Witam.
Jak spojrzycie na mój profil uka¿e wam siê mój nick.kowalt.
A naprawdê to jestem Patryk, mam 17 lat i mam przyjemno¶æ mieszkaæ w Warszawie. Chodzê do Technikum elektronicznego nr.3 na ul. Genera³a Zaj±czka(czemu o tm pisze? no có¿ jak napisa³em dwa lata temu gdzie chodzê do gimnazjum to znalaz³em pare osób z którymi chodzê do tej samej szko³y).
Pokami interesuje sie od pocz±tku ich istnienia w naszym piêknym kraju.
Mo¿e znacie mnie ze starego Colectu, mo¿e znacie mnie z dawnej Vallhalli, byæ mo¿e pamiêtacie mnie z mniejszych for typu poke energies(mg i jr.a) lub poke power(niestetty tylko jr.a). By³em te¿ Mg na jakim¶ forum którego nie pamiêtam ju¿ nazwy ale pamiêtam ¿e gra mojego gracza(wtedy jeszcze Kubusia) dotar³a do jakich¶ ~100 stron.
No jestem dumnym posiadaczem NDSa Lite.
Co do ksi±¿ek to skoñczy³em wszystkie Pottery, W³adce pier¶cieni i inne tego typu ksi±¿ki.
Co do muzyki to mam ca³kiem odmienny gust ni¿ moi rówie¶nicy. Lubie Jacka KAczmarskiego czy Strachy na Lachy.
No jak widaæ nie potrafie/nie chce mi siê/nie mam umiejêtno¶ci do robienia jakiej¶ fajnej grafiki no ale trenuje, uczê siê.
No jak macie do mnie jakie¶ pytania, chcecie siê czego¶ jeszcze o mnie dowiedzieæ to piszcie tutaj.
No moze i d³u¿ej ni¿ poprzednicy ale w koñcu mam siê przedstawiæ a nie przywitaæ.
Spó¼nione, ale Witamy serdecznie, i mi³o, ¿e nadal jeste¶ na PC
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
3 lata. Mi³o ¿e kto¶ jednak cosik napisa³. A jeszcze milej ¿e to cz³owiek o którym kr±¿± legendy
Kurde ile siê zmieni³o przez ten czas. Technikum skoñczy³em. Osób z tej samej szko³y tym razem nie znalaz³em(mimo i¿ po szkole chodzi³y skurczybyki pokemaniacy :P ).
Ogólnie wiele siê zmieni³o przez te trzy lata.
A na PC pewnie pozostanê do koñca. Mo¿e mniej piszê ale có¿. Staram siê. Od PC zacz±³em moj± przygodê z PPSem i na PC pewnie j± skoñczê.
Oj tak. Ile ludzie siê przewinê³o przez nasz ¶wiatek. Szkoda tylko, ¿e jest tak du¿a rotacja i niewielu rozumie, ¿e nie trzeba tu robiæ wiele intensywnie. To wyniszcza. Lepiej robiæ mniej, mo¿e nawet prawie nic, aby jednak z nami byæ.
kowalt napisa³/a:
Mo¿e mniej piszê ale có¿. Staram siê.
Jak ja bym chcia³, aby inni TAK "mniej pisali".
kowalt napisa³/a:
A na PC pewnie pozostanê do koñca.
Niektórzy ju¿ 2 lata temu przepowiadali, ¿e wy³±czenie SB to koniec, miesi±c-dwa i nie bêdzie forum. Dlatego podejrzewam, ¿e PC ma koniec daleko przed sob±.
PS:Poza tym dziêki Ci, ¿e na pewnym innym forum wyt³umaczy³e¶ w pewnej sprawie co¶ komu¶. Dobrze, ¿e chocia¿ czê¶æ tego co piszê, jest potem rozpowszechniana.
Sygnatura użytkownika
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Oj tak. Ile ludzie siê przewinê³o przez nasz ¶wiatek. Szkoda tylko, ¿e jest tak du¿a rotacja i niewielu rozumie, ¿e nie trzeba tu robiæ wiele intensywnie. To wyniszcza. Lepiej robiæ mniej, mo¿e nawet prawie nic, aby jednak z nami byæ.
Towarzystwo dla samej obecno¶ci? To¿ to ja stosowa³em przez wiêkszo¶æ czasu :P
PokeMan napisa³/a:
kowalt napisa³/a:
Mo¿e mniej piszê ale có¿. Staram siê.
Jak ja bym chcia³, aby inni TAK "mniej pisali".
Mniej w porównaniu z tym co by³o dawniej. Jeszcze pare lat temy hype do Pokemonów by³ taki ¿e nie potrafi³em nie napisaæ czego¶ w ka¿dym temacie jaki przeczyta³em. A teraz do wiêkszo¶ci mam wstrêt(wpierw ulubiona legenda ogólnie a potem ulubiona legenda z anime).
PokeMan napisa³/a:
kowalt napisa³/a:
A na PC pewnie pozostanê do koñca.
Niektórzy ju¿ 2 lata temu przepowiadali, ¿e wy³±czenie SB to koniec, miesi±c-dwa i nie bêdzie forum. Dlatego podejrzewam, ¿e PC ma koniec daleko przed sob±.
To zale¿y czego wymagasz. Je¶li tego co by³o tak dawno temu ¿e tylko dinozaury to pamiêtaj±(kowaltozaurus pospolitus nierobus) to póki co nie ma na to ludzi. Na ¿adnym PPSowym forum. Ale je¶li chcia³by¶ stworzyæ mi³± kameraln± atmosferkê to jest to jak najbardziej do zrobienia.[/quote]
PokeMan napisa³/a:
PS:Poza tym dziêki Ci, ¿e na pewnym innym forum wyt³umaczy³e¶ w pewnej sprawie co¶ komu¶. Dobrze, ¿e chocia¿ czê¶æ tego co piszê, jest potem rozpowszechniana.
Dawno temu? Nie pamiêtam bym broni³ jako¶ specjalnie twoich racji gdziekolwiek. Zazwyczaj jak co¶ przeczytam i uznam ¿e jest to m±dre to potrafiê zmieniæ swoje przekonania. Dowód tego chyba kiedy¶ da³em gdy pisa³em ¿e PPS siê koñczy. Po paru postach przyzna³em Ci jednak racjê. PPS jest po prostu inny ni¿ dawniej. Aczkolwiek ciekawi mnie gdzie mog³em co¶ komu¶ t³umaczyæ. Chocia¿ nick tej¿e osoby. Od ty³u mo¿e nawet byæ. A nu¿ siê nie pozna ;)
Je¶li tego co by³o tak dawno temu ¿e tylko dinozaury to pamiêtaj±(kowaltozaurus pospolitus nierobus) to póki co nie ma na to ludzi.
Oj s±. Zazdroszczê TinTowerowi u¿ytkowników. S± ¶wietni i przypomina to wszystko, to co by³o najlepsze w Revivalu z lat 2008-2009.
kowalt napisa³/a:
Dawno temu? Nie pamiêtam bym broni³ jako¶ specjalnie twoich racji gdziekolwiek. Zazwyczaj jak co¶ przeczytam i uznam ¿e jest to m±dre to potrafiê zmieniæ swoje przekonania. Dowód tego chyba kiedy¶ da³em gdy pisa³em ¿e PPS siê koñczy. Po paru postach przyzna³em Ci jednak racjê. PPS jest po prostu inny ni¿ dawniej. Aczkolwiek ciekawi mnie gdzie mog³em co¶ komu¶ t³umaczyæ. Chocia¿ nick tej¿e osoby. Od ty³u mo¿e nawet byæ. A nu¿ siê nie pozna ;)
Niekoniecznie sk³adnie siê wyrazi³em, ale mia³em na my¶li ten post.
Sygnatura użytkownika
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.