any: 12 Luty 13, 13:37   

Troszku zbyt s³odki jak na mnie. Ciekawy mo¿e byæ jego typ. O ile na pierwszy rzut oka to Normal to jeszcze przy³azi mi do ³ba Dragon.

No i jeszcze jedna sprawa. Bêdzie jeszcze jaka¶ Eeveelucja czy tylko on? To ciekawe.

Sygnatura użytkownika

Conquest 
Nosi czapkê Asha

Do³±czy³: 15 Kwi 2012
Kontakt:
Wys³any: 14 Luty 13, 17:53   

Ninfia z angielska zwaæ siê bêdzie Sylveon.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wh8oR_IAR6s&feature=player_embedded[/youtube]

kowalt 
Powoli siê wkrêca
kuce s± be

Do³±czy³: 29 Cze 2009
Sk±d: Warszawa
Wys³any: 14 Luty 13, 18:05   

To ja mo¿e o atakach.

Pierwszy to prawdopodobnie Focus Punch. Choæ w tym czasopi¶mie przypomina³ Outrage.
Drugi to Trump Card. Uczy siê go Eevee. Jak dot±d ¿adna z jego Eeveelucji nie mog³a go poznaæ.
Ten trzeci to pewnie jaki¶ supportuj±cy. Nie mam pojêcia jaki.
I ostatni to Swift. Najpewniej.

Niestety nie przybli¿a nas to do typu stworka. Zw³aszcza ¿e na przyk³ad Jolteon uczy³ siê ruchów Robaczych i Walcz±cych. Ale co ciekawe obydwa(Swift i Focus Punch) s± z ataków korzystaj±cych z Sp.Attacku. Wiêc mo¿e co¶ w tym stylu trzeba szukaæ.

Tak swoj± drog± ten krokodyl wyszed³ paskudnie. Jeszcze bardziej przypomina mi tam Greymona z jakiej¶ DSowej gry.

Sygnatura użytkownika

lexsiso 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³a: 03 Wrz 2012
Wys³any: 2 Marzec 13, 09:40   

kowalt napisa³/a:
No i jeszcze jedna sprawa. Bêdzie jeszcze jaka¶ Eeveelucja czy tylko on? To ciekawe.

Wa¶nie, mnie te¿ to niesamowicie ciekawi. Jeszcze jedn± ewolucj± w ¿adnym wypadku bym nie pogardzi³a.

Mi natomiast Sylveon kojarzy siê z typem Flying, ale to tylko dlatego ¿e nie jestem w sanie dopasowaæ go do ¿adnego innego. Kokardki i ten kolorek jest odrobinê myl±cy. Ale jakbym mia³a wyraziæ siê o samym Pokemonie to mam ¶rednio mieszane odczucia. Mo¿e gdyby mia³ inn± barwê futerka by³by lepszy, jak na razie wydaje siê jedynie stworzony do pokazów. Ale nie ma w tym nic z³ego wiêc jest ok.

Sygnatura użytkownika

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: