To pierwsze to Opening do nowej serii. Z tego co wiem to tylko zmodyfikowany z poprzedniej. Ogólnie jest niez³y. Same animacje w nim zawarte s± ciekawe(Charizard pod koniec) ale wydaj± mi siê nieco za du¿o zdradzaj±ce.
Za to ta druga mnie siê nie podoba. Czysta s³odycz w japoñskim wykonaniu.
To pierwsze to Opening do nowej serii. Z tego co wiem to tylko zmodyfikowany z poprzedniej. Ogólnie jest niez³y. Same animacje w nim zawarte s± ciekawe(Charizard pod koniec) ale wydaj± mi siê nieco za du¿o zdradzaj±ce.
Mo¿e licz± na to, ¿e ju¿ samym openingiem odzyskaja sobie "starych" fanów (Charizard!)? Seria apowiada siê na jadn± z najlepszych - N, Ghetsis, Zespó³ R, Team Plasma, Charzard vs Reshiram. Tyle w±tków - oby tego nie spierniczyli, bo bêdzie ¼le
kowalt napisa³/a:
Za to ta druga mnie siê nie podoba. Czysta s³odycz w japoñskim wykonaniu.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.