Zgadzam siê z Drewko - wszelkie trollkonta powinny zostaæ usuniête wraz z postami, bo ich zostawianie nie ma ¿adnego sensu. Tylko psuje jeszcze bardziej reputacjê forum i ukazuje brak kompetencji admina.
Ju¿ lepsze trzymanie trollkont, ni¿ dawania admina osob± takim jak bzw golem.
Forum nie musi byæ tak uporz±dkowane i idealne jak np. strona.
Daru napisa³/a:
wszelkie trollkonta powinny zostaæ usuniête wraz z postami, bo ich zostawianie nie ma ¿adnego sensu.
Gratulujemy PVF admina.
Wiesz dlaczego na Twoim forum nadal s± kwasy i afery ? Bo ty i Twoi podw³adni zamiataj± je pod dywan, czyli kasujecie niewygodne posty/tematy. Czyli problem nadal jest, ale siê udaje, ¿e go nie ma.
Poza tym jest jeszcze powód techniczny dla którego warto zostawiæ takie posty, ale szkoda ¿e na to nie wpad³e¶: ip postów daje mi wiedzê na przysz³o¶æ, jakie zakresy zbanowaæ. Rzecz jasna jest tego tyle, ¿e nie zbanujê wszystko od razu i gdyby, z chirugiczn± dok³adno¶ci± pokasowa³ wszystko, to by³bym w dupie i bez wiedzy sk±d siê spodziewaæ ataku.
Daru napisa³/a:
Tylko psuje jeszcze bardziej reputacjê forum i ukazuje brak kompetencji admina.
Jako¶ to nie o PC, tylko o PVF ludzie niemal pó³ roku temu nagrywali podcasty z konstruktywn± krytyk± oraz kilka osób za³o¿y³o forum które punktuje wady PVF i to co siê tam wyprawia - http://www.pps1.fora.pl/ - polecam, zawiera m in. screeny tematów które SKASOWANO na PVF, bo zawiera³y KONSTRUKTYWN¡ krytykê PVF.
Drewko napisa³/a:
Liczba zarejestrowanych u¿ytkowników nic nie daje
Jak ma³o wiesz o prowadzeniu czegokolwiek na PPS...
Drewko napisa³/a:
Sorry ¿e zrobi³em taki ha³as
Jaki ha³as ? Napisa³e¶ tylko kilka postów z konstruktywn± krytyk±, na któr± Ci odpowiedzia³em. Na PVF by³by¶ ju¿ zbanowany/zwarnowany osobi¶cie przez Daru, i oczywi¶cie Twoje posty by znik³y.
Wiêc ¿yjmy i pozwólmy ¿yæ innym. Forum to nie tylko ochy i achy oraz kulturalna wymiana zdañ. W krajobraz jest wpisane na sta³e, istnienie równie¿ trolli oraz ich postów. Wiêcej tolerancji. Szczególnie, ¿e najmocniejsze posty skierowa³em do archiwum.
Chorus_Guy napisa³/a:
Ju¿ lepsze trzymanie trollkont, ni¿ dawania admina osob± takim jak bzw golem.
Czê¶ciowo siê zgadzam.
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Drewko napisa³/a:
Liczba zarejestrowanych u¿ytkowników nic nie daje
Jak ma³o wiesz o prowadzeniu czegokolwiek na PPS...
jejku, dobrze ze ty wiesz profesorze oak
na szczescie dzieki tobie panuje na forum pokecollect porzadek i spokoj
i - co najwazniejsze - têtni ono ¿yciem!
Moim zdaniem trzeba trochê od¶wie¿yæ forum min wygl±d forum powinien siê zmieniæ chyba bardzo dawno nic nie by³o zmieniane i chyba trochê uporz±dkowaæ tematy, ale to tylko moje zdanie ;)
na szczescie dzieki tobie panuje na forum pokecollect porzadek i spokoj
i - co najwazniejsze - têtni ono ¿yciem!
Na pewno wiêkszym ¿yciem ni¿ na Twoim Dunsparce Forum czy TWOJEJ upad³ej stronie PokeRiddle, buhahahahah.
Koniec cytowañ, czas na obecne:
Có¿ aktualna sytuacja PokeCollecta jest na pewno lepsza, ni¿ Revivala czy PoPLa (suchy ¿art), ale do rzeczy.
Moimi marzeniami by³o, aby istnia³o jedno forum i jedna strona w Polsce, na której by siê pisa³o o wszystkim co dotyczy Pokemon. Tak niestety nie jest, bo gracze Wi-Fi zrobili swoj± stronê, gracze PTCG swoj± itd. Tak wiêc, w obecnym (idiotycznym i nielogicznym) rynku trzeba zrobiæ/skupiæ jak±¶ spo³eczno¶æ wokó³ naszego forum i zobiæ co¶ na wzór Diserjus, portalu Archona, Antygaminga itd. gdzie jest jaki¶ motyw przewodni (u nas bedzie to Pokemon) ALE oprócz niego s± jakie¶ pochodne. Do czego zmierzam. Jeste¶my forum, wiêc o ile w ww. pochodnymi by³ np. artyku³ o PLPokeScenie na AntyGaming o tyle u nas, tak± rolê mia³yby stanowiæ inne dzia³y, tzn. o czym¶ innym ni¿ Pokemon - czyli tak naprawdê offtop.
Gdzie¶ pod koniec 2007 r. Revival próbowa³ tego i stworzy³ poddzia³y o kilku manga lub Anime (nie pamiêtam).
A jaki Wy macie pomys³y ? Ja np. w formie artyku³u widzia³bym to np. "Ulubione anime forumowego wyjadacza Kojota - czyli o Beyblade". Tylko teraz tê ideê trzeba jako¶ zgrabnie prze³o¿yæ na realia forum.
Czekam o opinie, komentarze, hejty, s³owa poparcia i krytyki, a tak¿e konkretne pomys³y.
Sygnatura użytkownika
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Ostatnio zmieniony przez PokeMan 22 Listopad 13, 11:01, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
zobiæ co¶ na wzór Diserjus, portalu Archona, Antygaminga
nie uznaje tego za dobry przyk³ad do na¶ladowania...
jeszcze inaczej, uwa¿am to za najlepszy przyk³ad, w któr± stronê strony i fora NIE POWINNY i¶æ
Cytat:
A jaki Wy macie pomys³y ? Ja np. w formie artyku³u widzia³bym to np. "Ulubione anime forumowego wyjadacza Kojota - czyli o Beyblade". Tylko teraz tê ideê trzeba jako¶ zgrabnie prze³o¿yæ na realia forum.
Czekam o opinie, komentarze, hejty, s³owa poparcia i krytyki, a tak¿e konkretne pomys³y.
to jest ciê¿ki orzech do zgryzienia, gdy¿ tak naprawdê wszyscy oczekuj± od ciebie m.in odpowiedzi w tym temacie i (chyba to by by³o najlepsze) natychmiastowej, w³asnej dymisji
uwa¿am to za najlepszy przyk³ad, w któr± stronê strony i fora NIE POWINNY i¶æ
Mo¿na szerzej ? Inaczej - poka¿ mi przyk³ady czego¶ co jest popularniejsze w tym zagadnieniu (gry i pochodne) od tych stron.
Ja widzê, ¿e Domix Pokemon czy MewsNews odwiedza kilka osób na krzy¿. Za¶ tamte serwisy odwiedza kilkaset osób, które robi± atmosferê i aktywno¶æ.
4xIjestêg³up napisa³/a:
to jest ciê¿ki orzech do zgryzienia, gdy¿ tak naprawdê wszyscy oczekuj± od ciebie m.in odpowiedzi w tym temacie i (chyba to by by³o najlepsze) natychmiastowej, w³asnej dymisji
Nie ma sensu odpowiadaæ na tamte pytania gdy¿:
a) co bym nie napisa³, jedyne co otrzymam zwrotnie to "a nie, jeste¶ g³upszy" + jaki¶ mem
b) http://rymszewicz.natemat...-na-rynku-pracy (celny komæ stamt±d: "Dobry tekst. Tak siê sk³ada, ¿e jestem osobowo¶ci± introwertyczn±, co rzeczywi¶cie wielu ekstrawertykom przeszkadza. No có¿, najwa¿niejsze to nie daæ siê wt³oczyæ w ekstrawertyczny schemat.")
i pochodne o introwertykach, i wszystko w tym temacie. Introwertyzm to odpowied¼ na wszystkie te pytania zadane przez Was czyli ekstrawertyków którym brak tolerancji/zrozumienia i otwarto¶ci na podej¶cie kompletnie ró¿ne od ich.
Moja dymisja by³aby najlepsza ? KTO¦ musi administrowaæ. I ZAWSZE bêdziecie wieszaæ na kim¶ takim psy, tak jak by³o to z Dominem. Tak jest zawsze, ze siê nie cierpi w³adzy.
Sygnatura użytkownika
Ostatnio zmieniony przez PokeMan 22 Listopad 13, 11:53, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Nie ma sensu odpowiadaæ na tamte pytania gdy¿:
a) co bym nie napisa³, jedyne co otrzymam zwrotnie to "a nie, jeste¶ g³upszy" + jaki¶ mem
b) http://rymszewicz.natemat...-na-rynku-pracy (celny komæ stamt±d: "Dobry tekst. Tak siê sk³ada, ¿e jestem osobowo¶ci± introwertyczn±, co rzeczywi¶cie wielu ekstrawertykom przeszkadza. No có¿, najwa¿niejsze to nie daæ siê wt³oczyæ w ekstrawertyczny schemat.")
Wiedzia³em, ¿e siê poddasz... choæ jeszcze niekiedy mia³em nadziejê, ¿e co¶ udowodnisz...
PokeMan napisa³/a:
Moja dymisja by³aby najlepsza ? KTO¦ musi administrowaæ. I ZAWSZE bêdziecie wieszaæ na kim¶ takim psy, tak jak by³o to z Dominem. Tak jest zawsze, ze siê nie cierpi w³adzy.
Tutaj siê nie zgodzê. Znam kilku adminów, których lubiê, wspó³praca z nimi to najczystsza przyjemno¶æ, a wiêkszo¶æ spraw by³a omawiana wspólnie. (Kilku, bo nie udzielam siê na wielu forach, teraz tak na prawdê ju¿ tylko na jednym.)
Z Dominem, je¶li uwa¿asz, ¿e to by³o bezpodstawne, to o ile dobrze pamiêtam Domin wspomina³ o tym, ¿e faktycznie mu co¶ wtedy do ³ba strzeli³o, ale i nasza postawa nie by³a zbyt fer. JEDNAK! Przyzna³, ¿e wina by³a obustronna. Aktualnie z Dominem mamy raczej dobre kontakty, z pojedynczymi jazdami z serii "Rozprawa o tylnym wej¶ciu" i "Dominizm".
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Wiedzia³em, ¿e siê poddasz... choæ jeszcze niekiedy mia³em nadziejê, ¿e co¶ udowodnisz...
To, ¿e napisa³em, ¿e odpowiadanie na te pytania jest bezsensowne, nie oznacza, ¿e na nie nieodpowiem. Odpowiem, tylko to potrwa. Co mam udowadniaæ ? Ka¿ecie mi siê t³umaczyæ z pogl±dów. To tak jakby próbowaæ rozk³adaæ m±kê na czynniki pierwsze. Mo¿na, tylko po co ?
Afil napisa³/a:
teraz tak na prawdê ju¿ tylko na jednym.
Mam cichutk± nadziejê, ¿e chodzi o Collecta
Dobrze, ateraz proszê w dalszym ci±gu o opinie/pomys³y. Sam ju¿ mam jak±¶ lu¼n± wizjê, ale mo¿e znajdzie siê lepsza.
Sygnatura użytkownika
Ostatnio zmieniony przez PokeMan 22 Listopad 13, 14:50, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.