POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: tt22
2 Sierpieñ 13, 18:55
Powrót na PVF
Autor Wiadomo¶æ
PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 28 Grudzieñ 12, 17:08   Powrót na PVF

SB na PVF napisa³/a:
» (Zg³o¶) Palkiu¶ - 28-12-18:42 -- Chcemy PokeMana^^ Super, ¿e wróci³e¶
» (Zg³o¶) Kleszczu - 28-12-18:40 -- Wiêc cieszymy siê :)
» (Zg³o¶) Adam - 28-12-18:34 -- Znacie takiego poka? http://komixxy.pl/uimages...64...tz_500.jpg
» (Zg³o¶) PokeMan - 28-12-18:30 -- Có¿, obieca³em, ¿e do koñca roku wrócê na PVF, wiêc jestem.
» (Zg³o¶) Palkiu¶ - 28-12-18:29 -- Tak :sliniak: To ja :sliniak:
» (Zg³o¶) PokeMan - 28-12-18:29 -- Dziwnie mi bez fioletu
» (Zg³o¶) PokeMan - 28-12-18:29 -- :)
» (Zg³o¶) PokeMan - 28-12-18:29 -- O, to kto¶ jeszcze mnie pamiêta ?
» (Zg³o¶) Palkiu¶ - 28-12-18:27 -- Witaj, kope lat^^
» (Zg³o¶) Palkiu¶ - 28-12-18:27 -- Cze¶æ
» (Zg³o¶) PokeMan - 28-12-18:26 -- Witam

Wygl±da na to, ¿e po prawie roku i 2 miesi±cach wróci³em na PVF, na którym ju¿ siê odzywa³em w wakacje z multikonta, ¿e wrócê tam do koñca roku.

Przez ten czas, kiedy mnie tam nie by³o m in. zajmowa³em siê Collectem. My¶la³em te¿, ¿e ustawiê ostatecznie kilka spraw w swoim ¿yciu, co siê jednak nie sta³o. Nadal jestem kilku spraw niepewny, ale jak obietnica, to obietnica, trzeba by³o spe³niæ.

Jak my¶licie, jak mój powrót wp³ynie na PVF, a jednocze¶nie na PPS ? PPS siê przez ten czas zmieni³, a cech± charakterystyczn± jest, ¿e Ci starzy, krytykuj± "nowe", bo nie mog± siê pogodziæ z tym, ¿e ju¿ nie wyznaczaj± trendów.

Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

Ostatnio zmieniony przez PokeMan 28 Grudzieñ 12, 17:12, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

Conquest 
Nosi czapkê Asha

Do³±czy³: 15 Kwi 2012
Kontakt:
Wys³any: 28 Grudzieñ 12, 17:17   Re: Powrót na PVF

SB na PVF napisa³/a:
» (Zg³o¶) Palkiu¶ - 28-12-18:42 -- Chcemy PokeMana^^ Super, ¿e wróci³e¶
» (Zg³o¶) Kleszczu - 28-12-18:40 -- Wiêc cieszymy siê :)
» (Zg³o¶) Adam - 28-12-18:34 -- Znacie takiego poka? http://komixxy.pl/uimages...64...tz_500.jpg
» (Zg³o¶) PokeMan - 28-12-18:30 -- Có¿, obieca³em, ¿e do koñca roku wrócê na PVF, wiêc jestem.
» (Zg³o¶) Palkiu¶ - 28-12-18:29 -- Tak :sliniak: To ja :sliniak:
» (Zg³o¶) PokeMan - 28-12-18:29 -- Dziwnie mi bez fioletu
» (Zg³o¶) PokeMan - 28-12-18:29 -- :)
» (Zg³o¶) PokeMan - 28-12-18:29 -- O, to kto¶ jeszcze mnie pamiêta ?
» (Zg³o¶) Palkiu¶ - 28-12-18:27 -- Witaj, kope lat^^
» (Zg³o¶) Palkiu¶ - 28-12-18:27 -- Cze¶æ
» (Zg³o¶) PokeMan - 28-12-18:26 -- Witam

LOL

PokeMan napisa³/a:
Jak my¶licie, jak mój powrót wp³ynie na PVF, a jednocze¶nie na PPS ? PPS siê przez ten czas zmieni³, a cech± charakterystyczn± jest, ¿e Ci starzy, krytykuj± "nowe", bo nie mog± siê pogodziæ z tym, ¿e ju¿ nie wyznaczaj± trendów.

Wypowiadaj siê, a zobaczymy wp³yw. Mam nadziejê pozytywny :)

Inaka 
My¶li, ¿e jest PRO
SnazzyShipper

Do³±czy³a: 05 Lis 2008
Sk±d: Stettin an der Oder
Kontakt:
Wys³any: 28 Grudzieñ 12, 21:46   Re: Powrót na PVF

PokeMan napisa³/a:

Jak my¶licie, jak mój powrót wp³ynie na PVF, a jednocze¶nie na PPS ?

Nie mam pojêcia jak twój powrót wp³ynie na PVF. W zasadzie nie znam ogólnej struktury PVF (a wydaje mi siê, ¿e jest coraz mniej starych twarzy), wiêc w±tpiê, by wiêkszo¶æ (powiedzmy... wiêcej ni¿ 65%) aktywnych u¿ytkowników ciê skojarzy³a - w koñcu ¶wiat siê zmienia.
Có¿, co do wp³ywu na ogó³ PPS-owy - w±tpiê by by³ bardzo widoczny... i zale¿y, co masz na my¶li, gdy mówisz "PPS".

Brzmi to g³upio, ale prawo do wypowiadania siê nadal mam, wiêc...

Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa

Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]

Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie xD
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ xD )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am xD
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków -_-

De 
Gapa, gubi PokeBalle

Do³±czy³: 10 Pa¼ 2009
Kontakt:
Wys³any: 31 Grudzieñ 12, 00:56   

A co, uwazasz, ze jestes az tak wazny, ze Twoj powrot bedzie mial jakikolwiek wplyw na PVF?

Cytat:
PPS siê przez ten czas zmieni³, a cech± charakterystyczn± jest, ¿e Ci starzy, krytykuj± "nowe", bo nie mog± siê pogodziæ z tym, ¿e ju¿ nie wyznaczaj± trendów.

Ale jakos nie widac, zeby Ci 'nowi' specjalnie rozwijali fandom i probowali realizowac jakies wieksze projekty procz 'kolejny supermega fanfik zapisy tutaj!' ...

Cytat:
Przez ten czas, kiedy mnie tam nie by³o m in. zajmowa³em siê Collectem

I co przez ten czas zrobiles oprocz odkopania setek tematow typu reklama mikroforum sprzed 3 lat?
Ostatnio zmieniony przez De 31 Grudzieñ 12, 00:57, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Kontakt:
Wys³any: 1 Styczeñ 13, 22:11   

Inaka napisa³/a:
w±tpiê, by wiêkszo¶æ (powiedzmy... wiêcej ni¿ 65%) aktywnych u¿ytkowników ciê skojarzy³a - w koñcu ¶wiat siê zmienia.

Ale¿ mi nie zale¿y, ¿eby z 80% mnie lubi³o czy kojarzy³o - nawet 30% z tak du¿ej puli userów jaka jest tam, to i tak spory rz±d dusz.
Inaka napisa³/a:
i zale¿y, co masz na my¶li, gdy mówisz "PPS".

To co mówi definicja - ogó³. Ale jako, ¿e znam te obecne trudno¶ci w ogarniêciu, bêdzie trzeba po raz drugi waln±æ pigu³kê tematów, a raczej pigu³ê wiedzy, tym razem o PPSie.

De napisa³/a:
A co, uwazasz, ze jestes az tak wazny,

NO ^^
De napisa³/a:
Ale jakos nie widac, zeby Ci 'nowi' specjalnie rozwijali fandom i probowali realizowac jakies wieksze projekty procz 'kolejny supermega fanfik zapisy tutaj!' ...

Jak to nie ? A TinTower ? A PokeWars, PokeArena itd. ? Te fanfici o których wspominasz, to tylko nowotwór i zwyrodnienie idei fanficu, które jest obecne tylko na PVF i ewentualnie na TT. Poza tym, czy jakie¶ projekty s± potrzebne ? Nie, nie s±, dopóki nie ma pewnych elementarnych textów na tematy podstawowe, np. prosta i ³opatologiczna instrukcja, jak graæ w PTCG, czy proste kalendarium polskiego PTCG.

De napisa³/a:
I co przez ten czas zrobiles oprocz odkopania setek tematow typu reklama mikroforum sprzed 3 lat?

Nie bêdê wypisywa³, bo i tak co nie wypiszê, to i tak skwitujesz to jakim¶ ¿a³osnym textem. Wiêc napiszê tylko, ¿e wiele zrobi³em i ka¿dy kto czyta³ moje posty dok³adnie wie, co KONKRETNIE zrobi³em.

Sygnatura użytkownika

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

De 
Gapa, gubi PokeBalle

Do³±czy³: 10 Pa¼ 2009
Kontakt:
Wys³any: 2 Styczeñ 13, 14:29   

Cytat:
Jak to nie ? A TinTower ? A PokeWars, PokeArena itd. ?

Ledwie marny procent tego co bylo jak ja przyszedlem na scenie. Na palcach dwoch rak nie policzyles wszystkich dobrych stron nt. Pokemon. A te kilka gier na skrypcie ktory mozna bylo kupic na webhelpie i jeden serwis to na prawde nie jest zbyt duzo, dodajac do tego PV i PoPLa (bo Rev to juz raczej nie wstanie) wychodzi marne kilka stron.

Poza tym RLY te gry to zbytnio nie zmuszaja do jakiejkolwiek tworczej aktywnosci, wiec ciezko je nazywac czescia fandomu, ktory jakby z definicji polega na TWORZENIU czegokolwiek.

Opticum 
Gapa, gubi PokeBalle
Herr Schopenhauer

Do³±czy³: 31 Pa¼ 2010
Sk±d: Szczecin
Wys³any: 2 Styczeñ 13, 14:57   

Cytat:
nawet 30% z tak du¿ej puli userów jaka jest tam,

uwazasz, ze ci userzy cokolwiek znacza? to sa smieszne pionki, ktore nie maja pojecia nic o ppsie ani nawet o pokemonach, robia nonstop bezmozgie topici pokroju 'superfanfic polecam zapisywac sie' albo 'grabarz'...

zrozum, pokemanie, ze swiat nie kreci sie wokol ciebie i nie jestes nawet WA¯N¡ person± na PPSie. jestes za to osoba, ktora UWA¯A, ¿e jest najwazniejsza osoba na swiecie - wybacz, ale jestes w karygodnym bledzie, i - naprawde, wokó³ Ciebie sa inni ludzie.

Sygnatura użytkownika

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Kontakt:
Wys³any: 4 Styczeñ 13, 15:55   

De napisa³/a:
Ledwie marny procent tego co bylo jak ja przyszedlem na scenie.

Ale wtedy by³y inne czasy, nie by³o bylejako¶ci, a ludzie nie traktowali internetu jako ¶rodka komunikacji (jest tak dzisiaj + facebook), tylko co¶ fajnego, wymianê wiedzy.
Trudno wymagaæ, ¿eby by³o tak jak dawniej.
De napisa³/a:
Na palcach dwoch rak nie policzyles wszystkich dobrych stron nt. Pokemon.

Teraz zamiast tego mamy Wikie. Niestety.
De napisa³/a:
(bo Rev to juz raczej nie wstanie)

Nie dziwota, skoro po wej¶ciu z automatu strona g³ówna zje¿dz± na dó³, a najbardziej wyeksponowane s± dzia³y offtopowe.
De napisa³/a:
Poza tym RLY te gry to zbytnio nie zmuszaja do jakiejkolwiek tworczej aktywnosci, wiec ciezko je nazywac czescia fandomu, ktory jakby z definicji polega na TWORZENIU czegokolwiek.

Ale to trend ogólny, ¿e ludzie coraz MNIEJ aktywni. Porównaj ilo¶æ komentarzy do Demotów, teraz i kiedy¶.

Opticum napisa³/a:
uwazasz, ze ci userzy cokolwiek znacza? to sa smieszne pionki, ktore nie maja pojecia nic o ppsie ani nawet o pokemonach, robia nonstop bezmozgie topici pokroju 'superfanfic polecam zapisywac sie' albo 'grabarz'...

Jej, ale¶ ty dos³owny. Rzecz jasna, z takimi nic nie bêdê robi³, ale ju¿ z chappem czy skm94...
Opticum napisa³/a:
zrozum, pokemanie, ze swiat nie kreci sie wokol ciebie i nie jestes nawet WA¯N¡ person± na PPSie. jestes za to osoba, ktora UWA¯A, ¿e jest najwazniejsza osoba na swiecie - wybacz, ale jestes w karygodnym bledzie, i - naprawde, wokó³ Ciebie sa inni ludzie.

Ale co to ma do tematu ? Gdzie ja napisa³em, ¿e uwa¿am ¿e jestem najwa¿niejszy na ¶wiecie ? To tylko twoje urojenia.

Sygnatura użytkownika

Tenzin 
Pewnie nie zna PokeMana
hng

Do³±czy³: 12 Lip 2012
Sk±d: Republic City
Wys³any: 10 Styczeñ 13, 19:26   

D¿izas, jestem w szoku - Opticum ma racjê (De te¿, ale to tak nie zaskakuje). Wróci³e¶, nie wróci³e¶, niczego nie zmienisz.

Sygnatura użytkownika

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Kontakt:
Wys³any: 22 Sierpieñ 13, 16:52   

Tenzin napisa³/a:
Wróci³e¶

I to w wielkim stylu vide dzisiejsza akcja: http://forum.pokemony.com...=95896#pid95896 <Cherishe mi daj± co kilka minut, w ca³ym temacie mam ich najwiêcej spo¶ród innych.

Tenzin napisa³/a:
niczego nie zmienisz.

Mylisz siê. Poza tym, chyba nigdzie nie pisa³em, ¿e chcê co¶ zmieniaæ.

Sygnatura użytkownika

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: