Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa
Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]
Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków
Zauwa¿y³am, ¿e polska jeszcze tego nie dokona³a, wiêc mo¿e teraz siê zmotywujemy
Chodzi o to, by jedna osoba wybra³a sobie jednego pokemona oraz go narysowa³a (technika dowolna), ulepi³a, wyciê³a itp.
Je¿eli ju¿ kto¶ wybierze danego pokemona niemo¿na ponownie go wybraæ (np. ja wybra³am Nidoran(F), wiêc inna osoba nie mo¿e jej wybraæ).
Jak ju¿ zaklepiesz sobie pokemona, twój nick pojawi siê przy nazwie stworka (oraz link do twojego rysunku).
1 osoba = 1 pokemon/rysunek
nie 2, nie 5 tylko 1
Proszê :3
Dajê, ale bêdê musia³ pokolorowaæ... jednak... nie mogê znale¼æ odpowiedniego czerwonego =.=
Dlatego... dajê taki rysunek i przepraszam, ¿e kartka jest w kratkê, ale innej nie mia³em, jak rysowa³em... z reszt±, nadal nie mam o.O
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Ostatnio zmieniony przez Afil 31 Sierpieñ 12, 21:10, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
Nee, ale ja dostarczy³am pracê >.< Wiêc gomen, ale nie ogarniam tego postu ._.
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa
Cytat:
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Z wielk± przykro¶ci± to mówiê, ale temat/projekt umar³. Nikt prawie nie dodaje ju¿ rysunków. Je¿eli kto¶ chce napisaæ, ¿e chcia³ ale nie mia³ na to czasu to przypominam, ¿e projekt trwa³ cztery miesi±ce.
Wszystkim dziêkuje za wziêcie udzia³u w projekcie. Na dniach wasze prace powinny znale¼æ siê w specjalnej galerii.
OFICJALNIE O¦WIADCZAM, ¯E PROJEKT ZOSTA£ PORZUCONY
oznacza to, ¿e nie przyjmuje zapisów. Ale jak chcesz dodaæ jaki¶ rysunek, mo¿esz to zrobiæ ¶mia³o. Ju¿ nie obowi±zuje zasada 1 osoba na 1 pokemona. Mo¿e w ten sposób uda siê zape³niæ listê.
Z wielk± przykro¶ci± to mówiê, ale temat/projekt umar³. Nikt prawie nie dodaje ju¿ rysunków. Je¿eli kto¶ chce napisaæ, ¿e chcia³ ale nie mia³ na to czasu to przypominam, ¿e projekt trwa³ cztery miesi±ce.
Mia³em czas, ale nie chcia³em. Dlaczego? Bo zani¿a³bym poziom
4xIjestêg³up napisa³/a:
Wszystkim dziêkuje za wziêcie udzia³u w projekcie. Na dniach wasze prace powinny znale¼æ siê w specjalnej galerii.
Gdzie bêdzie owa galera?
4xIjestêg³up napisa³/a:
OFICJALNIE O¦WIADCZAM, ¯E PROJEKT ZOSTA£ PORZUCONY
oznacza to, ¿e nie przyjmuje zapisów. Ale jak chcesz dodaæ jaki¶ rysunek, mo¿esz to zrobiæ ¶mia³o. Ju¿ nie obowi±zuje zasada 1 osoba na 1 pokemona. Mo¿e w ten sposób uda siê zape³niæ listê.
Ta. Tylko, ¿e wiadomo o tym od d³u¿szego czasu, co dowodzi, ¿e Collect to wygnajewo.
Nie wiem, mo¿e siê w weekend skuszê
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Cytat:
Ta. Tylko, ¿e wiadomo o tym od d³u¿szego czasu,
Ja nic nie wiedzia³em
Inaka napisa³/a:
co dowodzi, ¿e Collect to wygnajewo.
Mnie nikt nie wygania³ na Collecta. To nie obóz uchod¼ców, tylko ¶wietne miejsce. Szkoda tylko, ¿e ostatnio trochê zapomniane, ale ju¿ nie na d³ugo
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.