Podobno w jukeju czyli Wielkiej Brytanii ju¿ wyemitowano sezon do koñca, teraz nasza kolej - od dzi¶ na naszym DisneyXD maj± zacz±æ lecieæ odcinki które w USA dopiero polec±. A dok³adniej to dzi¶ ma byæ emisja odcinka który by³ premierowany dopiero 2 dni za oceanem, ale ju¿ jutro ma byæ emisja odcinka, który w USA poleci dopiero 12 stycznia.
Pomy¶lmy - UK to jak kolonia Polski, Polska dostaje potem, a na samym koñcu odcinki obejrz± biedne t³uste Amerykany. Wietrzê spisek
Ponadto podobno w W³oszech te¿ emituj± wcze¶niej ni¿ USA.
Ale pomota³em w tym po¶cie...
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Podobno w jukeju czyli Wielkiej Brytanii ju¿ wyemitowano sezon do koñca, teraz nasza kolej - od dzi¶ na naszym DisneyXD maj± zacz±æ lecieæ odcinki które w USA dopiero polec±. A dok³adniej to dzi¶ ma byæ emisja odcinka który by³ premierowany dopiero 2 dni za oceanem, ale ju¿ jutro ma byæ emisja odcinka, który w USA poleci dopiero 12 stycznia.
W czwartek zakoñczy³ siê u nas sezon ¦cie¿ki Przeznaczenia. Uda³o siê wyprzedziæ USA.
W koñcówce sezonu mieli¶my akcjê z Meloett±, by³o nam dane zobaczyæ jedn± z najwiêkszych akcji w historii Zespo³u R, a tak¿e pokazano alternatywe formy d¿inów.
W pi±tek wyemitowano odcinek z Chilim, a dzi¶ ten z piecz±tkowym wy¶cigiem w metrze.
Wydaje mi siê, ¿e na emisjê kolejnego sezonu w Disney XD nie bêdziemy czekali d³ugo, oczywi¶cie kosztem jako¶ci dubbingu (co pokazuje ta seria - mnóstwo zmian w stosunku do poprzedniego sezonu, jak i w obrêbie tego oraz ¼le podobierane g³osy np. Giovanny).
Wydaje mi siê, ¿e na emisjê kolejnego sezonu w Disney XD nie bêdziemy czekali d³ugo
Tylko co z tego ? Godziny premier tych ostatnich odcinków by³y masakryczne - ranna nitka pocz±tkowo by³a o 7:40, skoñczy³o siê na 6:25. Emisja jakby tylko dla fanów.
Conquest napisa³/a:
co pokazuje ta seria - mnóstwo zmian w stosunku do poprzedniego sezonu, jak i w obrêbie tego
Zazwyczaj studia w Polsce robi³y zmiany wobec czego¶ poprzedniego, ale SDI pobi³ teraz wszystkich - nie do¶æ ¿e g³osy niekompatybilne z tym co by³o emitowane 12 lat temu na Polsacie, nie do¶æ, ¿e niezgodne z tym co by³o rok temu (sezon 14) to jeszcze niezgodne z tym co by³o w poprzednim odcinku...
Conquest napisa³/a:
oraz ¼le podobierane g³osy np. Giovanny
Giovanni, Giovanniego.
Tu akurat zachowali g³os, przy czym z tego wynika, ¿e zachowuj± to co nie trzeba, a zmieniaj± to co by³o dobre. A ju¿ 4 lata temu by³o mówione, ¿e kole¶ co w innych dubach gra 10-letnie dzieci, nie powinien graæ gro¼nego bossa.
Sygnatura użytkownika
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Teraz to co wa¿ne: W pi±tek, 1 lutego po raz ostatni wyemitowano ¦cie¿ki Przeznaczenia o 16:00. Od 4 lutego (poniedzia³ek) emisja w dni powszednie o 12:15. Poranne godziny emisji pozostaj± bez zmian (6:25).
Od 4 lutego (poniedzia³ek) emisja w dni powszednie o 12:15
Co trwa³o do ¶rody 27 marca. A emisja w dni powszednie (pon.-pi±.) "wraca" w czwartek 2 maja, o 11:40, oczywi¶cie z uwagi na ¶wiêta, 3 maja w Pi±tek nie bêdzie odcinka, wiêc regularna emisja w dni szkolne, od 6 maja - Poniedzia³ek.
Conquest napisa³/a:
Poranne godziny emisji pozostaj± bez zmian (6:25).
Te¿ ju¿ nie.
Od 1 kwietnia do "obecnie" emisja codziennie o 6:00 i 23:35. Czyli DXD zaczyna i koñczy emisjê, Pokemonami. Podobno (wg. relacji z drugiej rêki) ostatnio wczoraj/przedwczoraj o 23:35 by³ odcinek z Giovannim.
Sygnatura użytkownika
Ostatnio zmieniony przez PokeMan 29 Kwiecieñ 13, 08:10, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
W maju do wczoraj emitowano powtórki odcinków ¦cie¿ek Przeznaczenia o 6:00 i 23:35. Wraz z dniem dzisiejszym znika emisja poranna o godzinie 6:00, wiêc pozostaje nam 23:35.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.